Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw kaç zamadır sorucam diyorum ama hep unutuyorum one piece
    animesi kaç bölüm bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

yaw kaç zamadır sorucam diyorum ama hep unutuyorum one piece

en son 284. bölüm çıkmış.400 bölümden önce de bitmez büyük ihtimal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinoxybird

Üniversite interneti kullanıyorum ve torrent için gerekli portları kapattıklarından mı bilmiyorum adsl deki kadar hızlı inmiyor.

Valla ADSL'yi biliom, KABLO-NET'ide biliom, ammavelakin "üniversite interneti" mevzusunu ilk defa senden duydum. Onekine?!?
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

quote:

yaw kaç zamadır sorucam diyorum ama hep unutuyorum one piece

en son 284. bölüm çıkmış.400 bölümden önce de bitmez büyük ihtimal.

yani maşallah yapan firmaya nazar boncugu alalım bide ps2 oyunu var ordan görmüştüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

quote:

Üniversite interneti kullanıyorum ve torrent için gerekli portları kapattıklarından mı bilmiyorum adsl deki kadar hızlı inmiyor.

Valla ADSL'yi biliom, KABLO-NET'ide biliom, ammavelakin "üniversite interneti" mevzusunu ilk defa senden duydum. Onekine?!?

heralde üniversitenin yurdunda kalıyor arkadaş. yoksa farklı bir tür internet değil, sadece daha hızlı.
  • quote:

yani maşallah yapan firmaya nazar boncugu alalım bide ps2 oyunu var ordan görmüştüm

türkiyede de verdiler one piece i starda.Tabi sadece bir kaç bölümünü,sonrasında heralde aşırı şiddet içerdiğinden kaldırdılar. Pokemon'u bile yasaklayan zihniyetin o tarzda bir animeye izin vermesi beklenemezdi zaten.
  • Selamlar.
    Shamo'yu indirmeye başladım, güzele benziyor. İlk 2 bölümünü okudum gerçekten harika.
  • Millet benim bir alt yazı sitesi tavsiyesine ihtiyacım var, elimde birkaç anime serisi var ama ya fransızca ya ispanyolca önceden pek dert etmiyordum, torrentten ingilizce dublajlı/altyazılı versiyonlarını indiriyordum, fakat son günlerde indirdiğim kadar gönderme yapmadığımdan sicilim oldukça kötüye gitti, kısacası adamlar türk olduğumu anlamış oldu bazı trackerlar projelerine kabul etmiyorlar, bende sicilimi düzeltene kadar yayınlama yapayım dedim, tabi buda bir süre yeni seri indiremicem demek, bu arada uydudan kayıt yapıp seri tamamlamayı düşünüyorum (aslında güzel oluyor, uydu ile uğraşanlara tavsiye edebilirim, hem izliyorsunuz, hemde kayıt ediyorsunuz, tabi dijital olduğundan DVD kalitesinde oluyor, cam gibi görüntü valla ) fekat ispanyolca/fransızca bilmediğimden alt yazı olayı şart oldu, divxplanet dışında bildiğiniz her türlü alt yazı veren siteyi yazarsanız şu garibanı sevindirmiş olursunuz ha türkçe mecburiyetide yok ingilizce bile minnetle karşılanır tarafımdan
  • quote:

Millet benim bir alt yazı sitesi tavsiyesine ihtiyacım var, elimde birkaç anime serisi var ama ya fransızca ya ispanyolca önceden pek dert etmiyordum, torrentten ingilizce dublajlı/altyazılı versiyonlarını indiriyordum, fakat son günlerde indirdiğim kadar gönderme yapmadığımdan sicilim oldukça kötüye gitti, kısacası adamlar türk olduğumu anlamış oldu bazı trackerlar projelerine kabul etmiyorlar, bende sicilimi düzeltene kadar yayınlama yapayım dedim, tabi buda bir süre yeni seri indiremicem demek, bu arada uydudan kayıt yapıp seri tamamlamayı düşünüyorum (aslında güzel oluyor, uydu ile uğraşanlara tavsiye edebilirim, hem izliyorsunuz, hemde kayıt ediyorsunuz, tabi dijital olduğundan DVD kalitesinde oluyor, cam gibi görüntü valla ) fekat ispanyolca/fransızca bilmediğimden alt yazı olayı şart oldu, divxplanet dışında bildiğiniz her türlü alt yazı veren siteyi yazarsanız şu garibanı sevindirmiş olursunuz ha türkçe mecburiyetide yok ingilizce bile minnetle karşılanır tarafımdan

istedigin yazı sitesi olsun kardeşim seni mi kırıcam

www.divxaltyazi.com
    www.divxplanet.com
    www.organizeatak.com gerçi bu site 1,5 yıldır yapılıyor ama du bakalım
  • quote:

quote:

türkiyede de verdiler one piece i starda.Tabi sadece bir kaç bölümünü,sonrasında heralde aşırı şiddet içerdiğinden kaldırdılar. Pokemon'u bile yasaklayan zihniyetin o tarzda bir animeye izin vermesi beklenemezdi zaten.

