Şimdi Ara

Anivia yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Aniviayı almak için ip biriktirirken indirime girdiğini gördüm ve hemen aldım :) Takımım kötü değilse %80 oyunu kazandıran bir hero olduğunu gördüm ama 30 lvl olana kadar free olduğu hafta dışında kulanan görmedim.Neden sevilmeyen bir hero ? Stun, slow ve duvarı ile tam bir baş belası gibi duruyor halbuki ultiside cabası.. Neyse sorunum bu değil aslında karşımda anivia olsun istemem bende:D

Build için yardım istiyorum.Hpsinin çok düşük olduğunu gördüm biraz önce çok iyi kastım ve full buildi erkenden tamamlama imkanım oldu ama yinede hpsi yetersiz geldi, late gamede warmog çekmek mantıklımıdır? Yoksa apde verdiği için rylamı çekmeliyim?Genel olarak buildim doğrumudur acaba..Tabiki rakibe göre değişebilir build ama yinede tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini istiyorum.

Son oyunda yaptığım build bu şekilde.. Çok ölmedim ama geride oynadığım içindi bu iyi bir rakip karşısında kurtarırmı bu build beni bilmiyorum :D Son 2 itemi tank itemi çıkıp daha cok support gibi oynamak aniviayla akıl işimidirki :D

Anivia yardım..

Anivia yardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an4cond4 -- 16 Aralık 2012; 15:10:55 >

• sevilmeyen değil oldukça zor.Çok iyi skillshot gerektirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchutZ -- 16 Aralık 2012; 15:21:24 >

Sezon 3'te Void Staff yerine Liandry's Torment deneyebilirsin. Ben henüz denemedim Anivia'da ama güzel olur diye düşünüyorum.

Edit: Cümle yarım kalmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fablable -- 16 Aralık 2012; 15:25:38 >

Dofus ~ Rosal
    fablable
  • Haklısınız ryla gerekmediğini biliyorum oyunun sonunda tfden tek kaçan olduğum için tek başıma def yapmak zorunda kalıyordum ve rylayı verdiği hp için çekmiştim.Haklısınız o konuda:) aslında rod of ages vardı oyunun başında ama oyunun sonunda satma gereği duydum niyeyse yerine warmog aldım.Şimdi düşününce saçma bir tercih olduğunu daha iyi anladım onun yerine ne tavsiye edersiniz zorlandığımda warmog çekmek mantıklımıdır aniviaya peki?

Orijinalden alıntı: an4cond4

Haklısınız ryla gerekmediğini biliyorum oyunun sonunda tfden tek kaçan olduğum için tek başıma def yapmak zorunda kalıyordum ve rylayı verdiği hp için çekmiştim.Haklısınız o konuda:) aslında rod of ages vardı oyunun başında ama oyunun sonunda satma gereği duydum niyeyse yerine warmog aldım.Şimdi düşününce saçma bir tercih olduğunu daha iyi anladım onun yerine ne tavsiye edersiniz zorlandığımda warmog çekmek mantıklımıdır aniviaya peki?

Alanlar var yumurta formuna geçince dayanıklılık verdiği için. Canlıyken daha verimli olma imkanı sağlayacak bir eşya almak varken yumurta formunda dayanıklılığı hedeflemek mantıksız geliyor bana.

Dofus ~ Rosal
    fablable
  • Zor ve ustalasmasi uzun suren bir sampiyon. Bu yuzden fazla gormuyoruz. Build olarak unholy grail, void staff, rabadon, hourglass ve rod of age olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 16 Aralık 2012; 15:55:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    13 yıl önce açıldı
    Rengar Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SK Anivia konuya bekleniyor.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın.
  • Nesi zor bu heronun anlamadımki, daha ilk günden müthiş oyunlar çıkarmaya başladım.. Tek başına oyunu taşıyor resmen stun ve duvarı sayesinde alda atlık asistler yapıyo takımına :))

Nesi zor bu heronun anlamadımki, daha ilk günden müthiş oyunlar çıkarmaya başladım.. Tek başına oyunu taşıyor resmen stun ve duvarı sayesinde alda atlık asistler yapıyo takımına :))

Laning kısmı en başta çok zor ilk alıcağın itemler hep mp olmalı çünkü mana ile çok sorunun oluyor rylai almana gerek yok onun yerine void staff karşı tarafın fazla resisti yoksa dyrlaide iyi iş çıkarır ga yerine warmong almak daha mantıklı geliyor pasifinden dolayı.

