Masaüstünde sağ tıkla özellikler/ayarlar/gelişmiş/fx5200 -vs gibi- bir bölüm var...Bu son fx5200 vs yazan bölüme tıklayınca orada AA ve Af ayarlarını soldaki -performans ayarları nview vs gibi- bölümlerin içine girerek bulabilirsin...
iyi de Spica'nın kartı GF değil...
texture yi sharp yaparsan ea nın bazı oyunları sacmalıyor özellikle hp2 yi bazen acmıyor
Eheh ne bileyim dikkat etmedim.. Konunun başlığı FX5200 olunca...
Neyse aynı yerde sayılır...
özellikler/ayarlar/gelişmiş/direct3D altında bulabilirsin tüm kalite ayarlarını ayarlamayı...
:)
ok saol denerim
girdim ama direct3d falan yok öyle bişey.sağ tıklayıp özellikler,ayarlar,gelişmiş,yapınca genel,bağdaştırıcı,monitor,başarım falan çıkıyor.yok ki 3d
kardeşim uyuz etme adamı driverı kurulu son driver atı den indirdim.
sen bole uyuz olursan kimse yardımcı olmaz sana..
saol ya olmayın kalsın sizin yardımınız zaten böle olacaksa.Adamın ne yazdığına bak önce.dalga geçtiğini sanıyo
Beyler sakin olun.
Arkadaşlar bilmeden insanlarla dalga geçmeye çalışmayın, hiç haz etmem böyle şeyleri...[dont]
Neyse Spica:
Sürücüyü kurduktan sonra gene Ati'nin sitesinde driver download bölümünden Control Panel'i indirmelisin ki verdiğim ayar bölümleri ortaya çıksın...
her sürücü için aynı zamanda bir control panel de çıkarır ati sürücüne uygun olanı indir ve kur... Böylece yolunu yazdığım yerde gerekli ayar bölümlerini göreceksiniz...
Arkadaşlar walla bende de fx5200 var.... Ama bu anisotrpic'i yada antialiasing i yükseltince oyunlar yawaşlıyo aptal aptal şeyler oluyo
tamam beyler saolun ,onun derdi başka zaten..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme