Şimdi Ara

*Ankara 3 G 'de arızamı var? ''Bi Bakın'' cevap geldi mş.hz. :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence sınırsız internet kampanyasından dolayı düştü ya da düşecek hızınız çok ciddi bir akım var sonumuz hayır olsun:=)
  • Bu biraz da baz istasyonlarinin yerlestirildigi mülk sahiplerinin sorun çikartmasindan oluyor. Bir evin catisi diyelim ilk basta izin verip anlasiyorlar. Sonra anlasma bitip yenilemeye gelince bu bize zararli istemiyoruz gidin diyorlar. O zaman en bastan koydurtmasaydin arkadasim.

Umarim kisa surede cozulur sorununuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

Bu biraz da baz istasyonlarinin yerlestirildigi mülk sahiplerinin sorun çikartmasindan oluyor. Bir evin catisi diyelim ilk basta izin verip anlasiyorlar. Sonra anlasma bitip yenilemeye gelince bu bize zararli istemiyoruz gidin diyorlar. O zaman en bastan koydurtmasaydin arkadasim.

en baştan koydurtunca hayat boyu köle mi olması gerekir yani? şikayetçi olan kendi oturduğu binanın tamamını satın alır, kendi tepesine beleşe kurdurur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Bu biraz da baz istasyonlarinin yerlestirildigi mülk sahiplerinin sorun çikartmasindan oluyor. Bir evin catisi diyelim ilk basta izin verip anlasiyorlar. Sonra anlasma bitip yenilemeye gelince bu bize zararli istemiyoruz gidin diyorlar. O zaman en bastan koydurtmasaydin arkadasim.

en baştan koydurtunca hayat boyu köle mi olması gerekir yani? şikayetçi olan kendi oturduğu binanın tamamını satın alır, kendi tepesine beleşe kurdurur.

Ne kölesinden bahsediyorsunuz yaa. İstedikleri yere diksinler kardeşim. Baz istasyonlarının bilimsel olarak kanıtlanmış hiçbir zararı yok. Daha neyin davasını güdüyolar anlamıyorum. Yok sağlıkmış, zararlıymış, radyasyonmuş, zehirliyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Benim demek istediğim mülk sahiplerinin tutumu. Sorsan o apartmandakilere Avea niye çekmiyor kardeşim, rezillik diye bir sürü şikayet gelir. İyi istasyon kuralım dediklerinde de hayıır, olmaaz.

Ya biri olacak ya da öbürü sonuçta. Herkes hattı iyi çeksin istiyor, ama bir yandan da kimse yakınında baz istasyonu olsun istemiyor. Nasıl olacak?

Ayrıca bilimsel olarak katılanmış bir zararı yok baz istasyonlarının. Evinizdeki elektronik aletlerin ne kadar zararı varsa o kadardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 24 Mart 2012; 20:05:46 >

• artık normal telefon konuşmasını bile sıkıntıyla konuşmaya başladık
  • Bir de komşular şikayet ediyorlar diye ev sahipleri soğuyor baz istasyonlarından.
    Bizim burada 5 senelik Vodafone baz istasyonu durdu, Turkcell gelip yanına kule dikince halk şikayet etmeye başladı. Kulenin kurulduğu arazinin sahibi fabrikatör de tırsıp, Vodafone kulesinin bu sene sözleşmesini yenilemeyecek oluyor mesela.
    Bu arada birkaç hafta içinde çözülmesi pek kolay değil. Ev sahiplari ile anlaşmak zordur, anlaşma yapılınca da belediye vs. gerekli bazı yerlere bilgi verilip izinler alınması gerekir. Sonra teknik donanım binanın çatısına çıkılıp kurulur, bu anda çevre ahalisi ile uğraşılır, ahali imza falan toplar baz istasyonuna karşı. Ev sahibini de pişman ederler ama, neyse ki operatörün adamları ev sahibi ile sözleşmeyi iptal ederse pis donlarını dahi alacakları bir anlaşma imzalamışlardır. :) Tüm alet edevat, komşuların kırdığı döktükleri daha sonra olmak üzere birkaç gün içinde kurulur. Sonra birkaç hafta da boşta durur baz istasyonu, sonra gelirler sigortasını kaldırırlar, ölçümünü yapar, kapısına yaydığı sinyalin seviyeleri ile ilgili bir kağıt yapıştırır giderler; artık baz istasyonu hizmete başlamıştır...

