Şimdi Ara

Anime İzledikten Sonra Sebebini Bilmediğim Mutsuzluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
4.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anime izlemeyi seviyorum ve izlerken keyif alıyorum. Ama pc den kalkıp izlemeyi bıraktıktan sonra bende başlıyor bir karamsarlık, hüzün, mutsuzluk. Neden böyle olduğunu bir türlü anlayamadım. Böle giderse anime izleyemeyeceğim. Sizce neden ?

• Burası uludağ sözlük olsa, buralarda bir buton olacaktı. İşte o buton iyi bir yanıt olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Burası uludağ sözlük olsa, buralarda bir buton olacaktı. İşte o buton iyi bir yanıt olurdu.
    Zamanının boşa harcandığını hissediyorsun belkide?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz. Zeus

Alıntıları Göster
    İzlediğin animedeki o muhteşem robot dövüşlerinden,başkarakterin ''who the hell do you think am I?'' diye nara atarken dünyayı kurtarmasından sonra bölümün bittiği yerde bilgisayarı kapatıp şöyle etrafına bakınca artık o evrende olmadığını anladığın için biraz üzülüyor olabilir misin? 2 dk sonra annen gelip seni markete ekmek almaya yolluyor yani aynı rutin hayatındasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

İzlediğin animedeki o muhteşem robot dövüşlerinden,başkarakterin ''who the hell do you think am I?'' diye nara atarken dünyayı kurtarmasından sonra bölümün bittiği yerde bilgisayarı kapatıp şöyle etrafına bakınca artık o evrende olmadığını anladığın için biraz üzülüyor olabilir misin? 2 dk sonra annen gelip seni markete ekmek almaya yolluyor yani aynı rutin hayatındasın.

Aynen olay bu bence.

Diğer arkadaşların dediği gibi zamanın boşa harcandığını hissetmekten ziyade insan bir süreliğine de olsa gerçek hayatından kopabiliyor.Okul , iş , sorumluluklar , aile , sorunlar vs. derken bunalabiliyoruz ve animeler genel anlamda bir değişiklik katıyor insanın hayatına.

Herkesin gerçek hayattan bir kaçış yolu vardır.Kimisi çizgi roman okur , kimisi anime izler , kimisi kendini filmlere kaptırır , başka biri müziğe veya resime kendini verir.Ve bu asla kötü birşey değildir çünkü kişinin bir şekilde kafasındakileri dağıtması ve kendini iyi hissedeceği bir aktivite ile ilgilenmesi normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 3 Ağustos 2014; 15:46:32 >

• quote:

+1 bu sorun bendede var bazen içimden keşke önümde bir portal açılsada fantastik bir dünyaya geçiş yapsam diye çok düşünmüşümdür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORİSuns

quote:

+1 bu sorun bendede var bazen içimden keşke önümde bir portal açılsada fantastik bir dünyaya geçiş yapsam diye çok düşünmüşümdür

Alıntıları Göster
    Genelde kaliteli bir animeyi bitirdikten sonra hissedersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Alıntıları Göster
    aynen +1905undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CMB34 -- 3 Ağustos 2014; 20:13:44 >
  • quote:

Sadece o da değil, çoğu anime sıradan gençlerin olağanüstü bir olaydan sonra güç kazanarak tamamen farklı bir hayata başlamasıyla şekillendiğinden, insan izledikten sonra "ulan şimdi şu camdan rukia girse de şinigami olsak" demiyor değil. Ve sonra bilgisayarı kapatıp çöp atmaya çıkarsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

quote:

Sadece o da değil, çoğu anime sıradan gençlerin olağanüstü bir olaydan sonra güç kazanarak tamamen farklı bir hayata başlamasıyla şekillendiğinden, insan izledikten sonra "ulan şimdi şu camdan rukia girse de şinigami olsak" demiyor değil. Ve sonra bilgisayarı kapatıp çöp atmaya çıkarsın..

