Şimdi Ara

Ankara 5M Migros'ta 1 KG Kıyma 11,89 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayriyetten 50 TL alışverişe polonoz %100 dana sucuk 3 TL.

• Migros'un kıyması beş para etmez geçenlerde almıştım evde yalnızdım köfte yapıp yerim diye neyse köfte yaptım yedim ama bana sorun resmen KEÇİ etinden yapmışlar KEÇİ kıyması gibi garip bir kokusu vardı yedikten 1-2 saat sonra mide fesadı geçirdim desem yeridir En az 5 tane soda içtim bir o kadarda ayran anca kendime geldim.Bi daha Migros tan kıymamı asla
  • üzerinde imalat yeri adresi imal tarihi gibi aydınlatıcı bilgileri bulunmayan pek çok et ürünü var piyasalarda,denetim hak getire,açık ,açık satılıyor dalakla kuyruk yağını karıştırıyorlarmış , hazır kıyma asla almamak gerek belkide ,yurdum insanının ekonomik yapısının istismarı olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 29 Ekim 2009; 21:50:45 >
  • 11.89'e kıyma ? İçinde kimbilir neler var?
  • mide rahatsızlığının nedeni onca köfteyi tek başına yediğin içinde olabilir insanlarla paylaşmadığın için
  • Migros dedik güvenlidir yamuk yapmaz dedik bu kadar da adi olacaklarını hiç aklıma getirmemiştim.Yazıklar olsun.
  • bence migros yapamaz bunu eğer birisi kıymayı tahlile götürüp içinde bişi çıkarsa bunu basına verirse migros bitmiş demektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tansaş günlerdir birçok üründe gerçek %50 indirim yapıyor da Tansaş'ın sahibi Migros neden yapmasın, sizinki öküz altında buzağı olmuş gerçi aldatılmaktan nerdeyse hiçbişeye güvenimiz de kalmadı, siz de haklısınız.
  • diğer migroslarda yok mu?
  • yarında 50 tl alışverişe kuzu kuşbaşının kilosunu 5 tl ye veriyor
  • 11 tl ye ... etin kilosu 19 20 tl iken . buişde bi iş var derim ben....
  • kesim yeri : sur dibi
  • Dana kıymasını kalkıpta 11 liraya vermezler heralde içinde kimbilir neler vardır neler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.