Şimdi Ara

Anime mi Manga mı daha zevkli/kaliteli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
6.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manga daha çok hoşuma gidiyor. Anime ve Manga aynı anda devam ediyorsa birkaç bölüm anime izler mangadan devam ederim. Okurken o karelerde karakter gözümde canlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manga daha iyi bence.
  • Anime.

Fakat fairy tail gibi sansürlü şeylerde keisnlikle manga
  • Mangayı tercih ederim ben.Aslında biraz kitap mantığıyla bakmak gerekiyor.Mesela bir kitabın 25 bölümü vardır sen 12. bölümü beğenirsin ben 20. bölümü beğenirim ama bunun filmine gideriz ne senin sevdiğin bölüm vardır ne de benim sevdiğim bölüm vardır.Mangada da böyle .Diyelim manga 250 bölüm adam bunu animeye uyarlarken 75'ten 150'ye atlamış,eee hani bunun arada kalan bölümleri? Belki benim en çok sevdiğim kısımlar orası ?Kim karar veriyor buna ?O yüzden konuyu iyi kavramak için kesinlikle mangaya bakarım.O yüzden bana manga daha kaliteli gelmiştir her zaman.Çünkü animeye uyarlanırken bazılarının çok sevdiği şeyler atlanabiliyor.Sonra insan animeye sinir oluyor.
  • Manga ama türkiye de anime bence kağıttaki zevki alamıyorum bilgisayarda
  • Allah hepimize Shonen Jump almayı nasip etsin.

Ciddiyim almak çok isterdim böyle haftalık haftalık.
  • "Shounen seriler için Manga, Mecha seriler için Anime" de denebilir aslında.
  • Manga der geçerim Çünkü animerler nedense manga okumak kadar zevk vermiyor(elle okunan manga dijital değil) tabi kitabını alırsan zevkli manga diğer türlü anime :)
  • Manga okumak bi noktadan sonra sarmıyo beni o yüzden animeyi daha kaliteli buluyorum daha iyi geliyo izlemek kolay
  • Mangasina, animesine gore değişir. Mesela slam dunk'in mangasi, animesine gore cok daha iyidir bana gore..

• Mangaya ısınamadım bi türlü olaylar çok karışık geliyor bana 2 defa narutonun mangasını okuyum dedim başlayıp bırakmıştım çizimler felan baya karışık geldi hiç bişey anlayamadım :D Bilmiyorum belkide naruto nun mangasından dolayı öyledir slam dunk 101 bölüm izledim geri kalanını mangadan devam ettiydim çizimler gayet iyiydi karmaşık değildi. Ben anime diyorum seslendirmeleri çok iyi yapıyor japonlar ruhlarını katıyorlar resmen daha çok zevk almamı sağlıyor.
  • mevzu bahids gintama olunca ikiside güzeldir ama mangada gintokinin insana istediği duyguyu veren sesi olmayinca biraz gariban kalıyor manga (ama manga genel olarak daha keyiflidir istediğin yerde istedin kadar istediğin an oyalanabiliyorsun)

• manga ile animenin zevki farklıdır. bleach mangadaki sahneleri animede izlemek daha zevkliyken narutoda filler izlemek zevkli olmaz. bu yüzden bazı serileri mangadan takip ederken bazılarının animesini izlemek daha iyi oluyor.
  • Aslında aksiyon, dövüş, süper güçler, mecha bunlar animede daha hoş oluyor mangada yaptıkları hareketler falan pek anlaşılmadığı zamanlar oluyor çoğunda. Geri kalanda hayattan kesit, romantizm, komedi, dram diyelim bunlarda diyaloglar daha fazla olduğu için ve genelde karelerde sade anlaşılabilir çizimler oluyor bunlardada manga daha bi keyifli sanki.
  • manga beni tatmin etmiyor ya animedeki ögeler daha fazla hissettiriyor kendini o yüzden anime.
  • Manga daha kalitelidir ama ben ısınamadım mangalara
  • İlk başta anime izleyip, güncelde mangaya geliriz biz Türkler genelde. Bu şekilde animelerde akılda kalan müzik, sesleri manga sahnelerinde kafamızda canlandırıp olayı animeleştiririz. Ben böyle yaparım en azından. Bazen gaza gelmek için ayrıca OST'lerini açarım manga okurken, tavsiye ederim %100 çalışıyor.
  • Anime daha keyifli mangada bazı olayları anlayamıyabilirsin zor durumda kalırsan mangayı okuyorsun zaten

• Animeler daha zevkli bana gore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mangalar kat kat daha zevkli. Animedeki çizimler,manganın yanında kötü kalıyor genelde. (Hunterxhunter istisna, adam tembel )
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.