Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (682. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jrking hoşgeldin hayırlı olsun demek bitti sonunda şimdi sıra darkspider da artık
  • @mai_mai

Öyle bir sahne var ama üzerlerinde bikini mevcut ve amaçları resimde görüldüğünden farklı.
    Orjinal versiyonu;

Bu da BakaBT'de power user olmam şerefine bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 7 Ağustos 2009; 0:23:42 >
  • mai@ evet o sahne var ama tamamen yanlış anlaşılma

şuan tv tokyoyu izliyorum canlı. 4 dakika sonra chi new address başlıycak
    Animeler hep gece yayınlanıyomuş yaw.
    Şuna bakın bi
    http://www.orzbot.com/schedule.php?hl=en
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zizoux

mai@ evet o sahne var ama tamamen yanlış anlaşılma

şuan tv tokyoyu izliyorum canlı. 4 dakika sonra chi new address başlıycak
    Animeler hep gece yayınlanıyomuş yaw.
    Şuna bakın bi
    http://www.orzbot.com/schedule.php?hl=en

Nerden izliyoruz bunu uydudan falan mı?
  • tvants diye bir program. Herhangi takılma duraklama falan yok.Gayet akıcı.
    Linkini de vereyim
    http://88.191.73.231/~cali/tvants/TvantsSetup.exe
  • K-ON un bir iki douj. işi geçti elime bunu paylaşmazsam çatlardım (hafiften saf numarasına yatıyorum) Hadi be tüh neyse ne yapalım .

@Zizoux
    Çoğu anime prime time da yayınlanıyormuş Japonya da bir iki blogda okuduydum ne kadar doğrudur bilemem .

Bu da içimden geldi

Not: imza avatar deneme
  • Bu arada windsurf e taş atayım öyle hentai it s fun mun la olmaz bu iş gerçek hentai fetişistliklerini imzasında taşıyacak sensei
  • Hayııııır o kadar delirmedim.

Bu arada zizo, indirdim ama şu anda garip bir program var TV Tokyo'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 7 Ağustos 2009; 3:06:39 >
  • K-ON'a mı başlasam ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

K-ON un bir iki douj. işi geçti elime bunu paylaşmazsam çatlardım (hafiften saf numarasına yatıyorum) Hadi be tüh neyse ne yapalım .

@Zizoux
    Çoğu anime prime time da yayınlanıyormuş Japonya da bir iki blogda okuduydum ne kadar doğrudur bilemem .

Bu da içimden geldi

Not: imza avatar deneme

Gitar da Fender JazzBass XD
  • chi sweet home 3 dakika bişey zaten.
    Hesapladım bizim saate göre 19.23de hayate the combat butlerı izleyebilirsin.
    Ayrıca Fuji tv,tv asahi,tbs,nhk de var.

edit:wind@ bizim izlediğimiz tv tokyo değilmiş.Keyholetvden baktım.O da çok dandik yayın veriyor.Amann salla yaa[=evillol.gif]

Mai@ o imza ne öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 7 Ağustos 2009; 12:41:24 >
  • Tünaydın millet. Nabersiniz ne edersiniz.
    @mai_mai hocam o imza ne öyle?
    Efenim Midori No Hibi torrentinin sorun çıkarmasıyla birlikte Shakugan no Shana'ya başlamış bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
    edit: Oynak Başı olmuşum. Vay anasını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamlipervane -- 7 Ağustos 2009; 12:49:36 >
  • NHK açılmadı bende ya onu deniorum da
  • Nhk radyosu var yaa.

Bu Tv Asahi, tv tokyonun yayınını yapıyor.Tv tokyoda tv asahinin.
    Yani adları karışmış.Tv Tokyu'yu izlemek istiyorsanız Tv Asahi'yi açın.
    Tv Tokyo adı altında tv asahiyi izliyorum şuan.Doreaman var.Baktım bunun yayıncısına tv asahi diyor.Yani garanti adlar karıştığı.

NHK kanalı vardır da kim bilir hangi kanal ile karışmıştır.Aslında NHKde anime olduğu sırada 100 kanalıda gezip bakacaksın.Öyle bulursun.

19.23de hayateyi izlemeyi unutmayın.
  • Aslında daha güzel işlerde var elimde lakin onlar abartı kaçar düşüncesi bunda karar kıldım ; ne var yani çok hoş bir imza örneği ; hentai adam görsele inanır öyle siyah arka fona it s fun i <3 hentai filan yazmaz , ben hentaiyim diyen bana görselle gelsin

Edit : Can sıkıntısı yav .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

Aslında daha güzel işlerde var elimde lakin onlar abartı kaçar düşüncesi bunda karar kıldım ; ne var yani çok hoş bir imza örneği ; hentai adam görsele inanır öyle siyah arka fona it s fun i <3 hentai filan yazmaz , ben hentaiyim diyen bana görselle gelsin

Edit : Can sıkıntısı yav .

Ben arada Silkroad bölümüne takılıyorum, kundaktan çıkmış veletler oluyor bazen orada, ben öyle bir imza koysam herhalde psikolojileri bozulur.
    Ayrıca senin imzada sadece bağlanmış kısım var, hentaiye giren birşey göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 7 Ağustos 2009; 15:35:50 >
  • BDSM üzerine bi ara baya kafa yormuştum. Güzel bağlama çeşitleri mevcut gerçekten de.

En basitinden;

Mecburi sansür uygulamak zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 7 Ağustos 2009; 16:30:01 >
  • Muhabbete bak yav koptu gidiyor burası Allah sonumuzu hayır eyleye

quote:

Ayrıca senin imzada sadece bağlanmış kısım var, hentaiye giren birşey göremiyorum.

Hell yeah coz its fun
  • Bu savaş demektir.

• Hail For windsurf sama

Sensei keşke her savaş böyle olsa dünya üzerinde
    Lütfen spoiler ile sizi ciddiyet ve seviyeye çağırıyorum . Bu savaşa burada girmeyelim sensei binlerce gencimizin burunları kanamasın , elimdeki kitle imha gif lerini kullanmak zorunda bırakma beni.

• 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.