Yalnız müşteri hizmetleri o kadar basit anlatmış ise şöyle de olabilir, baz istasyonu kaldırılmamıştır, sadece kapatılmıştır. Operatör yeni anlaşma yapacaktır, fiyatı ayarlamaya çalışıyordur.

Yalnız şu da var, sözleşme süresi bitse de operatörler bir 5 - 6 ay kadar süre kullanabiliyor yeni kira bulana kadar. Sizinkinde bu süre kullanılmış ve o sürede başka bir anten bulunmuş, ve yakında kurulumu tamamlanmış olacak da olabilir...

• bugun 3 g sinyalını bıraz alıyorum 3 g de ama halen baya yavaş
    3g ıle -2,5g arasında gıdıp geliyor

şu an 2.5g den baglanıyorum.
  • *arkadaşlar şikayet vardan avea şikaylerını okuyordum kafama bir şey takıldı yardımcı olurmusunuz

ben evimde avea baz istasyonun söktügü için 3g sinyalı alamıyorum ve 2,5 g den ve kaplumbağ hızında baglanmaya çalışılıyorum

2,5 g den baglandıgım için + bir faturaya maruz kalırmıyım
  • Bi evim, arazim olsun sırf inadına tüm operatörlerin baz istasyonu dikmesini isteyeceğim.
  • son şikayetım için bu gun 2 kere arandım aveadan.

ılkkı teknık ekıpten oldugunu söyledı ve baz istasyonun kurulumu 2-3 ayı bulacagını söyledı ve istersem abonelıgın iptalını gerçekleştırebılecegını söyledı bend dedım işin kolay yolunu şeçtınız benı madur ettınız saydım bıraz.

-ıkıncısı akşam saatlerınde arandım abonelıgın ıptalı konusunda bılgı verdı dınledım yaklaşık 60 tl vergıdı ve son fatura dedım bende dedım tamam kullanmadıgım faturayı oduyeyım ama vergı neyın nesı
    dedım ya hattımı dondurun baz istasyonu faalıyete geçınce açın kullanayım
    veya konturlu hat yapın vergı odemeyım
    ıkısınıde kabul etmedı ben dedım hem madur edıyorsunuz bırde utanmadan para istıyorsunuz dedım
    ısrar ettım
    fatura servısıne dosyayı yolladı bakalım oradan ne haber gelecek

sanırım hukukı yola gıdecem

• Sana şikayetvar.com u öneririm o zaman daha çok uğraşıyorlar ve deşifre oluyorlar

Çok ilgileniyorum

Ben öyle yapıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Sana şikayetvar.com u öneririm o zaman daha çok uğraşıyorlar ve deşifre oluyorlar

Çok ilgileniyorum

Ben öyle yapıyorum :)

orayada yazdım
    ora aracılıglada aradılar
    bakalım ne olucak?
  • bugun dıkkatıumı çektı harbıden baz istasyonun sökmüşler

şikayetlerım netıcesıne ulaştı
    avea algı vergı ceza almadan modemı ıade alıcak
    ama ben ınternetsız kaldım bende dıyorum eve vodofon 4 gb. alıyım
    bu aveayıda kapatmayıp iş yerınde kullanıyım dıyorum
    çünkü tarıfem çok avantajlı
  • Almadan önce evde çekip çekmediğini kontrol edin, uğraşmayın tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Almadan önce evde çekip çekmediğini kontrol edin, uğraşmayın tekrardan.

almadan önce yaklaşık 2,5 ay test ettim
    sinyal kalitelı oldugunu farkına vardım
    aldım 45 gun sonra baz istasyonu söküldü
  • evimin bölgesınde gene 3g ve 2g arızası meydana geldi
    2 gündür nette baglanamıyorum
    sabah aradım mş hz. şikayet ettım bakalım ne olucak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

evimin bölgesınde gene 3g ve 2g arızası meydana geldi
    2 gündür nette baglanamıyorum
    sabah aradım mş hz. şikayet ettım bakalım ne olucak....

canına yazık sinirlerin yıpranır durur aveada üç beş kuruş için değmez, kapat kurtul derim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.