allah allah demek tv de oynadı benim niye haberim olmadı acaba
  • quote:

quote:

Lastik Çocuğun ağzında Puro olduğundan ve bi kaç korsanın sigara içtiğinden dolayı kaldırıldı ( çok saçma bir karar bence )

bu RTUK çok saçma hamleler yapıyor... sabahları çıkan karı programları var , orda neler oluyor neler... biri pipisini açıyor (M.Ali Erbil Show) biri poposunu açıyor Oooo bir sürü şey oluyor ama kimsede çıkıp bunlar çocuklara göre değil vs..vs.. demiyor........

Cahil kalmış bu Halk bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

quote:

quote:

Lastik Çocuğun ağzında Puro olduğundan ve bi kaç korsanın sigara içtiğinden dolayı kaldırıldı ( çok saçma bir karar bence )

bu RTUK çok saçma hamleler yapıyor... sabahları çıkan karı programları var , orda neler oluyor neler... biri pipisini açıyor (M.Ali Erbil Show) biri poposunu açıyor Oooo bir sürü şey oluyor ama kimsede çıkıp bunlar çocuklara göre değil vs..vs.. demiyor........

sonuna kadar katılıyorum tviyi bi açıyorum sırf kadın programları ben maç için bide cnbc-e için ha bide ps2 için açıyorum onun dışında yanından bile geçmiyorum halk cahil abi elimzden bişey gelmez
  • quote:

istedigin yazı sitesi olsun kardeşim seni mi kırıcam

www.divxaltyazi.com
    www.divxplanet.com
    www.organizeatak.com gerçi bu site 1,5 yıldır yapılıyor ama du bakalım

eyvallah hacı "divxaltyazı" adlı site ilaç etkisi gösterdi; texhnolyze falan var, gerçi bu seferde benim kayıt zamanlarımla alt yazının zamanlamasını tutturamadım , edit yaparak kaydımı dizinin tam başlangıcına göre ayarladığım halde alt yazı biraz önden gidiyor, hatta bazı bölümlerde kayıt fazla yer kaplamasın diye başlangıç müziğini es geçmiştim, o bölümlerde alt yazı başlıyana kadar dizi ortalarına geliyor , bu alt yazıların zamanlarına ince ayar çekebilmek mümkünmü? Gerçi öyle teknik konulardan pek çakmam ama işime yarıyacak basit bir program varsa linkini atabilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

Rtuk ve bizim kanallar bütün çizgi filmler küçük çocuklara yönelik olmalıdır diye düşünüyor heralde. Halbuki animelerin izleyici kitlesi 12-13 yaşından büyüklerdir çoğunlukla. zaten bu animeler türkiyeye japonya dan direkt olarak gelmiyor.biz bunları amerikan kanallarından alıyoruz bildiğim kadarıyla ki onlar da gençlere zararlı olduğunu düşündükleri her şeyi kesiyor, hatta bu konuda çok da ileriye gidiyorlar çoğu zaman.Sonuçta aynı animeler bütün dünyada hiç bir sorun çekilmeden yayınlanıyor.Gerçekten çok saçma. eğer içinde sigara gibi gerçekçi öğeler olmasa zaten ben o animeyi izlemem.
  • http://www.divxplanet.com/index.php?page=araclar&act=show&sub=3

Burdan subtitle workshop adlı programı indir.

http://www.divxplanet.com/docs/swshop/index.htm

Burda da nasıl kullanıldığı detaylı anlatılıyor.Yalnız bu altyazı senkron işi biraz da şans işi.Her zaman tutturamıyorsun ya da tutturman için bayağı uğraşman gerekebiliyor. Sana kolay gelsin.
  • Siegfried, verdigin manga siteleri için sagol. Ben dewww.rawmanga.com u buldum.
    Bu arada, kadin programlari konusuna kesinlikle katiliyorum. Gündüz tvyi açarsam acayip tepem atiyor. En iyisi gündüz hiç tv açmamak. Aksam 6 olunca da direk cnbce' yi açmak. Ah bi de anime kanali olsaydi...Sermaye olsa bi anime kanali açsak Bizim halka anime fazla gelir yaw..kaldiramazlar..RTUK hiç kaldiramaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaiShe -- 13 Kasım 2006; 3:29:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChaiShe

Kadin programlari konusuna kesinlikle katiliyorum. Gündüz tvyi açarsam acayip tepem atiyor. En iyisi gündüz hiç tv açmamak. Aksam 6 olunca da direk cnbce' yi açmak. Ah bi de anime kanali olsaydi...Sermaye olsa bi anime kanali açsak
    Bizim halka anime fazla gelir yaw..kaldiramazlar..RTUK hiç kaldiramaz...

