Şimdi Ara

Anime ile karıştırılan Çizgi Filmler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
7.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carnige

Şimdi arkadaş haklı "Hey man gimme five whatz up" diyen anime karakteri mi olur

Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • yaw animeyi japonlar yapmıyomu çzigiflm btrken saten sonnda kmlerin ne yaptığını yazıolar hala neyi karışıtrıyolarki içinde japon karakterler var die anime diolar avatar gibi mesela dediklermde bi yanlş varsa diinde bende doruyu öğrnym

Orijinalden alıntı: aydogan

quote:

Orijinalden alıntı: ssj2vegeta

* Samurai Jack, bunu nasıl animeye benzetmişler anlamadım.Bakıyım dedim çizgifilme sanki anasınıfı öğrenciler yapmış gibi

Öyle deme, Samurai Jack oldukça güzeldir.
    CN'de denk gelirsem izlerim açıkçası.

+1

Samurai Jack'in karekterlerin çizimlerini kenara bırakırsak anlatılan hikaye kullanılan müzikler hiç yabana atılır değil.

Orijinalden alıntı: :blaCk:

Ben de çizgi film karakterlerini anime tarzı çizmeye karar verdim. Şuan Powerpuff Girls ve Ben10'i çizdim. Diğerlerini de çizeceğim bir ara.

Powerpuff Girls var zaten "Demashitaa! Powerpuff Girls Z"

Buda onların Transform olurken ki halleri

http://www.youtube.com/watch?v=dyDAjcgfUXc
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Orijinalden alıntı: Romst3rHERE

quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Bana kalırsa Afro Samurai da anime kategorisine girmemeli

Neden

Şimdi arkadaş haklı "Hey man gimme five whatz up" diyen anime karakteri mi olur

Adamın babası nigga annesi japondur belki melez dir

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

Ben de çizgi film karakterlerini anime tarzı çizmeye karar verdim. Şuan Powerpuff Girls ve Ben10'i çizdim. Diğerlerini de çizeceğim bir ara.

Powerpuff Girls bunlar değilmiydi ya
     Anime ile karıştırılan Çizgi Filmler

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

Allahtan adam gibi bir düşmanları yok yoksa bunlar böyle yarım saatte transform olana kadar haşat eder kızları

• Samurai Jack en az anime kadar severim öyle demeyin farklı bir yapısı var ve benim hoşuma gidiyor nedense öyle boş boş izliyorum
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
  • Avatar'a anime diyeni vururum o kadar!!

Orijinalden alıntı: We

Avatar'a anime diyeni vururum o kadar!!

Ben de onun cesedini yakarım.

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

quote:

Orijinalden alıntı: We

Avatar'a anime diyeni vururum o kadar!!

Ben de onun cesedini yakarım.

Yakma, ben pamuk tıkayacağım
  • O zaman şöyle yapalım, pamuğu özel bir aside bandıralım öyle tıkayalım. Sonra bi tane özel alaşım çubuğuda asite bandıralım onu da direk ön taraftan geçirelimBida yaparsa bende animeyi bırakırım arkadaş
    west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikokinezist Sensei

O zaman şöyle yapalım, pamuğu özel bir aside bandıralım öyle tıkayalım. Sonra bi tane özel alaşım çubuğuda asite bandıralım onu da direk ön taraftan geçirelimBida yaparsa bende animeyi bırakırım arkadaş

Ona bizim mahallede "Senin küçünü koparıp tögüne tıpa yaparım" deniyodu

• Yok olm öyle değil bu. Metal çubuğu küçünün deliğine sokuyorsun

edit: Ben vazgeçiyorum, böyle ufak bir şeyden dolayı kimseye bu zülmü yapamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamlipervane -- 18 Ağustos 2009; 22:50:23 >
    west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
  • Sıs la iğrenç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Katnip'in ölüm sebebi belli oldu diyorsun yani

BEN10 !!!

Anime ile karıştırılan Çizgi Filmler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 19 Ağustos 2009; 11:59:26 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.