Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pagan_chris

yevaud dedigin siteye girdim hatta bitane indirdim senlen konuştuktan sonra inmişti ama bi türlü açmadı ya

Aga ben sana dedim Real Player'ın yoksa açmaz diye, bölümleri download ettiğin sayfada Real Player linki var, gerçi çok yaygın bir oynatıcı her yerden bulursun zorluk çekeceğini sanmıyorum, google'dan "Real Player download" yazsan birsürü link çıkar zate az yer kaplıyor çabucak iner kastırmazda yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_hawk07

Arkadaslar avatar dıye bı anime var cnbc-e de cıkıyo acaba lınklerını nerden bulabılırım bılen varmı?
    cok gusel
    ates bükücü
    benım favorim kaşık bükücü

Alla alla CNBC-e anime yayınlıyor ha! oldukça ilginç vallahi herifler amerikan dizileri yayınlamaktan başlarını kaldırıp anime sunmaya başlamışlar farkında bile olmamışım bir yaşıma daha girdim

Peki hangi günler ve saat kaçta hocam bi zahmet onuda yazsanda bizde takip etsek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

quote:

yevaud dedigin siteye girdim hatta bitane indirdim senlen konuştuktan sonra inmişti ama bi türlü açmadı ya

Aga ben sana dedim Real Player'ın yoksa açmaz diye, bölümleri download ettiğin sayfada Real Player linki var, gerçi çok yaygın bir oynatıcı her yerden bulursun zorluk çekeceğini sanmıyorum, google'dan "Real Player download" yazsan birsürü link çıkar zate az yer kaplıyor çabucak iner kastırmazda yani

yaw bende real player var da gene açmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

Beyler bana http://www.youtube.com/watch?v=6RzWjbyrFT0 burdaki şarkının ismini bulabilecek varmı ?

Jpop

Baba ne sorduğunu anlamadım.Yazıyor ya şarkının üstünde "BoA-I know" diye .yani grubun ismi "BoA" şarkının ismi "I know" .yorumlarda yazıyor şarkının ingilizce versiyonunun ismi "blind love" mış.

Edit: Bi de kız koreli yani Kpop demek daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 24 Kasım 2006; 22:48:41 >
  • quote:

yaw bende real player var da gene açmadı

Hımm ilginç belkide indirirken bir sorun olmuş olabilir, birde verdiğim sitedeki her seri maalesef %100 oranında sağlam değil, öyle olsa ben anime listeme çoktan 4-5 seri daha eklemiştim, örnek olarak; fruits basket, shaman king, vision of escaflowne, outlaw star, samurai champloo serilerini verebilirim, yani bunlarda bir/birkaç bölümde hata var. Ben Blood+ serisini hiç indirmediğimden hatasız olup olmadığını bilemiycem ama sana indirdiğim sağlam serilerden örnekler vereyim; Full Metal Alchemist, Wolf's Rain, Elfenlied, Witch Hunter Robin, Samurai 7, Hellsing, Serial Experiments Lain, Xenosaga the Animation, Trigun. Onların birinden herhangi bir bölümü indir, indirdiğin dosyayı yinede açamazsan senin bilgisayarda bir cinsomatik-klorosistem'lik var demektir artı "bende real player var" demişsinde onların birden farklı versiyonları var diye biliyorum, o yüzden birde verdiğim anime sitesinden indirip yükle (download video/audio codec yazan link) belki böylelikle sorunu halletmiş olursun

Yaw ne dicem bugün denk gelemedik MSN'de ben geç açtım, sende erken kapattın herhal, noldu listemi inceleyebildinmi? Seni saran animeler warsa takas yapabiliriz, senin listeden alacağım şeyler war; Kyuuketsuki Miyu OVA'ları, Rurouni Kenshin'in filmi, Trinity Blood serisi felan...

Bu arada "teğmen" olmuşum yahu, OLEEEEEEEEYYYYYYY!!!!!!!
  • yaw ben inidiriyorum ama bi türlü açmıyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

Aga 19 Kasıma geldik, noldu inmedimi hâlâ , ha Kite zaten OVA, serisi yok yani, ama tek bölüm değildi iki olması lazım bildiğim kadarıyla

yok be baba inmedi halen bide tek bl OVA asıl ben şimdi the "twelve kingdoms" buna başlıyacam