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Nesi zor bu heronun anlamadımki, daha ilk günden müthiş oyunlar çıkarmaya başladım.. Tek başına oyunu taşıyor resmen stun ve duvarı sayesinde alda atlık asistler yapıyo takımına :))

Laning kısmı en başta çok zor ilk alıcağın itemler hep mp olmalı çünkü mana ile çok sorunun oluyor rylai almana gerek yok onun yerine void staff karşı tarafın fazla resisti yoksa dyrlaide iyi iş çıkarır ga yerine warmong almak daha mantıklı geliyor pasifinden dolayı.

liandry hocam o isim takintim var ilk mana itemleri cikmak daha iyi olmaz mi kolay farm icin yoksa anivia mana canavari genelde ilk roa yaparim.

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

quote:

liandry hocam o isim takintim var ilk mana itemleri cikmak daha iyi olmaz mi kolay farm icin yoksa anivia mana canavari genelde ilk roa yaparim.

Bende hep ilk mp diyorum tog ardından roa hatta blue alamazsan diğer mp itemlerine yönelmen gerekiyor. Bende o ismi hep farklı yazıyorum yeni olduğu için unutuyorum hep en azından benzeri bişi söylüyorum ki bulabilsin. O itemi zaten karşıdakilerin mresist az olursa alsın dedim çünkü oda mpen güzel bir ap bir miktarda hp veriyor

• İlk 2 item archengel staff ve rod of ages olmak zorunda bence, aniviaya farklı bir başlangıç çok saçma olur hpsi düşük ve müthiş mana yiyor.Blueyu alsan bile sürekli ulti ve q skilini kullandığın için eriyip gidiyor mana :) Benim sorunum zaten bundan sonrasında.. Ryla konusunda haklısınız birdaha almam :)

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

quote:

Bende hep ilk mp diyorum tog ardından roa hatta blue alamazsan diğer mp itemlerine yönelmen gerekiyor. Bende o ismi hep farklı yazıyorum yeni olduğu için unutuyorum hep en azından benzeri bişi söylüyorum ki bulabilsin. O itemi zaten karşıdakilerin mresist az olursa alsın dedim çünkü oda mpen güzel bir ap bir miktarda hp veriyor

ben mp diyince mpen sandim ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

SK Anivia konuya bekleniyor.

Yettim.

Armor falan alayım deme damagen oldukça düşük kalır, İlk olarak bot, sonra rod of ages, sonra archangel tamamlayınca pek mana sorunu kalmıyor zaten.Bunlardan sonra liandry alırsan, zaten op olmuşsundur tflerde ortalığı yıkarsın arkada kalmak şartıyla.Armor alıp öne falan atılmak tamamen saçmalık.

Earlyde stunu ve e yi iyi tutturursan, ulti açıldığında q+r+e +ignite ile adamın işi bitiyor.6lvl olana kadar adamın canını yarıya indirmeye çalış.
    Karşına lux gelirse ultisi sayesinde berbat bir oyun geçirtebiliyor.Ahri,ziggs,morde,diana ve özellikle katarinadan kork.Akali ve kata karşına gelince kule altından uzaklaşırsan bir ultiyle işin biter.
    Şu ana kadar en kötü oyunlarımı kata ile çıkardım, tamamında ezildim.
    Rune ve masterylerimi de tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Yettim.

Armor falan alayım deme damagen oldukça düşük kalır, İlk olarak bot, sonra rod of ages, sonra archangel tamamlayınca pek mana sorunu kalmıyor zaten.Bunlardan sonra liandry alırsan, zaten op olmuşsundur tflerde ortalığı yıkarsın arkada kalmak şartıyla.Armor alıp öne falan atılmak tamamen saçmalık.

Earlyde stunu ve e yi iyi tutturursan, ulti açıldığında q+r+e +ignite ile adamın işi bitiyor.6lvl olana kadar adamın canını yarıya indirmeye çalış.
    Karşına lux gelirse ultisi sayesinde berbat bir oyun geçirtebiliyor.Ahri,ziggs,morde,diana ve özellikle katarinadan kork.Akali ve kata karşına gelince kule altından uzaklaşırsan bir ultiyle işin biter.

Hocam bende anivia aldım hazır indirimdeyken baya iyimiş ya. Rune mastery resmini atabilir misin ?
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın.

• Basic attacklarını kullanmayı bil sürekli vur adama.Bilmem kaç kere first blood aldım hem cs kasıyordum hem adamı kesiyordum falan...Herif diyordu ki minionlar gold veriyor,az gülmedim XD.Ben wall açmıyorum direk e q fullüyorum lanede çok işime yarıyor zaten işiniz farm.Wall zaten felaket bir şey adamların topunu fight dışı bırakabilir veya carrylerini içinize alabilirsin.
  • Aniviada skill tutturmak zordur., karsindaki adam proysa zaten skill tutturman iyice zorlasir. Ultiyi kullanabilmek icinde tfye cok yakin olmak gerekiyor. Tum bunlar bir araya gelince baska ap carrylere kayiyor ilgi.

quote:

Yettim.