Animeyi hepimiz seviyoruz izliyoruz ama izlemeyenlere karşı da biraz saygılı olalım lütfen. Herkes anime izlemek ya da animeden anlamak zorunda değil.

RTUK konusuna gelince, RTUK televizyonları denetlemek için kuruldu. Şu anki durumunun ve aldığı kararların tamamının doğrulugunu savunmuyorum ama bence One Piece'nin yayından kaldırması doğruydu. biz ne kkadar One piece bir animedir desekte bizim dışımızdakilerin ona çizgi film gözüyle baktığı belli. Kanalda zaten One Piece'i çocuklara yönelik olarak yayınlıyor. Star'ın böyle küçük bir kitleyi düşüneceğini hiç sanmıyorum. Bu durumda da çocuklar için yayınlanan bu anime çocuklara göre değildi. Gördükleri herşeyden etkilenen çocuklar One Piece'de gördüklerinden de etkilenecekti. Kendini pokemon zanneden çocuğun camdan dışarı atlaması ya da Beyblade'ın yayınlandığı dönemlerde her çocuğun elinde bir Beyblade oyuncağı olması gibi örnekleri unutmayalım.
  • quote:

http://www.divxplanet.com/index.php?page=araclar&act=show&sub=3

Burda da nasıl kullanıldığı detaylı anlatılıyor.Yalnız bu altyazı senkron işi biraz da şans işi.Her zaman tutturamıyorsun ya da tutturman için bayağı uğraşman gerekebiliyor. Sana kolay gelsin.

Eyvallah aga sağolasın artık kasacaz, inşallah tuttururuz ayarını, malum indirme listem oldukça geniş, en azından bunu ayarlarsam uydudanda kayıt yaparak net üstündeki yükü biraz indirebilirim.

quote:

Animeyi hepimiz seviyoruz izliyoruz ama izlemeyenlere karşı da biraz saygılı olalım lütfen. Herkes anime izlemek ya da animeden anlamak zorunda değil.

ChaiShe hocamın yorumunun saygısızlık içerdiğini sanmıyorum, sonuçta hiçbir işe yarar bir haber vermeyen, konularında rezilliğin diz boyu gezdiği magazin programlarının (ya işte kim kimle nerde nasıl muhabbetleri varya televole felan ) ve sözde ayrılmış aileleri birleştirmeye çalışan ama görünürde milletin birbirine küfürler ve tehditler yağdırdığı kadın programlarının reyting rekorları kırdığı, hatta çoğu büyük tv kanalının haber programları bile haberlikten çıkıp şov haline gelmesi bile bu ülkenin nereye doğru gittiğini gözler önüne sermeye yeter. RTÜK bencede animeyi kaldıramaz; çünki adamlar animenin hitab ettiği yaş yelpazesinin genişliğinin farkında değiller, onlara göre anime kısaca japon çizgifilmi, ve çizgifilmide sadece çocuklar izler mantığı güdüyorlar. Ama bizim gibilerinde azınlıkta olduğunu sanmam, bence türkiyedede bir anime kanalı açılsa oldukça tutulacağı kanısındayım, çünki anime konusunda o kadar yoksunuzki tüm türk animeseverler böyle bir kanal açılırsa onu bağırlarına basacağından eminim...

quote:

Kendini pokemon zanneden çocuğun camdan dışarı atlaması ya da Beyblade'ın yayınlandığı dönemlerde her çocuğun elinde bir Beyblade oyuncağı olması gibi örnekleri unutmayalım.

Çocukların etkilenmemesi için her sakıncalı şeyi kaldırmaya kalksak TV'lerin hali ne olurdu farkındamısın sen, dünya sadece çocuklardan oluşmuyor yetişkinlerde var, biz ne izlicez susam sokağınımı? Bu olaya avrupada çok güzel bir çözüm getirildi, şimdilerde bizdede uygulanmaya başladı, tv programları yada film vb. birşey yayınlanırken ekranda yaş sınırı ibreleri çıkıyor, böylece o programın hangi yaş grubuna hitab ettiği baştan anlaşıldığından ebeveynler çocuklarının seyretmesine izin verip vermemelerini hiç izlemeden anlamış oluyorlar, olay bu yani...
  • quote:

quote:

http://www.divxplanet.com/index.php?page=araclar&act=show&sub=3

Eyvallah aga sağolasın artık kasacaz, inşallah tuttururuz ayarını, malum indirme listem oldukça geniş, en azından bunu ayarlarsam uydudanda kayıt yaparak net üstündeki yükü biraz indirebilirim.

quote:

