Şimdi Ara

Anime/Manga kısmı neden öldü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir fikir, anime kategorilerini üst başlık olarak sabıtleyebiliriz. Yani bı konunun altında türlerine göre farklı farklı anime listesi yaparız ve isteyen ordan güzel bi anime bulup izleyebilir.

Türlere göre listeleyen bir arkadaş olursa konuları açabilir.

quote:

Myanimelist kardeşliği gibisinden bi üst konu açabiliriz.

Olur.

quote:

Sohbet konusu gibisinden bir konu açarız şu ekran kartı arkadaslık konusu gibi her telden muhabbet döndürürüz.

Olur.

quote:

Anime tanıtımları yapabiliriz bunun için gönüllü editör ve mod vs bulabiliriz.

Dediğiniz gibi bununla uğraşacak üyeler bulunursa destekleriz biz de.

quote:

Daha hoşgörülü ve kafasına eseni silmeyen bi yönetici mod neyse bulabilirsiniz. Akuma hocam açılan konulara muhalefet olup "bunun zaten ana konusu var oraya yazın" diyip siliyordu kitliyordu. Hayır zaten forum aktif değil, kim ne soruyorsa sorsun ne karısıyorsun, en azından foruma canlılık geliyor.

Kuralları uyguluyordu eski yöneticimiz de kafasına göre davranmıyordu yani. Ama kuralları esnetebiliriz dediğim gibi, özellikle ana konularla ilgili biraz daha serbest bırakabiliriz üyeleri.

quote:

Diğer mesele, ara sıra foruma gelip, "anime çizgi filmdir" "anime izleyenler pedofılıdır" gibisinden laf edenler bu forumdan sınır uzaklastırılsın mesela, işi yok zaten burda.

Bölümden uzaklaştırırız o kolay.

quote:

Diğer mesele, redditteki gibi post türü şeysi getirilebilir. Mesela questıon, anime tanıtım, shitpost, fanart gibisinden ayrı ayrı küçük stickerlar forumun görseli güzelleştirir.

Bu beni aşıyor programcı arkdaşların yapabileceği bir şey. Futbol bölümünde takımlar olduğu gibi burada da karakterler olabilir dediğiniz gibi.

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    Yapacak arkadaş çıkacaktır eminim zaten anime önerisi paylaşımı oluyordu. Türlerine göre üst konular açıp içerideki animeleri de ayrı konularda inceleyip linkini atarız. Bu forumda benden daha aktif kişiler var onlardan bekliyorum adımı :)
  • ben tavsiye isteyene destek olurum da, yöneticilik aman uzak olsun. zaten uzun süre ara vermiştim tekrar geri döndüm animelere, aklım bir de forumda kalırsa zevk alamam. tanıtım konusunda istek olursa yardımcı olabilirim, ingilizcem orta seviyede var.
  • İyi de anime çizgi film veya çizgi dizidir zaten. Şu animeyi farklı bir şey olarak da görmeye çalışmaktan bıkmadınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anime çizgifilmdir ama her çizgifilm anime değildir. Animeler mangalardan/lightnovellardan uyarlanan animasyon dizi/filmlerdir. Yani burda durduk yere anime çizgifilmdir demeye gerek yok. Animenin normal çizgifilmlerden farkı var ve bunu bilmeyen/bunu kullanarak anime izleyicisini küçümseyenin burada yeri yok

• Ben aksini mi söylemişim?

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

İyi de anime çizgi film veya çizgi dizidir zaten. Şu animeyi farklı bir şey olarak da görmeye çalışmaktan bıkmadınız.

Sizde bu bölüme ve anime platformlarına gelip bunu spamlamaktan bıkmadınız. Yeter yahu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

İyi de anime çizgi film veya çizgi dizidir zaten. Şu animeyi farklı bir şey olarak da görmeye çalışmaktan bıkmadınız.

