Şimdi Ara

Animeler Gerçekten Salaklaştırıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözlemlediğim kadarıyla anime dizi izlemeye başlayan insanlar yavaş yavaş salaklaşmaya başlıyor (lütfen alınmayın) Yakınımda bu tür dizilere 3 kişi başladı, üçü de hayattan koptu. Ulan 2 ay önce profil resminde sevgilisiyle resmi olan 23 yaşındaki adam Naruto resmi falan koymaya başladı mesela.

Muhabbetleri değişti, bakış açıları falan çok acayip. Sosyal hayattan tamamen koptular. Evde oturup pineklemekten zevk alır oldular. Kızları beğenmez oldular mesela. İlla mavi saçlı falan ister oldular.

Sosyal medyada da bu tip insanları fazlasıyla görmekteyim. Bu durum, aklımda "anime izleyen salaklaşıyor" kalıbına dönüştü. Sizce haklı mıyım? Anime izleyen arkadaşlar da yorum yapıp yardımcı olurlarsa sevinirim.

Teşekkürler.

EDIT:

Arkadaşlar, estağfurullah. "Salaklaşıyor" demedim, etrafımdaki animeciler ve sosyal medyada gördüklerim bu yönde tepki gösteriyor dedim. Amma da müsaitsiniz alınmaya, sataşmaya. Lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisses Fleisch -- 1 Eylül 2014; 17:00:19 >

• salaklaşmıyorlar ama garipleşiyorlar. muhabbetleri falan baymaya başlıyor
  • Animelerin salaklastirdigini düşünen insanlar salaklasiyor mu?
    Benim gözlemim bu yönde sizin de yorumunuzu almak istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin dediğin özentilik hayran kalma vs.. izlediği animelerin etkisinde kalıyolar bende dahil anime izleyen herkes yaşar bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haksızsın dediğin gibi değil yani şöyle düşün sen bisiklet binmeyi çpk seviyorsun facene o yer uçağınla fotonu koymaz mısın? :)
    Şehir iç-dışıi vakit buldukça binmeyi istemez misin?

• Xeske hinata gibi sevgilim olsa :(

• internette foto paylaşmıyorum sevdiğim şeyleri avatar olarak kullanıyorum bu yüzden. çevremdeki çoğu kişiden bilinçliyimdir. naruto, bleach ve fairy tailin etkisinde kalanların çoğu çocuk zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

Gözlemlediğim kadarıyla anime dizi izlemeye başlayan insanlar yavaş yavaş salaklaşmaya başlıyor (lütfen alınmayın) Yakınımda bu tür dizilere 3 kişi başladı, üçü de hayattan koptu. Ulan 2 ay önce profil resminde sevgilisiyle resmi olan 23 yaşındaki adam Naruto resmi falan koymaya başladı mesela.

Muhabbetleri değişti, bakış açıları falan çok acayip. Sosyal hayattan tamamen koptular. Evde oturup pineklemekten zevk alır oldular. Kızları beğenmez oldular mesela. İlla mavi saçlı falan ister oldular.

Sosyal medyada da bu tip insanları fazlasıyla görmekteyim. Bu durum, aklımda "anime izleyen salaklaşıyor" kalıbına dönüştü. Sizce haklı mıyım? Anime izleyen arkadaşlar da yorum yapıp yardımcı olurlarsa sevinirim.

Teşekkürler.

Anime izleyen insana laf yok da, animeleri eleştirince falan hemen höt diye atlayanlar salaktır bence. Nasıl bir fanatiklik?..
    Benim için çizgi filmden farkları yok mesela. Ben beğenmiyorum onları ama çizgi film deyince bir Regular Show izlerim mesela bulunca.

• Evet, ama abartmayanlar normal oluyor. 600 bolumlu animeyi 3 kere bastan izleyen arkadas var artik arkadasim degil Sorunlu tipler cogaliyor toplumda

• Naruto ney lan bari düzgün bi anime koysaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 1 Eylül 2014; 16:56:47 >
  • Weisses Fleisch kullanıcısına yanıt
    Çok eskiden beri izlerim sosyal hayatla dengelemek kaydıyla problem çıkmıyor.Kızlar konusunda bazı yazılar okumuştum bunun animedeki kızların duygularını belli etme şekli,gerçek hayattakilerden daha fazla buda gerçek olan kızlara ilgiyi azaltıyor.Ama bu gerçek kızlarla hiç ilgilenmicegi anlamına gelmiyor.Anime izlemeye ilk başlarken sosyal hayattan koparsın sonra hevesini alınca düzelir.
  • Anime izliyorum; ancak sosyal hayatımı etkilemedi bu güne kadar. Salaklaştığımı da düşünmüyorum. Senin dediğin gibi kişiler de olabilir abartanlar ancak genelleme yapmak yanlıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Evet, ama abartmayanlar normal oluyor. 600 bolumlu animeyi 3 kere bastan izleyen arkadas var artik arkadasim degil Sorunlu tipler cogaliyor toplumda

o arkadaşın hangi gezegenden

• Arkadaşlar, estağfurullah. "Salaklaşıyor" demedim, etrafımdaki animeciler ve sosyal medyada gördüklerim bu yönde tepki gösteriyor dedim. Amma da müsaitsiniz alınmaya, sataşmaya. Lütfen...
  • Anime izliyorum ne avatara naruto koydum nede başka birşey ha 1 dolara narutoya özel bir mausepad yaptım onu kullanıyorum.

Öncelikle Yasin kaç ?
    Büyük ihtimal 16-18 oda en iyi ihtimalle
    Bu yaşlardakilerin herşeyden etkilenip onu benimsemesi normal 20+ birisi gidipte profil resmini naruto deatnote blech one piece felan koymaz

Dediğim gibi Yasin kaç ?

• Sosyal hayattan hep kopuktum sen veya ebeveynlerin nasıl oturup türk pembe dizisi izliyorsa bende anime izliyorum. o zaman sizde salaklaşıyorsunuz o saçma sapan dizileri izleyerek.
  • Angel Beatsinmi etkisinde kalsınlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuma-anlama yeteneğine sahip arkadaşlar gereken cevabı verdi. Yazdığım metinden "anime izleyenler salaktır" demek istediğimi zanneden arkadaşlar boşuna ellerini yorum yorum yapmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Hollow

Angel Beatsinmi etkisinde kalsınlar?

Brave yourself Atheist comments is coming soon!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.