Sonbahar 2009 dönemini ben de sevmedim ama bu yeni birşey değil. Neredeyse 1 yıldır paso lolicon dayanmış bir yayın dönemi izledik ve artık sıkmaya başladı. İstisnai olarak bu sezon izlenebilir bulduklarım :
Winter Sonata ve Romance of Three Kingdoms olacak. Yeni Darker Than Black'i de aperatif olarak izlerim.
Dün YouTube başında G.I. Joe nostaljisi yaparken birkaç yıl önce yapılmış yeni remake serisinden, klasik seride de favori karakterlerim olan Snake Eyes ve Storm Shadow'la ilgili bazı dövüş bazı sahnelerine rastladım. Ama öyle böyle değil, Anime tarzını baya baya çakma derecede kullanmışlar. Hoş mu değil mi kararı size kalsın. Ben şahsen defalarca izledim.
"19.07.2009 itibariyle oğlumuz İsmail Ahmet Gül geçirdiği trafik kazasında ölmüştür, oğlumuzu unutmayın" Katnip'in MSN'inde bunlar yazıyor birkaç gündür.
Bu da şaka çıkmasın?
S.a diye basliyayim nasil basliyacagimi bilemedim..
anime/manga bolumune arada sirada takiliyordum..bu konu dikkatimi cekti massallah 341.sayfaya kadar gelmissiniz muhabett guzel olsa gerek..bende araniza katilmak isterim..
beni anime ya iten en buyuk sebeb silkroad oldu silkroadin goruntu kalitesi beni hep anime ya itiyormusta haberim yokmusen sonunda buldum aradigim yeri..
full metal alchemist den basladim izlemeye..sizce baslamak icin iyi bir secim midir ?
komedi animelari vardir buyuk bi ihtimal ile izleyenleriniz varsa isim verebilir mi?
komedi olarak anime yapimcilarindan buyuk beklentilerim var bu isi cok iyi yaparlar gibime geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Akuma_Blade
"19.07.2009 itibariyle oğlumuz İsmail Ahmet Gül geçirdiği trafik kazasında ölmüştür, oğlumuzu unutmayın" Katnip'in MSN'inde bunlar yazıyor birkaç gündür.
Foruma en son 18 Temmuz'da mesaj atmış, son giriş 6 Ağustos 2009.
kittyMiE hoşgeldin. FMA güzel bir başlangıç. Komedi için Gintama öneririm ama ondan önce kesinlikle Naruto Bleach falan izle, çünkü bu animelerin parodisi yapılıyor.
Hoşgeldin kittiyMiE... Komedi olarak zaten "En komik anime" diye bi topic vardı sanırım Orda herkes bişeyler önermiş ama Great Teacher Onizuka ve Golden Boy u izleyemeni öneririm -ama sırasıyla az ve aşırı ecchi içerirler -bilmiyosanda ecchi kısaca açık seçik diyelim wind de söylemiş ama önce Naruto Bleach Death Note gibi "klasik" animeleri izlesen bence daha iyi olur -alışma bakımından Sensei lerde bişeyler önerir şimdi
Bu arada şimdi modlar bakıyomu buraya bakmıyomu
Bakmıyo ya sen rahat ol
bakmıyor modlarda şikayet eden çıkabilir tabi
Midori no Hibi de izleyebilirsin.
Ayrıca bakmıyor modlar. Yoksa bunu nasıl koyabilirdim.
copyright mai_mai
yine spoiler yapayım ben.
Uaushdua Midori no hibi bitti galiba wind
Yok az birşey gözucuyla şeyettim sonra hemen mai-hime'ye döndüm. 3 bölüm izledim ondan da. Sonra belki Midori izlerim.
Hmm izle güzeldir o ya Neyse ben yemeğe kaçtım hadi iyi seyirler size...-alayınıza
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
S.a diye basliyayim nasil basliyacagimi bilemedim..
anime/manga bolumune arada sirada takiliyordum..bu konu dikkatimi cekti massallah 341.sayfaya kadar gelmissiniz muhabett guzel olsa gerek..bende araniza katilmak isterim..
beni anime ya iten en buyuk sebeb silkroad oldu silkroadin goruntu kalitesi beni hep anime ya itiyormusta haberim yokmusen sonunda buldum aradigim yeri..
full metal alchemist den basladim izlemeye..sizce baslamak icin iyi bir secim midir ?
komedi animelari vardir buyuk bi ihtimal ile izleyenleriniz varsa isim verebilir mi?
komedi olarak anime yapimcilarindan buyuk beklentilerim var bu isi cok iyi yaparlar gibime geliyor
iyi bir tercih yapmışsın fullmetal alchemist ile başlayarak bunun dışında komedi olarak lovely complex, azumanga daioh, ouran high school host club, slam dunk, midori no hibi, golden boy, great teacher onizuka, love hina gibi seriler izleyebilirsin.