Twelve Kingdoms güzel oda indirilecekler listemde

Aga dayanamadım araştırdım "Kite" OVA olarak 98'de çıkmış iki bölüm halinde, dikkat et iki bölüm diyom 2 OVA değil yane
    Daha ayrıntılı bilgi vermek isterdim ama adamlar adult damgası bastıklarından içeriğine bakamadım siteye kayıt felan lazım onun için uzun hikâye yani ama emin olman için buraya search sonucunun bi linkini koyuyorum...
  • quote:

yaw ben inidiriyorum ama bi türlü açmıyor

Açmıyor dediklerin benim en son tawsiye ettiğim sağlam serilerden ise vede dediğim gibi o siteden real player'ı indirip kurduğun halde hâlâ izleyemiyorsan senin sisteminde büyük ihtimalle bir sorun var demektir, çünki RMVB dosyaları çalışmak için hiç bir codec e ihtiyaç duymazlar Real Player'ı kurar kurmaz açılmaları lazım bildiğim kadarıyla.
    Bu arada tabiiki benden daha iyi anlayan arkadaşlar vardır, RMVB dosyalarının detaylarını bilen biri varsa @pagan_chris arkadaşımın sorunu ile ilgilenebilirmi acaba? Ben çözemedimde...
  • kite OVA olarak 2 bl. onu biliyomda inmiyor meret inat yapıyor
    bide tmm yaptım artık açılıyor saolasın
  • quote:

bide tmm yaptım artık açılıyor saolasın

Bak bu güzel bir haber işte ee kalitesi nası, eğer idare eder dersen ben burdan bayaa bir seri indirdim, takas yaparız. Yok RMVB beni sarmadı desen bile torrentten indirdiğim daha kaliteli animelerde var gene takas yaparız
    Zaten sana gönderdiğim listede animelerin sağında yeşil renkle formatını yazdım ona göre karar verirsin, bu arada Basilisk:Kouga Ninpou Chou [Basilisk:The Kouga Ninja Scrolls] full seri olarak elime geçti {DVD-rip} oda listemde yani...
  • görüntü iyide altyazıyı nası yüklüyecez
  • quote:

görüntü iyide altyazıyı nası yüklüyecez

Altyazımı? alla alla onlara zaten alt yazı entegre edilmiş olması lazım real player'ı fazla kullanmadığımdan sonradan alt yazı nasıl ekleniyor hangi menüden yapılıyor bilmiyorum be hocam kusura bakma o konuda yardımcı olamıcam
  • Bsplayer kullan ,

daha pratik ve kolay...
  • quote:

Bsplayer kullan ,
    daha pratik ve kolay...

Nasıl bir şey peki bu aga kolay demişinde hangi tür dosyaları açabiliyo?
    Misal ben OGM/MKV için ZoomPlayer, RMVB için RealPlayer, TS ve AVI için MediaPlayerClassic kullanıyorum aslında bunların hepsini destekleyebilen tek bir program olsaydı çok güzel olacaktı, acaba Bsplayer bunları açarmıki...
  • normalde bende bsplayer kullanıyorum pratik ve çok kolay
    digerlerini açmasını istiyorsan codec indiriceksin
  • Küçük bir arşivim oluştu ilgilenenler bakabilirler...

http://r apidshare.com/files/5852560/Liste.xls.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nebtawi -- 3 Aralık 2006; 12:12:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_bibe

Küçük bir arşivim oluştu ilgilenenler bakabilirler...

1 liste için 2 saat beklemek istemiyorum rapid'de keşke başka yere upload etseydin....

Bu arada Anime izlemek için Bilgisayarınızda yüklü olması gereken 4 program var

1-Winamp
    2-ZoomPlayer
    3-bsplayer
    4-GordianKnot.CodecPack.1.4

bunları indirin yükleyin yetecektir

benim açamadığım herhangi bir video türü daha çıkmadı şu an Animeler arasında...
  • quote:

GordianKnot.CodecPack.1.4

Hocam bence o codec paketini yükleyeceğine Combined Community Codec Pack -güzel dokundurma yapmış adamlar - (C.C.C.P.) olayını yükle, özellikle OGM/MKV ikilisine ilaç gibi geliyo, daha önceden G.Knot yada Matroshka codecleri yüklü iken bazı MKV'lerde hafif takılma yaşıyordum, silip CCCP yükleyince çatır çatır izlemeye başladım herkeşe tawsiye ederim

Bide özel dipnot yazak; @pagan_chris kardeş ya senle bir türlü denk gelemiyoz MSN'de bari buraya yazalım, listemde seni saran bişiler warsa takas yapakmı?
  • bs player ı tek gecermm:D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: the_bibe

Küçük bir arşivim oluştu ilgilenenler bakabilirler...

1 liste için 2 saat beklemek istemiyorum rapid'de keşke başka yere upload etseydin....

Bu arada Anime izlemek için Bilgisayarınızda yüklü olması gereken 4 program var

1-Winamp
    2-ZoomPlayer
    3-bsplayer
    4-GordianKnot.CodecPack.1.4

benim açamadığım herhangi bir video türü daha çıkmadı şu an Animeler arasında...

zoomplayer ilk defa duydum ama hemen indiriyorum codec istiyormu bide türkçe kulanımı varmı ??????
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.