Şimdi Ara

Ank: Satılık Samsung Laptop 900 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung 300E5X - A02 mdel samsung laptop satılıktır.

fiyat : 900 tl

ürün garantili (19 ay daha )

sıfır kullanılmamış bir üründür çeşitli aksiliklerle alacağa karşı elime geçmiş bir çihazdır hiç bir sıkıntısı sorunu yoktur sadece acılıp bakılmıştır o kadar. Sıfır kozmetik ve işlevsellikte parmak izi yok.

fiyatta pazarlık söz konusu değildir. şehir dışı alımlarda ücreti gönderildiği taktirde kargosu hemen yapılabilir. Ankara da elden teslim edilebilir. orjinal kutusunda evrakları cd leri tamdır. Renk olarak titan siyah diye isimlendirilen modeldir.
    birde ilginç bir durum orjinal kutuda 4 gb ram mevcuttu cihazda sonradan eklenmedi fakat üretici sitesinde 2 gb ram ile takdim edilmekte satış stratejisi olabilir. gelebilecek sorulara karşılık hemen buradan yazayım Cihaz 4 gb Ram belleğe sahiptir. detaylı bilgi aşağıdaki linkte mevcuttur. şimdiden alıcısına hayırlı olması dileğiyle.

(çok istememekle birlikte alıcı için elzemse get li satış için klaylık sağlanır)

iletişim için

kubilay 0554 989 46 00

telefonla ulaşmak satışı hızlandıracaktır. mesajlara bir gece geç dönebilirim şimdiden bu yüzden özür dilerim.

http://www.samsungctc.com/Products/Details/1143

(bu ilan her türlü fiyat yorumuna kapalıdır. ürünün mevcut faturası 1099 t olarak durmaktadır yine sıfır bir ürün için 200tl iyi bir indirim.)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sıfırı bu kadar para değil yahu, laptopun göremediğim bir özelliği yoksa celeron işlemcili standart bir model :) 900 TL ? :D şaka sanırım
  • İlanın alt kısımında belirttiğim gibi ilan her türlü fiyat yorumuna kapalıdır. Ama türkçe okuyu yazmak daha büyük kabiliyettir. 19 ay garantili hiç kullanılmamış ve 1100 Tl lık faturası göz önünde tutulunca 200 tl iyi bir indirim gibi duruyor. Ama almak isteyenle konuşmak için telefonumda mesaj kutumda iletişime açık durumda. hal böyle olunca gösterilen ilgiye teşekkürler. ama ben ağzı dolu olanları sevmem . . .

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ben i5 4 gb ramli 2 gb ekran kartlı 15 ay garantili samsung laptopumu 700 tlye aldım siz cidden şaka yapıyor olmalısınız biraz fiyat araştırması yapıp fiyatı düzenlemenizi öneririm
  • herkes istediği ürüne istediği fiyatı yazar , satılır satılmaz o ayrı mesele , ilanlara bu tür yorumlar yazıp insanların aklını bulandırmanın mantığı yok , hayırlı satışlar hocam ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık casper ultrabook 800 tl
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.