Şimdi Ara

Anımı anlatıyorum beyler gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah 2de kalktım evde kimse yoktu.Bende babamı aradım nerdesiniz felan diye dışardalarmış geç geleceklermiş fırsat bu fırsat dedim artık eve atma vakti geldi dedim.Kahvaltı yaptıktan sonra kız kardeşimin barbie bebekleriyle dışarı çıkıp eve attım durmadım yerden toplayıp bir daha attım artık hıncımı aldıktan sonra eve çıktım.Sonra duş alayım dedim ve nalbura gidip duş aldım.Dışarı çıktım arkadaşlar topla oynuyordu Atın la şu topu dedim üzerime Bülent Ersoyu attılar durmadılar Fatih Ürek'i attılar ordan uzaklaştım.Sonra okuluma gittim okul bahçesinde dolaşıyordum hoca çağırdı Atakan buraya gel dedim buyrun hocam dedi çıkar kalem hocam dedim Ne kalemi Tatildeyiz sonra he tamam alışkanlık yavrum dedi yolladı.Müdür okuldaydı yanına gittim ve birden kapıyı kilitledi hemde boynundan sonra bende kapıya vurmaya başladım çalgınca dövüyorduk kapıyı sonra saat akşam 7 oldu.Okulu kapatıyorlardı Power tuşuna 5 saniye basılı tutunca okul kapandı bende eve gittim babamlar gelmişti.Buda böyle bi anımdır.

• Okumayın
  • başlığı yanlış okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PerformanSanatçısı

Okumayın

Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 2 den sonrasını okumadım belli ki sıkıyorsun, öğlen 2 desen de kız arkadaşımın barbie bebekleri pek inandırıcı gelmedi doğrusu gerisi okumadım, hadi devam ettim okumaya diyelim o nalbur ney o top neyy biz nerdeyiz diye sorarlar adama yine tabiki gerisini okumadım, en son adının atakan olduğunu öğrendim ve bu sefer okumayı gerçekten bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

başlığı yanlış okudum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Okumayın

Şunu biraz daha büyük yazsaydın keşke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Sabah 2 den sonrasını okumadım belli ki sıkıyorsun, öğlen 2 desen de kız arkadaşımın barbie bebekleri pek inandırıcı gelmedi doğrusu gerisi okumadım, hadi devam ettim okumaya diyelim o nalbur ney o top neyy biz nerdeyiz diye sorarlar adama yine tabiki gerisini okumadım, en son adının atakan olduğunu öğrendim ve bu sefer okumayı gerçekten bıraktım.

Peki hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

Okumayın

• Bende anamı anlatıyom diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olumlu Adam

Sabah 2de kalktım evde kimse yoktu.Bende babamı aradım nerdesiniz felan diye dışardalarmış geç geleceklermiş fırsat bu fırsat dedim artık eve atma vakti geldi dedim.Kahvaltı yaptıktan sonra kız kardeşimin barbie bebekleriyle dışarı çıkıp eve attım durmadım yerden toplayıp bir daha attım artık hıncımı aldıktan sonra eve çıktım.Sonra duş alayım dedim ve nalbura gidip duş aldım.Dışarı çıktım arkadaşlar topla oynuyordu Atın la şu topu dedim üzerime Bülent Ersoyu attılar durmadılar Fatih Ürek'i attılar ordan uzaklaştım.Sonra okuluma gittim okul bahçesinde dolaşıyordum hoca çağırdı Atakan buraya gel dedim buyrun hocam dedi çıkar kalem hocam dedim Ne kalemi Tatildeyiz sonra he tamam alışkanlık yavrum dedi yolladı.Müdür okuldaydı yanına gittim ve birden kapıyı kilitledi hemde boynundan sonra bende kapıya vurmaya başladım çalgınca dövüyorduk kapıyı sonra saat akşam 7 oldu.Okulu kapatıyorlardı Power tuşuna 5 saniye basılı tutunca okul kapandı bende eve gittim babamlar gelmişti.Buda böyle bi anımdır.

/>

• hanımı aldatıyorum diye anladım galiba uyku saati
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

Okumayın

• nalbura gidip duş aldım kısmında hafif bir kişnedim ama devamını okumadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.