Şimdi Ara

(ANK)Satılık 120GB Slim PS3 + Aksesuarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar,

Yakın bir zamanda yurtdışına taşınma durumum olduğundan dolayı PS3' ümü ve aksesuarlarını satıyorum.

Ürün 02.05.2010 tarihinde Teknosa' dan alındı. Malum garantisi bitti. 120GB' lık Slim versiyonu. Data kodu : CECH - 2004A. İçersinde son versiyon işletim sistemi yüklü, dolayısıyla korsan oyun yükleyip oynayamazsınız veya cihazı kıramazsınız. Cihaz zaten alındığından beri hiç kırılmadı, ve korsan oyun yüklenmedi. Ve konsol sürekli açık bir masa üstünde durdu, ısınma, tozlanma gibi sıkıntıları yoktur.

(ANK)Satılık 120GB Slim PS3 + Aksesuarlar  (ANK)Satılık 120GB Slim PS3 + Aksesuarlar

Cihaz çok temiz, dediğim gibi çok fazla kullanılmadı. PC ye çıkarılmayan oyunları oynamak için satın almıştım, Uncharted serisi, Red Dead Redemption, Guitar Hero serisi, Gran Turismo 5, God Of War serisi gibi.

(ANK)Satılık 120GB Slim PS3 + Aksesuarlar  (ANK)Satılık 120GB Slim PS3 + Aksesuarlar

Futbol veya spor oyunları sevmediğimden dolayı, Fifa veya Pes oyunları oynanmadı. Dolayısıyla, cihazın kollarındaki matlık hala duruyor, alalı çok uzun süre geçmesine rağmen, tertemiz ve eski değiller.

Konsolun içersinde 4 adet full oyun var, ancak yeni hesap açtığınızda bu oyunları oynayabiliyormusunuz bilemiyorum açıkçası denemedim. Alttaki resimde görülen Dead Space 3 demodur bilginize...

Konsolla gelen dualshock3 dışında, İngiltere' den orjinal bir kol daha satın aldım. Bu kol da tamamiyle orjinaldir, kesinlikle yan sanayi veya korsan mal değildir.

Yine İngiltere' den Sony bluetooth kulaklık satın almıştım. Orjinal PS3 kulaklığıdır. Oyun oynarken, oyun sesleri televizyondan gelirken, konuşma ve chat sesleri bluetooth kulaklıktan aktarılıyor. Oyun sesi bu kulaklıktan iletilmiyor bildireyim, sadece konuşmak için.

Yine yine İngiltere' den Sony minik klavye var. Orjinal PS3 klavyesidir. Kolun üzerine takılır ve bluetooth ile konsola bağlanır. Konsolda yazı yazmayı kolaylaştırır ve tuşlarının üzerinde parmağınızı gezdirirseniz de ekrandaki mouse imleci hareket eder. Yani dokunmatik mouse görevi de görüyor alet.

Burada klavye ile alakalı bir video var, izleyebilirsiniz...

Konsolu bluray player olarak kullandığınızda kolaylık sağlayan uzaktan kumanda. Orjinal Sony ve PS3 için üretilmiş bir kumanda. Bluetooth üzerinden çalışır.

Konsolun kutusu ve içersinden çıkan tüm kablolar, kitapçıklar vs mevcuttur.

Konsolun kutusu poşetleri vs herşeyi bulunduğundan dolayı güzel bir paketleme ile, Türkiye'nin heryerine kargo ile gönderebilirim. Kargo ücreti alıcıya ait olup, arzu eden olursa Ankara içi elden teslim de edebilirim.

Tüm yukarıda anlattığım konsol ve aksesuarları için istediğim fiyat 650TL dir. Takas düşünmüyorum sadece satılıktır...

Konsolu satın alan arkadaşa ayrıca Red Dead Redemption ve Gran Turismo 5 oyunlarını da hediye edeceğim.

http://www.sanalpazar.com/Sony-Ps3-120gb-Slim-Cech-2004a__isp6355384

İyi günler dilerim...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 19 Şubat 2013; 22:47:59 >

• pm
  • Özel mesaj cevaplandı...
  • Arzu eden olursa, aşağıdaki linkten de satın alabilir...

http://www.sanalpazar.com/Sony-Ps3-120gb-Slim-Cech-2004a__isp6355384
  • Ürün satılmıştır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.