Sizde bu bölüme ve anime platformlarına gelip bunu spamlamaktan bıkmadınız. Yeter yahu.

Ben yermek anlamında söylemiyorum ki olan şey bu. Japonca'da Mizu su anlamına geliyor diye su, su olmaktan çıkmıyor. Bunda da aynı şey var. Yoksa ben de binlerce bölüm anime izlemişimdir. Zaman kaybı ve çoğu zaman seksist olarak görmem dışında bir derdim yok yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 14 Şubat 2017; 17:55:43 >
  • Japon çizgifilmi= Anime

Yani anime çizgifilmdir evet bunu söyleyince sanki çizgifilm=anime gibi bi algı oluşuyor. Bu iki kavram arasında fark var

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    Ao Sol kullanıcısına yanıt
     Anime/Manga kısmı neden öldü?

bu fotodaki gibi mal'da öyle bir sürü liste var burdan yararlanılabilir türlere göre listeler ve ayrıca top listeler mevcut birde benim o listelere bakıp çok iyi olmasını beklediğim ama hiç beğenmediğim animeler çıktı bu tarz durumlar için de forumdan kaç kişinin izleyip beğendiğini veya beğenmediğini belirtebilirsek faydalı olur

edit: başta link atmıştım ama başka sayfanın açıldığını farkettim onun için foto ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 15 Şubat 2017; 20:12:58 >

• Aynen hemen hemen o şekilde yapıcaz maksat bu denli fazlayken bunları yoruma dökebileceğimiz ölü olmayan bi bölüm olsun gerisi zaten gelir

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    canlı bir bölüm olur umarım
  • 4-5 tane gönüllü moderatör ve editörle bu işi halletmemiz gerektiği düşüncesiydim. Yöneticilikten ziyade moderatörlük daha doğru çünkü akuma blade gibi önüne geleni kesen veya kendi fikirlerine uymayanı kaldıran 1 yöneticidense 5 moderatör yeğdir. Zaten ihtiyacımız olan bişey olursa ki olmaz sanmıyorum WISDOM hocam yardımcı olacaktır.
  • benim anlamadığım her konuda bi takım bi karekter falan seçebiliyoruz bu özellik neden anime bölümünde yok benim önerim ise arkadaşların verdikleri önerilerden makul olanları gerçekleştirip çoğu üyenin bu bölümü canlandandırmak adına belli bi süre boyunca sürekli aktif kalması ondan sonra gerisi gelir diye düşünüyorum
  • quote:

çizgi film veya çizgi dizi olup olmaması cok önemli bi olay değil insanların alakasız yerde anime cizgi dizi veya film demesi sacma ve geriksiz bi konu cogumuz neyin ne oldugunu biliyoruz zaten gelip bunu yazmanın mantığı nedir?
  • Canlandırılamadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Canlandırılamadı
    Valla şu anki bölüm sorumlularına yazdım ama cevap alamadım. Onlar bölümü düzeltmek istemedikçe yapacak birşey de yok.
  • Donanımhaberin alt forumları farkedilebilirliğe sahip değil ki.

LOL forumu da LOL'ün tek konuşulduğu yer olduğu için popülerleşmişti; zamanla başka forumlar çıktı, yöneticiler de biraz "değişik" yönetince öldü.

Şimdi insanlar bu alt-forumu bulmaya çalışsa googleda 2. sayfada burası, 2. sayfaya da bakan yok.

Siteden aramazlar zaten sadece Anime-manga ile ilgilenen insanlar, donanım forumunda anime-manga bölümünün ne işi var diye.

Edit: Bir de forum anasayfada o kadar aşağıda ki zaten arasalar da göremeyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingocd -- 22 Ağustos 2019; 8:54:55 >
  • :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumları öne çıkarmak gerekiyor, ben bile zor bulmuştum. Bir de reddit r/anime'de ki gibi güncel animelerin bölüm tartışmaları belki işe yarayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.