ChaiShe hocamın yorumunun saygısızlık içerdiğini sanmıyorum, sonuçta hiçbir işe yarar bir haber vermeyen, konularında rezilliğin diz boyu gezdiği magazin programlarının (ya işte kim kimle nerde nasıl muhabbetleri varya televole felan ) ve sözde ayrılmış aileleri birleştirmeye çalışan ama görünürde milletin birbirine küfürler ve tehditler yağdırdığı kadın programlarının reyting rekorları kırdığı, hatta çoğu büyük tv kanalının haber programları bile haberlikten çıkıp şov haline gelmesi bile bu ülkenin nereye doğru gittiğini gözler önüne sermeye yeter. RTÜK bencede animeyi kaldıramaz; çünki adamlar animenin hitab ettiği yaş yelpazesinin genişliğinin farkında değiller, onlara göre anime kısaca japon çizgifilmi, ve çizgifilmide sadece çocuklar izler mantığı güdüyorlar. Ama bizim gibilerinde azınlıkta olduğunu sanmam, bence türkiyedede bir anime kanalı açılsa oldukça tutulacağı kanısındayım, çünki anime konusunda o kadar yoksunuzki tüm türk animeseverler böyle bir kanal açılırsa onu bağırlarına basacağından eminim...

quote:

Kendini pokemon zanneden çocuğun camdan dışarı atlaması ya da Beyblade'ın yayınlandığı dönemlerde her çocuğun elinde bir Beyblade oyuncağı olması gibi örnekleri unutmayalım.

Çocukların etkilenmemesi için her sakıncalı şeyi kaldırmaya kalksak TV'lerin hali ne olurdu farkındamısın sen, dünya sadece çocuklardan oluşmuyor yetişkinlerde var, biz ne izlicez susam sokağınımı? Bu olaya avrupada çok güzel bir çözüm getirildi, şimdilerde bizdede uygulanmaya başladı, tv programları yada film vb. birşey yayınlanırken ekranda yaş sınırı ibreleri çıkıyor, böylece o programın hangi yaş grubuna hitab ettiği baştan anlaşıldığından ebeveynler çocuklarının seyretmesine izin verip vermemelerini hiç izlemeden anlamış oluyorlar, olay bu yani...

arkadaşım sana yardımım dokunduysa ne mutlu bana

konuya gelince yevaud ve ChaiShe arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum yok kim kiminle ne yaptı falan filan
    haberler bilen müzikli çalıyor daha ne bekliyorsunuz onuda geçelim
    altreklamlara ne demeli onuda geçtim bi dizi seyrediyorsun dizinin sonu gelince tak reklam 10 dk. reklam bitmesini bekliyorsun bitince oyuncunun bi suratı gözüküyor ve dizi bitiyor biz insanlar sadece onu beklemek için mi 10 dk. reklam seyrediyoruz(ben tviyi pek açmam maç dışında)
    Gündüz bütün gün kadın programları var bu kadar kesilip reklam koyulmuyor yok kocam beni aldattı yok kocam beni dövdü
    asıl bunlar kaldırılmalı asıl bunlar insanların bunalttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 13 Kasım 2006; 20:13:55 >
  • @pagan_chris
    @Yevaud

Arkadaşlar ben size kadın programları kapanmasın, programlara reklam alınmasın ya da RTUK iyiki var gibi şeyler söylemedim. Sadece ChaiShe'nin anime izlemeyenlere karşı tutumu ve One Piece'in kaldırılmasıyla ilgili düşüncelerimi söyledim.

quote:

Orjinalden alıntı:Yevaud

Çocukların etkilenmemesi için her sakıncalı programı kaldırmak tabi ki doğru değil ama sadece çocuklara yönelik yayınlanan bir program onlara iyi birşeykler katmalı, kötü şeyler değil. Kurtlar vadisinin şimdiki liseli gençlik üzerinde yarattığı etkiyi umarım farketmişindir. Sonuç bu olmamalı. Ayrıca sigaranın gösterilmesi sadece çocuk programlarında değil bütün pogramlarda yasak. fFilmlerde bile sigaralı bölümleri ya kesiyorlar ya da sigarayı kapatmaya çalışıyorlar.

Ayrıca senin ya da bizim ne izleyeceğimizi bilemem ama o One Piece biz izleyelim diye değil çocuklar izlesin diye konmuştu. Anieme için şu an belki kanal yok ama çizgi film değil de anime yayınladıklarının farkında olan kanal var. S'nek tv şu an Samurai Champloo yu yayınlıyor ve yeni animeler içinde internette anket düzenliyor. Eğer kanala gerekli ilgiyi gösterirsek belki daha fazla anime yayınlarlar. Anime kanalı bile açabilirler. Etrafta bizim dışımızda bi de potansiyel animeciler var. Onları da uyansalar kesin bi kanal açılır.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.