Şimdi Ara

Anivia buildim ve Froggen'in buildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5dk froggen aniviası izledim buildi (sadece 10dk izledim) hosuma gitti onun tam buildinin linki veya biliyorsaniz neler oldugu ve benim buildimin doğruluğunu tartisalim

S3 ile birlikte m.pen botu alip + 15 e yukseltiyorum
    M.Pen+15 ms
    Tears of god
    RoA
    Rabadon
    Archangel
    Warmong-Veya haunting guisenin gelismisl (maskenin gelişmişi)
    Zhonya
    --
    Sizce doğrumu veya hatam neler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BlindBandit

Froggen izleyip onun buildlerini yapma bugün tri force+berserker boots ad rune falan girip oynadı cogu zaman troll buildler yapar.

Anladım benim izledigimde spell wamp almisti ve cok mantikli geldi bana peki benim buildim hakkında bir onerin varmi ?

• Sabit bir buildi yokki adamın Ryzea karşı ezreal oynayıp yenmeyi uman adamdan bahsediyorsun.Kafası neye eserse onu yapıyor en son turnuvalardan birinde anvia picklediğinde sadece mp/cdr çıktı başka hiç bir item almadı cdr'ye adam gibi ihtiyacıda yok karakterin.

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Warmong op1!!!1

Bence warmong gerekiyor yumurta olduğunda saniyesinde ölmemeni sağlıyor ayrıca sana focuslanılırken de diğerleri rahatlar ve adamı öldürebilir

Veigar ın hangi skini ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Sabit bir buildi yokki adamın Ryzea karşı ezreal oynayıp yenmeyi uman adamdan bahsediyorsun.Kafası neye eserse onu yapıyor en son turnuvalardan birinde anvia picklediğinde sadece mp/cdr çıktı başka hiç bir item almadı cdr'ye adam gibi ihtiyacıda yok karakterin.

o oyun ezmişti ama yani ezle attığı oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekalfwons -- 13 Aralık 2012; 12:24:49 >

Orijinalden alıntı: canberk88

quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Sabit bir buildi yokki adamın Ryzea karşı ezreal oynayıp yenmeyi uman adamdan bahsediyorsun.Kafası neye eserse onu yapıyor en son turnuvalardan birinde anvia picklediğinde sadece mp/cdr çıktı başka hiç bir item almadı cdr'ye adam gibi ihtiyacıda yok karakterin.

o oyun ezmişti ama yani ezle attığı oyun

Hangisinden bahsettin bilmiyorum ama ezreal ryze ise izlemedim sonuç belli anca lanede biraz hırpalar sonra ryze silir süpürür. Turnuvadaki anvia konusu ise CLG ilk defa bu kadar pis ezildi adamlar kule bile alamadılar

• ezreal oyunundan bahsetmiştim ryze 9 ken o 12 leveldi habire double buff dolaştı falan , ama ad kasmıştı

“Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • Aniviayı bilmem de Froggen iyi Lee Sin mid oynuyor

Orijinalden alıntı: PhTx3

Froggen sadece bot ile oynasa da solo queue da maç kazanır anivia ile.

Yok artık heimerdinger
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.