Şimdi Ara

Animeler yüzünden... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gidin sevişin la napacanız hentaiyi animeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

gidin sevişin la napacanız hentaiyi animeyi

bütün mesajları oku niye böyle oldum öğren
  • gerçek anime farketmez hertürlü ama şu canavarlı hentailere bayılıyorum böyle böyle büsürü kolları olanlar :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: -StrongeR-

quote:

okudum hepsini, o dediğiniz animelere de baktım, olum bırak animeleri gerçek hayata dön.

çizgi karaktere mi halleniyon
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -StrongeR-

quote:

okudum hepsini, o dediğiniz animelere de baktım, olum bırak animeleri gerçek hayata dön.

çizgi karaktere mi halleniyon

hastalığım var 3 senedir diyaliz harici evden dışarı çıkamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

quote:

Orijinalden alıntı: hanzas

Bende anime ve lol severim seni anlıyorum. Benimde yas 15. Bende uzun süredir ateistim. Su anda konuyu benim açıp acmamış olma ihtimalini düşünüyorum. Ciddiyim.

Ergen kardeşim, böyle mesaj arası ateyizlikle yetinme, herkese sesini duyurmak istiyorsan para biriktir dh konu dışına reklam ver toptan kurtul.

Ulan ergenliğe basan beşinci elementi bulduğunu zannediyor, internet yüzünden hep bunlar...

Bana ergen diyebilirsin cunku öyleyim. Elimizde olmayan seyler değiştirilemez. Söylemek istedim ergenlik 21 yasına kadar devam eder bu yastan büyüksen senin icin geçerli degil. Ve benim ergen olmam aptallik göstermez. Siz su anda alakası olmayan bir sekilde profil fotografım ve daha once açtığım konularla alakası olmayan bir sekilde bana önyargılı konuşma yapıyorsunuz. Evet ben ergenim. Peki size soruyorum siz nesiniz? Yetişkin mı? Olgun mu? Siz nesiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taylan sen misin lan
  • böyle olmaktan yırttım
  • quote:

Bende anime ve lol severim seni anlıyorum. Benimde yas 15. Bende uzun süredir ateistim. Su anda konuyu benim açıp acmamış olma ihtimalini düşünüyorum. Ciddiyim.

Benimde yaşım 14 siz 9 yaşında filan mı oldunuz ateist ?

• Seni kurtarabilecek tek çözüm real zorno izlemek olacaktır yoksa animeye devam edersen gerçek hayattan hiç zevk alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky Pancamo

http://www.youtube.com/watch?v=pKrbu6Cad2g

Çok iyiymiş cidden hele sondaki söylediğine yarıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

sen bunları izleyip böyle olduysan hellsing izletsek neler olur acaba

sen hellsingdeki sahnelerden etkileniyorsan sana club of the death angel izletsek neler olur acaba
  • Ne var ki o animelerde o kadar google görsellere baktım ama gördüğüm şeylere hallenecek varsa sokağa çıkmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Citizen -- 27 Kasım 2013; 1:10:07 >
  • Bu animeler insanı değiştiriyor,ben de film manyağıdırım ama gerçek hayatta pek etkisi yok ama anime başka bir şey sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al-Tair -- 27 Kasım 2013; 1:45:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Ne var ki o animelerde o kadar google görsellere baktım ama gördüğüm şeylere hallenecek varsa sokağa çıkmasın.

aslında fazla birşey yok.sen hellsing deyince söyledim.bir kaç seras victoria sahnesi dışında hellsinde hiç bir ateşleyici sahne yok ki serasın sahneleri bile ateşleyici sayılmaz.

bu daha çok mizahi ingilizce altyazılısını bulamadım idare et:

• kaygulu kullanıcısına yanıt
    Tentacle olarak geçiyor dediğin.

Bu arada arkadaşa gelirsek hentailerden JAV'lara kay. Oradan ZZ'ye geçersin.
  • cizgi film karakterini nasıl hayal ediyonuz la
  • quote:

quote:

quote:

Ergen kardeşim, böyle mesaj arası ateyizlikle yetinme, herkese sesini duyurmak istiyorsan para biriktir dh konu dışına reklam ver toptan kurtul.

Ulan ergenliğe basan beşinci elementi bulduğunu zannediyor, internet yüzünden hep bunlar...

