Bildirim
Anime karakterleri çizmek istiyorum nerden başlamalıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nette ''how to draw manga/anime'' diye aratirsan bir suru kaynak bulabilirsin. torrent kullanabiliyosan pdf seklinde bircok kitap mevcut, ''Manga for Dummies'' diye bi kitap var sifirdan manga cizmeyi falan ogretiyo, yine buna benzer ''how to draw anime for beginner'' adinda da bisey bunlar hep ingilizce kaynaklar, turkce kaynak olarakta asagida linki olan sitenin cizim bolumunde hani pek yeterli olmasada biraz anlatilmis.
http://www.anime.gen.tr/
ama yok ben bunlarla ugrasamam dersen o zaman sevdigin bir anime/manga nin karakterlerini cizerek baslayabilirsin. zaten zamanla fark ediceksin ki olay kendi cizim tarzini olusturmakta bitiyo bunun icinde cok ama cok fazla cizim yapmalisin ve temel perspektif kurallarini bilmelisin. hadi kolay gelsin.
-
Selam..
Önünde Pc var :D
Youtubeden birsürü video bulabilirsin...
Bana sorarsan ben ilk önce "Sailer Moon ve sonra DragonBall karakterleri ile basladim..
Gerci baslayali 14 seneyi gecti -
quote:
Orijinalden alıntı: Thaiminh
Selam..
Önünde Pc var :D
Youtubeden birsürü video bulabilirsin...
Bana sorarsan ben ilk önce "Sailer Moon ve sonra DragonBall karakterleri ile basladim..
Gerci baslayali 14 seneyi gecti
14 senedir çiziyor musunuz?Mümkünse bi çiziminizin ss ini koo9yabilir misiniz?
-
Bakuman izleyebilirsin.
Bir fikrin olur hiç yoktan oldukça da güzeldir. -
-
-
Cok tsk ediyorum -
quote:
Cok tsk ediyorum
Renklendirmek için hangi program vs. kullanıyorsunuz? -
quote:
Renklendirmek için hangi program vs. kullanıyorsunuz?
Genellikle "Paint tool SAI" bu program manga cizmek icin birebir...
Sonra fircalari "GIMP" programinda ayarliyorum. Mesela giysi üzerinde desen veya arka plan istioyorsam bu programla yapiorum. Photoshoptan pek farki yok. Hem bedava -
quote:
quote:
Sonra fircalari "GIMP" programinda ayarliyorum. Mesela giysi üzerinde desen veya arka plan istioyorsam bu programla yapiorum. Photoshoptan pek farki yok. Hem bedava
Arigatoyardımınız için teşekkür ederim
Ayrıca imzanız gerçekten güzelmiş beğendim
-
quote:
quote:
quote:
Sonra fircalari "GIMP" programinda ayarliyorum. Mesela giysi üzerinde desen veya arka plan istioyorsam bu programla yapiorum. Photoshoptan pek farki yok. Hem bedava
Arigato yardımınız için teşekkür ederim Ayrıca imzanız gerçEkten güzelmiş beğendim
Imza güzelde uyari aldineden bilmiyorum galiba ölcüsü büyük olmus
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Arigato yardımınız için teşekkür ederim Ayrıca imzanız gerçEkten güzelmiş beğendim
Imza güzelde uyari aldineden bilmiyorum galiba ölcüsü büyük olmus
Forumdaki imza değil ya :D Normal çizimlerinizde kullandığınız :D
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Imza güzelde uyari aldi neden bilmiyorum galiba ölcüsü büyük olmus
haaaaaa
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
haaaaaa
Siz çizmeye kaç yaşınızda başladınız acaba? şunu sormak istiyorum yani bu yaştan sonra başlasan da öğrenemezsin denilen yaş var mıdır? Ben 17 yaşındayım sorun olmaz diye düşünüyorum :D
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
haaaaaa
Siz çizmeye kaç yaşınızda başladınız acaba? şunu sormak istiyorum yani bu yaştan sonra başlasan da öğrenemezsin denilen yaş var mıdır? Ben 17 yaşındayım sorun olmaz diye düşünüyorum :D
Vallaha ben burda benden buyuk insanlara ögretiyorum cizmeyi... Benim resim cizmeye basladigim dönemde internetim filan yoktu.. ya hayal gücümü kullanirdim yada kitaplarini alir aynisini cizmeye baslardim. sonra kendi stilimi kesfettim....
Bu konuda ögrenmenin yasi cok bence :)
Ben ilk önce Sailer Moon ve Dragonball Z ile basladim.. Sonra bir arkadasim bana DragonBall in yapimcisindan bir kitap hediye etti. Ve o kitapta nasil Dojinshi (yani hikaye) cizildigini anlatir.. Gercekten süper bir kitap... Girisi icin tavsiye edebilirim... Veya youtubede ingilizce manga cizme kurslari var.. Onlardanda faydalanabilirisniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: skriLLex21
Arkadaşlar resim yeteneğim oldukça iyi sayılır. Anime karakterleri de çizmek istiyorum fakat tekniği anlatan bir kitap dergi vs var mı? ya da siz direk yardımcı olabilir misiniz? Nereden başlamalıyım? Teşekkürler iyi forumlar ;)
Bana söyleneni söyleyeyim sana da:
"Sadece çiz!" -
quote:
Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji
quote:
Orijinalden alıntı: skriLLex21
Arkadaşlar resim yeteneğim oldukça iyi sayılır. Anime karakterleri de çizmek istiyorum fakat tekniği anlatan bir kitap dergi vs var mı? ya da siz direk yardımcı olabilir misiniz? Nereden başlamalıyım? Teşekkürler iyi forumlar ;)
"Sadece çiz!"
TamamdirAydinlandim birden. Eyw dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
haaaaaa
Vallaha ben burda benden buyuk insanlara ögretiyorum cizmeyi... Benim resim cizmeye basladigim dönemde internetim filan yoktu.. ya hayal gücümü kullanirdim yada kitaplarini alir aynisini cizmeye baslardim. sonra kendi stilimi kesfettim....
Bu konuda ögrenmenin yasi cok bence :)
Ben ilk önce Sailer Moon ve Dragonball Z ile basladim.. Sonra bir arkadasim bana DragonBall in yapimcisindan bir kitap hediye etti. Ve o kitapta nasil Dojinshi (yani hikaye) cizildigini anlatir.. Gercekten süper bir kitap... Girisi icin tavsiye edebilirim... Veya youtubede ingilizce manga cizme kurslari var.. Onlardanda faydalanabilirisniz
Zeynep abla sana da cok tesekkur ederim. Epeyi bi yardimci oldun. Bugun bi tane sadece yuz cizimi yaptim ilk olmasina ragmen bence fena olmadi. Ve ayrica tekrar soyluyorum cizimlerin harika devamini diliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
"Sadece çiz!"
Hahahah sana eksik ögretmisler ozaman..Ben öyle ögrenmedim..
quote:
Zeynep abla sana da cok tesekkur ederim. Epeyi bi yardimci oldun. Bugun bi tane sadece yuz cizimi yaptim ilk olmasina ragmen bence fena olmadi. Ve ayrica tekrar soyluyorum cizimlerin harika devamini diliyorum
Cok tsk ederim suanda bir resim üzerinde calisma yapuyorum..Bilgisayarda oldugu icin 6-7 saatimi aliyor
Bu ise sabir lazim....Ve cizimlerini bende görmek isterim
Benzer içerikler
- hentai animeler
- bleach izleme sırası
- anime replikleri japonca
- berserk konusu
- monogatari izleme sırası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X