Alıntıları Göster
    herkeze power-up gelirken senin bil başında sürekli durmaktan power-down yemen cok normal (kaslar eriyor sonuçta)

• quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Aynen öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

Anime izlemeyi seviyorum ve izlerken keyif alıyorum. Ama pc den kalkıp izlemeyi bıraktıktan sonra bende başlıyor bir karamsarlık, hüzün, mutsuzluk. Neden böyle olduğunu bir türlü anlayamadım. Böle giderse anime izleyemeyeceğim. Sizce neden ?

Kendi monoton dünyaya gecis yapmış oluyorsun.
    Bir kitabin son sayfası gibidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-991671A40

quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

Anime izlemeyi seviyorum ve izlerken keyif alıyorum. Ama pc den kalkıp izlemeyi bıraktıktan sonra bende başlıyor bir karamsarlık, hüzün, mutsuzluk. Neden böyle olduğunu bir türlü anlayamadım. Böle giderse anime izleyemeyeceğim. Sizce neden ?

Kendi monoton dünyaya gecis yapmış oluyorsun.
    Bir kitabin son sayfası gibidir
    Bazı serilerde kendini olayın içine kaptırırsın orda yaşananlar duygular falan sonra birden bitince kendini boşlukda hissedersin birden o dünyadan kopmuşsundur falan nedeni bu bence bazende izlerken anime öyle bir biter sen o an daha devamı yokmu moduna girersin böyle bitemez falan derken hissettiğin bir duygu vardır. Ama her seri yaşatmaz o duyguyu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: !ScR3aM!

Bazı serilerde kendini olayın içine kaptırırsın orda yaşananlar duygular falan sonra birden bitince kendini boşlukda hissedersin birden o dünyadan kopmuşsundur falan nedeni bu bence bazende izlerken anime öyle bir biter sen o an daha devamı yokmu moduna girersin böyle bitemez falan derken hissettiğin bir duygu vardır. Ama her seri yaşatmaz o duyguyu :)

Alıntıları Göster
    Bende o olay sadece çok bağlandığım bir anime bitince oluyor şimdi ne yapacağım diye

• Hiç olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9EC7358F0

Hiç olmadı.
    Bu karamsarlık daha çok bende düşünceli bir ruh hali olarak baş gösteriyor Atack of Titan dan sonra bir müddet sürdü ve geçti mesela. Neredeyim noluyoruz gibi geçende arkadaşlarla giderken ben uyuyodum araba kazası atlatmışız uyandığımdaki halimle aynı hal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9EC7358F0

Hiç olmadı.
    ciddi anlamda anime izlemedigim zamanlarda mutsuzum daha mutsuz oldugum zaman ise mukemmel animeler izledikten sonra izleyecek adam akilli anime bulamadigim donem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

ciddi anlamda anime izlemedigim zamanlarda mutsuzum daha mutsuz oldugum zaman ise mukemmel animeler izledikten sonra izleyecek adam akilli anime bulamadigim donem

Alıntıları Göster
    Bende aksiyon turu animelerde olmuyor.Romantik animelerse cok koyuyor hem de o bir karaktere animenin sonunda 5-6 kiz karakter dusup senin sevdigin disinda hepsine umut vermemesini isterken hepsine pas vermesi iyice beni sinir ediyor sonra animeyi bitirip gercek hayatina bakinca insan iliskilerini dusununce iyice depresif oluyorum insan iliskileri o kadar karmasik ki ve gercek hayatta kimse animelerde gosterildigi gibi birbirini sevemiyor Lutfen siz de benim gibi mi dusunuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: comand.com kardeş

Bende aksiyon turu animelerde olmuyor.Romantik animelerse cok koyuyor hem de o bir karaktere animenin sonunda 5-6 kiz karakter dusup senin sevdigin disinda hepsine umut vermemesini isterken hepsine pas vermesi iyice beni sinir ediyor sonra animeyi bitirip gercek hayatina bakinca insan iliskilerini dusununce iyice depresif oluyorum insan iliskileri o kadar karmasik ki ve gercek hayatta kimse animelerde gosterildigi gibi birbirini sevemiyor Lutfen siz de benim gibi mi dusunuyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Bendede olmuyor sorun sende

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.