Oynama konusunda sıkıntım pek olmuyor zaten takımım beni bırakıp kaçmazsa pek ölmüyorum :) Ezrealden kalma alışkanlık hem skillshotta çok kolaylık yaşıyorum hemde geride oynama konusunda.. Ama oyunu kağıt üzerinde oynamıyoruz sonuçta zor anlarımız, hatalarımız oluyor veya rakibi aşırı rahatsız ettiğimden adcden önce bana focuslanmaya çalışıyolar defansı oyüzden önemsiyorum. Zaten anivia çokta kill almaya yönelik bir mantıkta şampiyon değil, çok yüksek damageler verebilse dahil asıl amacı stun,slow ve duvarla kill aldırabilmek.Oyüzden apye aşırı yükleneyim gibi bir derdim hiç olmuyor ilk 2 itemi zaten sizin dediğiniz gibi yapıyorum birde blue alınca mana sorunu hiç kalmıyor ve sürekli rakibi rahatsız etmeye çalışıyorum.Defans ve hp konusunu oyüzden önemsiyorum (bilmiyorum yanlışmı ama)

Rakip şampiyonlar konusundada haklısınız ayrıca hareket hızıda çok düşük olduğu için seri şampiyonlara karşı aşırı etkisiz kalıyor.O zamanda kule altına girip q+ulti ile farm yapıp destek bekliyorum jungleden gelmezsede yumurtam sağolsun kill vermiyorum karşıdakine :) Daha anivida yeni olduğum için rakibin üzerine çokta oynamıyorum açıkcası ara sıra q+e ile rakibi dürtüyorum biraz :) 6dan sonra farm üstünlüğünden sonra zaten rakibimi oyun dışı bırakıyorum çok rahat zorlamak gereksiz bence..

Son olarak build ve masterylerinizi göremedim link varmı veya ekleyebilirmisiniz acaba? Birde rün olarak ne kullanıyosunuz acaba?

• quote:

quote:

quote:

Yettim.

Oynama konusunda sıkıntım pek olmuyor zaten takımım beni bırakıp kaçmazsa pek ölmüyorum :) Ezrealden kalma alışkanlık hem skillshotta çok kolaylık yaşıyorum hemde geride oynama konusunda.. Ama oyunu kağıt üzerinde oynamıyoruz sonuçta zor anlarımız, hatalarımız oluyor veya rakibi aşırı rahatsız ettiğimden adcden önce bana focuslanmaya çalışıyolar defansı oyüzden önemsiyorum. Zaten anivia çokta kill almaya yönelik bir mantıkta şampiyon değil, çok yüksek damageler verebilse dahil asıl amacı stun,slow ve duvarla kill aldırabilmek.Oyüzden apye aşırı yükleneyim gibi bir derdim hiç olmuyor ilk 2 itemi zaten sizin dediğiniz gibi yapıyorum birde blue alınca mana sorunu hiç kalmıyor ve sürekli rakibi rahatsız etmeye çalışıyorum.Defans ve hp konusunu oyüzden önemsiyorum (bilmiyorum yanlışmı ama)

Rakip şampiyonlar konusundada haklısınız ayrıca hareket hızıda çok düşük olduğu için seri şampiyonlara karşı aşırı etkisiz kalıyor.O zamanda kule altına girip q+ulti ile farm yapıp destek bekliyorum jungleden gelmezsede yumurtam sağolsun kill vermiyorum karşıdakine :) Daha anivida yeni olduğum için rakibin üzerine çokta oynamıyorum açıkcası ara sıra q+e ile rakibi dürtüyorum biraz :) 6dan sonra farm üstünlüğünden sonra zaten rakibimi oyun dışı bırakıyorum çok rahat zorlamak gereksiz bence..

Son olarak build ve masterylerinizi göremedim link varmı veya ekleyebilirmisiniz acaba? Birde rün olarak ne kullanıyosunuz acaba?

quote:

quote:

quote:

Yettim.

Hocam bende anivia aldım hazır indirimdeyken baya iyimiş ya. Rune mastery resmini atabilir misin ?

Rune ve masteryleri nasıl göremediğinizi anlamadım açıklarsanız yardımcı olurum.Ben görebiliyorum şuanda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.