anime öneri
-
-
Naruto, JoJo, Yuu Yuu Hakusho, Hajime no Ippo, Ushio to Tora aradığınız tarzda animeler.
_____________________________ -
hangisinden başlamamı tavsiye dersin
_____________________________ -
Az bölümlü olduğu için Ushio to Tora diyorum. En uzunu da Naruto olduğu için filler bölümleri atlayarak o da en sona.
Bleach de o tarzda en bilindik animeleren birisi yazmayı unutmuşum ve Juutsu Kaisen de yenilerden ama bu sadece 1 sezon çıktığı için devamı gelene kadar bekleyin bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RED Raymond -- 5 Haziran 2021; 18:58:5 >_____________________________ -
Re:Zero izle dünyanın en iyi ve en popüler anime serilerinden biri.
- Sezon > 2 OVA > 2. Sezon Part 1 > 2. Sezon Part 2.
Naruto, Jojo, Jujutsu Kaisen gibi serileri ben önermem. Naruto'da çok filler var ve çok uzun, Jujutsu Kaisen overrated bir balon ve Jojo başları baya vasat (sonrası meh). İzlemediğin çok daha iyi seriler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 5 Haziran 2021; 19:20:8 >_____________________________ -
Fullmetal Alchemist(önce ilk çıkanını izle sonra Brotherood izle yoksa zevkli olmaz)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Beyler isekai sevenler için şöyle bir seri keşfettim, özetini de hazırladım, sarmalık içerik
https://www.youtube.com/@webnovel_turkce?si=FRgRKsneMesE6Mw_
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler