Bildirim
Ankara Alparslan Analolu Lisesine nasıl giderim?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
lalegülde mi bu okul. orada bi alparsan lisesi var ama. eğer laleguldeyse tarif edeyim -
quote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
lalegülde mi bu okul. orada bi alparsan lisesi var ama. eğer laleguldeyse tarif edeyim
vallaha lalegül nere bilmioyorum ki... demetevlerdeymiş o kadarını biliorum -
tam bilmiyorum ama yapacağını söyleyim
metro ile demetevler e geleceksin
zaten hemen metro çıkışında taksi durağı var oraya sor söylerler fazla uzak değil yürüyerek gidersin -
quote:
Orjinalden alıntı: ironblood
quote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
lalegülde mi bu okul. orada bi alparsan lisesi var ama. eğer laleguldeyse tarif edeyim
vallaha lalegül nere bilmioyorum ki... demetevlerdeymiş o kadarını biliorum
tamam o zaman. ya demetevler metrosunda inip servise binerek git. vatandaşlık işleri müdürlüğümü ne var orda onun hemen arkasında zaten okul.ya sıhhıye adliyesinin önünden sincan-fatih-eryaman otobuslerinden birine binersin. tam çiftlik kavşağında inip bu demetteki cemre parkına doğru yürüyeceksin.(Petrol ofisinin yanındaki caddeden) ya da kızılaydan 220-221 halk otobuslerine binersin.o da geçer. sana üç tane yol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X