Bildirim
Anivia neden oynanmaz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
AP ye fazla ihtiyacı olan bir hero değil.
Benim buildde tam olarak 300-350 gibi bir ap ve yanında 3k health oluyor. Yumurtayıda sayarsak tam bir tank.
Late gamede bütün görevleri üstlenebilen bir guş kendisi. Ayrıca gayet oynandığınıda belirtmek isterim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Haligarsi
Benim buildde tam olarak 300-350 gibi bir ap ve yanında 3k health oluyor. Yumurtayıda sayarsak tam bir tank.
Late gamede bütün görevleri üstlenebilen bir guş kendisi. Ayrıca gayet oynandığınıda belirtmek isterim.
Uzun zamandır görmedim ranked veya normaldeRod of ages aldıktan sonra rabadon alıyorum gerisi rakibe göre değişiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: alakota
quote:
Orijinalden alıntı: Haligarsi
Late gamede bütün görevleri üstlenebilen bir guş kendisi. Ayrıca gayet oynandığınıda belirtmek isterim.
Uzun zamandır görmedim ranked veya normaldeRod of ages aldıktan sonra rabadon alıyorum gerisi rakibe göre değişiyor
Karşıda çılgınlar gibi assasin herolar varsa late'e doğru bir warmog almayı unutmamak gerekiyor.
-
O build ne kör oldum. -
1 asirlik sopa
goz yasi
2 asirlik sopa daha
rabadon
goz yasi tamamla
.
.
komik gorunuyor ama oyunsonu
4k mana
3.5k can
900 ap oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Persheid1903
O build ne kör oldum.
Boş konuşacağına tavsiye yazsaydın keşke -
Oyundaki en iyi mid champlardandır bana göre ama yine her moka bahane bulurlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CastellonA
1 asirlik sopa
goz yasi
2 asirlik sopa daha
rabadon
goz yasi tamamla
.
.
4k mana
3.5k can
900 ap oluyor
0 armor sonra adc neden çok vuruyor -
oynanması zor olduğu için -
Assassinler çoğaldı mertlik bozuldu. -
+1 Ben sadece Froggen'in oynadığını görüyorum.
Meta yüzünden olabilir ama bu sezon parlayacak bence karthus ve anivia gibi champler çünkü snowball azaldı ve trinket sayesinde ward için fazladan para gibi bir sorun yok -
Şöyle heveslenip bi hero ile güzel oynamaya başlıyorum. Sonra oynayan kişi sayısı gittikçe artıyor popüler olup nerf yiyor -
Çok basit tek atmıyo. -
quote:
quote:
1 asirlik sopa
goz yasi
2 asirlik sopa daha
rabadon
goz yasi tamamla
.
.
4k mana
3.5k can
900 ap oluyor
0 armor sonra adc neden çok vuruyor
al tank anivia ölmezsin adc ye apc ye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yastik1 -- 2 Ocak 2014; 21:09:40 >
-
quote:
quote:
1 asirlik sopa
goz yasi
2 asirlik sopa daha
rabadon
goz yasi tamamla
.
.
4k mana
3.5k can
900 ap oluyor
0 armor sonra adc neden çok vuruyor
6rabadondan iyidir birde anivia adc yio buildle aninda eritir bence choda denemistikfull build olarak 5stackdende can geliyorya +duz vruslar da apden aliyor 3v1 girip yari canla cikiyorduk bu buildle
Oyun sonunda ulti ile komple bütün minyon vavelerini temizleyebilirdin farm az gibi -
duvar ne kadar oluyor base'in girişlerini kapatabiliyor mu? ya da aramda oynarken koridoru tamamen kapatabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandraren -- 2 Ocak 2014; 21:12:29 > -
Popüler değil sadece, ama DH sana sonsuz sebep sayabilir burda. AoE zone yapabilen nadir champlardan, sadece bazı champlara karşı oynaması çok zor.
Benzer içerikler
- lol yama yapılıyor
- lol west hesap açma
- lole ne kadar yatırdım
- elektrik kesintisi maç
- lol nick önerileri
- lol sistem gereksinimleri
- ping düşürme
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X