komediden ayrı olarak genel animelerden ise samurai 7, monster, akagi, one outs, bokurano, haibane renmei, hajime no ippo, kenichi, welcome to nhk gibi seriler izleyebilirsin
hayırlı akşamlar anime manga diyarının güzel insanları artık çile bitti bende sizler kadar özgürüm artıkkk hepimize hayırlı olsun artık bu sefer @them bi sofra donatırsın
kittyMiE@ Hoşgeldin.Dombilinin önerdiklerini izleyebilirsin.Saf komedi istiyorsan kesinlikle ilk Azumanga Daioh'a bak derim.
arkadaşınız KATNİP 19.08.20009 tarihinde trafik kazasında kaybettik
quote:
Orijinalden alıntı: dombilibili
quote:
Orjinalden alıntı: windsurf
quote:
Orjinalden alıntı: Zizoux
quote:
Orjinalden alıntı: windsurf
Şimdi uzun bir aradan sonra seinen seri izleyeyim, beni benden alacak sahneler olsun falan diyorum. Evangelion'a bakayım dedim, zaten videoları izleyince içim kalktı. Arkadaşım psikolojik baskı diyor zaten. Yok kaldıramam ben bunları. Harbi ağır geliyor bana böyle şeyler.
Aradığın anime One Outs hocam.Baseball üzerine kurulu fakat D. Note gibi akıl oyunları var.
Ya da istesen Akagi ya da Kaiji var.Bunlarda da akıl oyunları çok dönüyor.
Vaay "Nobody wins, but I" hoşuma gitti. Kenichi'den sonra buna başlayayım o zaman. Bir de şu resim olunca daha çok başlama isteği oldu içimde.
Zaten önerdiği animeler aynı yapımcının olması lazım. Kaiji, akagi, one outs sırasıyla çıktı. Üçü de kumar üzerine kurulu denebilir. Henüz kaiji yi izlemedim ama akagi ve one outs harika animeler, özellikle akagi animesinin hastasıyımdır. Akagi mahjong üzerine bir anime one outs ise beyzbol üzerine. One outs beyzbol üzerine olduğu için genelde taktikler üzerine kurulu karşı takımı yanıltmaya ve onlara karşı koyabilecek taktikler vulmaya çalışıyor baş karakter toua. Akagi de ise mahjong ile ilgili olduğu için bence daha kaliteli akıl oyunları yönünden. Öncelikle akagiyi izlemeni öneririm bu yüzden
@mai_mai
bence vakit kaybetmeden izle kenichiyi animenin gelişimi baya güzel özellikle kenichiye yeni teknikler öğreten dojo daki hocaları herbiri ayrı güzel karakterler. ben özellikle kick box hocasının ve kadın hocanın hastasıyımdır. ikiside anime içinde ayrı bir efsane bence.
tabii çinli ustayıda unutmamak lazım. Özellikle bu sahnede ki savunma tekniğiyle beni baya güldürmüştü.
şu katnip olayı umarım şakadır.
Hazır kenichi muhabbeti geçmişken, daha 5 dakka önce kenichiyi bitirdim her ne kadar çabuk bitsede (çocuk hemen "Strongest Disciple" oldu, daha ilerleyip ustalarını falanda geçse daha bi güzel olurdu hani ) yinede epeyi güzeldi
@Katnip Mekanı cennet olsun , umarım hayaleti değildir bu mesajı yazan yok dadanırsa yandık boğmakta fayda etmez .
@jrking Hoşgeldin sefalar getirdin sensei .
@windsurf O çizimin nesi varmış sizde yahu cezalık ne var onda Allah iyiliğinizi vere (bu arada nickimin mai_mai olduğunu tam bir Tokiha fanatiği olduğumu yorumlarınıza dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatayım siz bir hata yapmadan hatta şimdiden bir iki bölüm izledim diğerine geçtim gibi isteksiz heyecansız cümleler görüyorum devamı gelmesin , neyse bu seferlik görmezden geliyorum)
@kittyMiE Hoşgeldin her ne kadar silkroad bölümündekilere bir antipati ile yaklaşsamda önyargılarla yaşamak yanlış değil mi ? Her türlü sorun ve muhabbetin için anime cafe tek adresin olması dileği ile ekibe hoş geldin .
Beyler o değilde bu sahne gerçekten K-ON ! da mevcut mu ? +18
Midori no Hibi ve Azumanga Daioh bu ikisinden baslamayi dusunuyorum..komedi olarak iyi bir baslangic yapmis olurmuyum ?
windsurf arkadasin Midori no hibi onerisini bu aksam bi izliyeyim hemen merak ettim
tekrardan hosbulduk..
not : ksro yuzunden klavye sesli harfleri yazmiyor kusura bakmayin...
mai-chama Mai-Hime'yi çok beğendim zaten, midori'yi ise sadece indirdiğimde kaliteyi kontrol etmek için biraz baktım. Sevmesem şuan 6. bölümde olmazdım. Ayrıca o gif de silinmezse bu bölümde mod yok demektir, sonra gelsin hentai doujinler.