Şimdi Ara

Animelerdeki ateist,agnostik,nihilist karakterler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    FMA deki edward elric
    death note daki light yagami
    Captian Kirk
    hellsing den alucard
    naruto dan Orochimaru
    Code Geass den lelouch
    Cowboy Bebop dan spike
    Ghost hunt da iki karakter vardı sanırım adlarını hatırlamıyorum.Bu gibi farkettiğiniz karakterler var mı? özellikle nihilist olanları :=)

• one piece zoro. ateist bi karakter.

edit: yine one pieceten enel. adamin inancini bilmiyorum ama kendine kami diyen bi herif baska bi kamiye inanmaz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow-YB -- 19 Nisan 2012; 23:23:13 >
  • Narutodan Hidan satanist gibi bişiydi
  • müslüman karakterleri sıralayan
  • -Dancouga serisinden Shapiro nihilistik bir karakter ve evreni yönetecek tanrı haline gelmenin kaderi olduğuna inanıyor. "Kainat! Bir kere daha karanlıklara bürün. Az sonra yeni bir Tanrı doğacak ve bu gezegeni cezalandıracak. Kainat! Hala anlayamıyor musun, Tanrına diz çök ve ruhunu ona ada!"
    -Gundam 00 serisinden Setsuna ihanet edilerek terkedildiği cihadın sonunda, inandırıldığı ve uğruna ailesini bile öldürdüğü tüm değerlerin yalan olduğunu anladığında histerik şekilde şu sözleri tekrarlar: "Bu dünyada Tanrı yok"
    -Zeta Gundam serisinden Paptimus Scirocco ve Gundam 00 serisinden Ribbons Almark, insanlığa yol gösterecek olan yüce iradenin kendileri olduğuna inanırlar. Scirocco zekasından ("İnsanlık kontrol edilmek için daima üstün bir dehaya ihtiyaç duydu. Yeni çağı açacak dahi ancak ben olabilirim" ), Ribbons ise bir insandan fazlası olduğuna inandığından ve yaklaşan olayları plan dahilinde yüzlerce yıldır bildiği için ("İnsanlığa yol gösterecek olan kurtarıcı sadece benim" ) kendilerini insanlığı efendisi olarak görüyorlar.
    -Cowboy Bebop'dan Vicious bir nihilisttir : "Bu dünyada inandığım hiçbirşey yok. Cennetten atılan düşmüş meleklerin şeytanlara dönüşmekten başka seçeneği var mıdır?"
    -Mazinkaiser SKL'den Ryo Magami bir nihilisttir ve kaderin önceden belirlenebileceği düşüncesinden (Binlerce klonun önceki anılarının beyninde kıpırdanmaya başlamasından ötürü) cinnete kapılacak denli nefret eder. "Kader yok. Hayatım sadece bana ait. Şu an burada öleceksem bile, bunu ancak ben seçeceğim."

• bleach-aizen
    naruto-pain
    fma-Hohenheim

3 üde kendini tanrı olarak görüyo

ek:pain i tam olarak cözemedim kendini tanrı olarak gösteriyo bi sahnede aradan bi kac bölüm sonra şu cümleleri kullanıo.
    Bizler adalet adı altında intikam almak isteyen sıradan insanlarız.
    (Pain - Naruto)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 21 Nisan 2012; 1:08:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

bleach-aizen
    naruto-pain
    fma-Hohenheim

3 üde kendini tanrı olarak görüyo

Hohenheim değil kendini tanrı olarak gören. Hohhenhaim'in görüntüsünü alan ilk homunculustur kendini tanrı yerine koyan veya koymak isteyen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Animelerdeki ateist,agnostik,nihilist karakterler

Bir de Armored Trooper Votoms'dan Chirico Cuvie vardır ki onun bir nihilist mi yoksa kafir bir aziz mi olduğu ayrı bir tartışma konusudur.

"Kimsin sen? Yoksa Tanrı mısın? Tanrı'nın öldüğünü sanıyordum. Parumis'in düzlüklerinde... Miyoite'in uzay boşluğunda.. Oromu çöllerinde..."

"Tanrı dediğiniz şey bile beni kontrol edemedi"

"Anlayamadın mı? Bu galaksinin idare edilmesi gerekiyor. Savaş yüzünden çok kişi öldü ama bu sayede yeni medeniyetlerin doğmasına olanak sağlandı. Tarihi yazan savaş! Gelişmeyi sağlayan en kuvvetli araç bu! İnsanlığa gereken tek şey savaş. Ve onu kontrol edebilmem için de gerçek bir Tanrı haline geleceğim!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 21 Nisan 2012; 0:47:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

müslüman karakterleri sıralayan

Vivi,Alabasta'da camiler vardı
  • quote:

Gundam SEED'de çöl direnişçileri olarak ve Gundam 00, ZZ Gundam ve Gundam Unicorn'da cihad savaşçıları olarak görülebilir. Ayrıca G Gundam serisinden Saette ve -muhtemelen- Zeta/Unicorn'daki Hasan da bir Türk dolayısıyla Müslüman olmalı.
  • Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.Bu karakterlere bakacağım.Ben daha çok batman black knight filminde da jokerin karakterine yakın bi karakter arıyorum.Anarşi takılan hiçbir değeri önemsemeyen kaos yaratan türden.Gundam serisini izlemedim.Setsuna karakteri yakın bir karakter gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aynal -- 23 Nisan 2012; 1:43:22 >
  • Haruhi serisinden Haruhi.Felsefik olarak benimsemekten ziyade nihilist sendromundan muzdarip bir ergendir kendileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Afedersiniz Hesap Lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saitama bir bölümde Cuma'ya gidiyordu
  • Tofaşçı vardı bizim orda onlar bilir

• Makishima Shougo
  • Berserk Guts

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.