Şimdi Ara

Anime ile karıştırılan Çizgi Filmler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
7.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özürlü bi velet Japonya'ya gidiyor, zaten izledim o çizgi filmi, animasyon tekniği berbat. Sözde anime karakterleri sanki fotoğraf fotoğraf hareket ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oTaKuRoN -- 19 Ağustos 2009; 14:07:47 >
  • Ben onu belirttim zaten. Sadece çizimlere bakarak söyledim bunu. Yapımcısını bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla doğru düzgün bir konusu da yok. Anime olmadığı belli.

Orijinalden alıntı: Romst3rHERE

Code Geass demi anime değil o zaman ?

Nerden çıkardın?

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

Çizimine değil yapımcısına bak.
    Özürlü bi velet Japonya'ya gidiyor, zaten izledim o çizgi filmi, animasyon tekniği berbat. Sözde anime karakterleri sanki fotoğraf fotoğraf hareket ediyor.

Gerçekten amatörce.Zaten çizimden de belli ediyor kendini!

Orijinalden alıntı: windsurf

quote:

Nerden çıkardın?

İngiliz yapımı değil mi

quote:

quote:

Nerden çıkardın?

İngiliz yapımı değil mi

Yoo Sunrise firması tarafından yapıldı. Firma Japon firması zaten. Hem ingiliz olsa neden Japon olsun seslendirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 19 Ağustos 2009; 16:01:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nerden çıkardın?

İngiliz yapımı değil mi

Yoo Sunrise firması tarafından yapıldı. Firma Japon firması zaten. Hem ingiliz olsa neden Japon olsun seslendirme.

Animefreakte ingilizce.Japonca falan değil

• Çizgi film olsa animefreak'te ne işi var ? Ayrıca Bleach ve Naruto'nun da ingilizce seslendirmesi var. Avatar'da var dersen, onu bilemeyeceğim. Çok izlendiğinden orada olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 19 Ağustos 2009; 16:24:17 >

quote:

quote:

quote:

quote:

Nerden çıkardın?

İngiliz yapımı değil mi

Animefreakte ingilizce.Japonca falan değil

Orjinal dublaj değil o. Orjinali japonca.

• Yalnız Kappa Mikey'ye laf söylenmiş galiba sadece 5 dk izlenip bu nasıl çizimler denip kapatılmış.

Kappa Mikey zaten parodidir. Ciddi bir çizgi film olarak niye algıladınız anlamadım. Anime ve çizgi filmlerle inceden dalga geçen ve bunu Amerikalı karakterleri cartoon karakterleri gibi, Japon karakterleri de anime karakterleri gibi tasvir ederek yapmışlar.

İçinde popüler animelere gönderme çoktur ve beni gülmekten yerlere yatıracak kadar da komiktir. Çizimleri zaten bilerek öyle yapılıyor anime karakterlerinin o tuhaf tepkilerine gönderme olsun diye.

Tabi ki anime değil, sayılmaz bile ama bence iyi bir animasyon dizisi olduğu gerçeğini değiştirmez.

bide katnip ölsün ya

Yanılmıyorsam Tv1 logolu türkçe dublajlı linkini bulmuştum credits bölümünden belli olur.

Orijinalden alıntı: hipernova

Yalnız Kappa Mikey'ye laf söylenmiş galiba sadece 5 dk izlenip bu nasıl çizimler denip kapatılmış.

Kappa Mikey zaten parodidir. Ciddi bir çizgi film olarak niye algıladınız anlamadım. Anime ve çizgi filmlerle inceden dalga geçen ve bunu Amerikalı karakterleri cartoon karakterleri gibi, Japon karakterleri de anime karakterleri gibi tasvir ederek yapmışlar.

İçinde popüler animelere gönderme çoktur ve beni gülmekten yerlere yatıracak kadar da komiktir. Çizimleri zaten bilerek öyle yapılıyor anime karakterlerinin o tuhaf tepkilerine gönderme olsun diye.

Tabi ki anime değil, sayılmaz bile ama bence iyi bir animasyon dizisi olduğu gerçeğini değiştirmez.

Anime ile karıştırılan Çizgi Filmler

Tam bir amerikan ürünü. Not:Karakterler Adobe Flash ile yapılmış :S

• quote:

Orijinalden alıntı: :blaCk:

Kappa Mikey'e herhalde anime demekte çizgi film demekte yanlış olur. Karmaşık birşeyler yapmışlar (bunu çizimlere bakarak söylüyorum). Ama buna anime diyebiliriz herhalde:

Hocam amerikan yapımı:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Kappa_Mikey

• Biliyorum . O resmi öylesine koymuştum.
  • Sadece Japon yapımı olması yeterli, "bunların yetişkinlere göre olması gerekir" diyerek bence anime tanımını hem kısıtlamış hem de saptırmış oluruz. Yoksa sadece yetişkinlere hitap eden Japon yapımı olmayan çizgi filmler de var. (Bkz: Spawn [The Animated Movie], Dead Space: Downfall)

En iyisi Japon yapımı olan çizgi filmler demek daha doğru ve öz olur. Anahtar sözcük "Japon".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Ağustos 2009; 23:13:47 >

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

Sadece Japon yapımı olması yeterli, "bunların yetişkinlere göre olması gerekir" diyerek bence anime tanımını hem kısıtlamış hem de saptırmış oluruz. Yoksa sadece yetişkinlere hitap eden Japon yapımı olmayan çizgi filmler de var. (Bkz: Spawn [The Animated Movie], Dead Space: Downfall)

En iyisi Japon yapımı olan çizgi filmler demek daha doğru ve öz olur. Anahtar sözcük "Japon".

En net ve doğru tanım.

Yetişkinlere yönelik cartoon:(SouthPark)

Çocuklara yönelik anime:(pokemon)
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 21 Ağustos 2009; 7:17:43 >

• Birde Türk yapımı 1 dakikada 5-6 kare olan animasyonlar var onlar hangi kategoriye giriyor?

Orijinalden alıntı: Yigit`

Birde Türk yapımı 1 dakikada 5-6 kare olan animasyonlar var onlar hangi kategoriye giriyor?

Linklerini verir misin?İzlemek istiyorum

Ölümü İnkar Ediyorsan UYUMA,Dirilmeyi İnkar Ediyorsan Uyuduktan Sonra UYANMA
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.