Bana ergen diyebilirsin cunku öyleyim. Elimizde olmayan seyler değiştirilemez. Söylemek istedim ergenlik 21 yasına kadar devam eder bu yastan büyüksen senin icin geçerli degil. Ve benim ergen olmam aptallik göstermez. Siz su anda alakası olmayan bir sekilde profil fotografım ve daha once açtığım konularla alakası olmayan bir sekilde bana önyargılı konuşma yapıyorsunuz. Evet ben ergenim. Peki size soruyorum siz nesiniz? Yetişkin mı? Olgun mu? Siz nesiniz?

sen ağır işsizsin ve bilgisizsin,
    doktorlarla alakalı bir konuda doktorun 15 yıl okuduğunu yazıp bi de benim dediklerim dedik diyordun,
    Gerçi sana cevap yazmakla yazmamak arası kaldım, artık sendeki burun kaf dağı muhabbetimidir yoksa hakiki psikolojik sorunlarmıdır bilmiyorum ama bence;
    Gereğinden fazla özgüven olmuş bu da görmemişlik yapıyor sende. Elindekini göstermek için bi yerlerini yırtıyorsun, toplumda yer edinebilmek için. Çünkü seni bu halde iken sosyal hayatta kabul edecek kişi azdır, ve gene bu tutum/davranışlarından dolayı sosyal toplumdan aldığın tepki nedeniyle(insanların değişik mala bakar gibi bakışları vs.) sanala sığınıyorsun ve kendini marjinal hissediyorsun. Kötü bişi bu kardeşim, ciddi diyorum çünkü çok kötü durumlara yol açabilir. Eğer ki bilinçli olacaksan ve bana karşı kalkanlarını indirip konuşacaksan anlatayım fikirlerimi, değerlidir değersizdir bilmem. Ama korkuyorum senin açından, dediklerin doğru ise eğer(ana baba psikoloji ihtisası vs) kendini heba edersin, kaliteli bir ailenin kaliteli bir çocuğu olmaya çalış, kaliteli çocuğu oynamaya çalışma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_R

quote:

quote:

quote:

sen ağır işsizsin ve bilgisizsin,
    doktorlarla alakalı bir konuda doktorun 15 yıl okuduğunu yazıp bi de benim dediklerim dedik diyordun,
    Gerçi sana cevap yazmakla yazmamak arası kaldım, artık sendeki burun kaf dağı muhabbetimidir yoksa hakiki psikolojik sorunlarmıdır bilmiyorum ama bence;
    Gereğinden fazla özgüven olmuş bu da görmemişlik yapıyor sende. Elindekini göstermek için bi yerlerini yırtıyorsun, toplumda yer edinebilmek için. Çünkü seni bu halde iken sosyal hayatta kabul edecek kişi azdır, ve gene bu tutum/davranışlarından dolayı sosyal toplumdan aldığın tepki nedeniyle(insanların değişik mala bakar gibi bakışları vs.) sanala sığınıyorsun ve kendini marjinal hissediyorsun. Kötü bişi bu kardeşim, ciddi diyorum çünkü çok kötü durumlara yol açabilir. Eğer ki bilinçli olacaksan ve bana karşı kalkanlarını indirip konuşacaksan anlatayım fikirlerimi, değerlidir değersizdir bilmem. Ama korkuyorum senin açından, dediklerin doğru ise eğer(ana baba psikoloji ihtisası vs) kendini heba edersin, kaliteli bir ailenin kaliteli bir çocuğu olmaya çalış, kaliteli çocuğu oynamaya çalışma.

Hakkını vermek gerek barnum etkisini guzel yapıyorsun. Öncelikle benim orada yanlış bilgi vermem benim ergen oldugunu kanıtlamaz. Işsiz olduğumu da kanıtlamaz. Sen burada konuyu asırı derecede saptırıyorsun ve herkesin yaptıgı gibi profil fotografımdan dolayı önyargı ile yaklaşıyorsun.ve belli bunu yanlış biliyor olabilirim ama bu benim her konuda cahil oldugumu göstermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanzas -- 27 Kasım 2013; 7:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

sen bunları izleyip böyle olduysan hellsing izletsek neler olur acaba

sen hellsingdeki sahnelerden etkileniyorsan sana club of the death angel izletsek neler olur acaba

ben ateşleyici sahne aramıyorum sana şunu söyliyim ben anime izlerken aa ne kadar güzel kızlar ay çok güzel/ DİYENLERDEN DEĞİLİM

bana göre onun senaryosu replikleri kurgusu ve ortamı önemli

ama sen bana gelmişsin serasın ateşleyici sahnelerinden bahsediyorsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.