Şimdi Ara

Anime Yapımlarının Yarım Kalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar animeye merak sardım ama iki yapım izledim ikiside yarıda bıraktılar öylece kala kaldı yapımlar birisi,

Shigurui diğeri Berserk neden böyle bir saçmalık yapıyorlar arkadaşlar, bi çok yerde mangasından devam et diyorlar ama ben işi yarıda bırakmalarını çözemedim ayrıca mangasını takip etmek izlemek gibi kaliteli ve heyacanlı olmuyor,

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Berserk'in mangasının bildiğim kadarıyla yılda bir sayısı falan çıkıyor. Animesinin yarım kalması normal bence o yüzden. Nasıl devam ettirebilirsin ki?
  • Bir Anime'nin Manga'sındaki tipolojiyi birebir yansıtması yada Manga'sındaki tüm hikayeyei içermesi gibi bir kaide yoktur. Bunun sebeplerini defalarca açıkladığımdan bir kez daha açıklama gereği duymuyorum.

Her Manga uyarlamasını herşeyiyle hazmetmek istiyorsanız iyi İngilizce öğrenir, sadece Manga'sını okursunuz. Anime izlemek size daha albenili geliyorsa Wikipedia'dan Manga'nın ongoing olup olmadığını yada bitiş tarihinin Anime'nin bitiş tarihinden sonrasına gelip gelmediğine bakar, aksi durumda o seriyi izlemek için zamanınızı harcamama insiyatifi de gösterebilirsiniz. Ama bu sizin vereceğiniz kendi karar olur zira her zaman her yerde söylediğim ve artık kanıksamış olmanız gerektiği üzere, Anime ve Manga farklı dinamikler üzerine kuruludur, farklı kriterlerle değerlendirilmelidir.

Konu kilit.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.