Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (1009. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
727.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10071008100910101011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Susanoo

Beyler burdaki şarkılar nereden bilen var mı? Japoncam olmadığı için anlayamadım.

http://www.youtube.com/watch?v=Qlrnf3YS-ww

İlk şarkı Chaos;Head'dan Find the Blue ama hepsi aynı animelerden değil. Mesala beşinci şarkı Suara Kizuna - Hanakotoba. 2,3,4'ü bilmiyorum gerisine de bakamadım şimdi, vaktim yok.

edit: 5. şarkının animesinden emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 4 Ekim 2012; 13:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

Beyler burdaki şarkılar nereden bilen var mı? Japoncam olmadığı için anlayamadım.

http://www.youtube.com/watch?v=Qlrnf3YS-ww

İlk şarkı Chaos;Head'dan Find the Blue ama hepsi aynı animelerden değil. Mesala beşinci şarkı Suara Kizuna - Hanakotoba. 2,3,4'ü bilmiyorum gerisine de bakamadım şimdi, vaktim yok.

edit: 5. şarkının animesinden emin değilim.

Sağol hocam en beğendiğimin adını bulmuşsun yeter.

Edit: Suara Kizuna bu kadının şarkılarının çoğu güzelmiş dinleyin tavsiye ederim.
    Yalnız bu şarkısı bir yerlerden tanıdık gelmedi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 5 Ekim 2012; 0:18:30 >
  • Biraz evvel nyaa'da BTOOOM! , Busou Shinki , Zetsuen no Tempest ve To Love Ru Darkness 'ın horriblesubs ve commie sürümlerinden 1. bölümlerini gördüm. herhalde yeni çıktı bu animeler. özellikle BTOOOM'un çizimleri güzele benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Biraz evvel nyaa'da BTOOOM! , Busou Shinki , Zetsuen no Tempest ve To Love Ru Darkness 'ın horriblesubs ve commie sürümlerinden 1. bölümlerini gördüm. herhalde yeni çıktı bu animeler. özellikle BTOOOM'un çizimleri güzele benziyor.

Bi kaçına baktım bugün çıkmışlar.Sonuçta yeni anime sezonu açıldı
  • quote:

Biraz evvel nyaa'da BTOOOM! , Busou Shinki , Zetsuen no Tempest ve To Love Ru Darkness 'ın horriblesubs ve commie sürümlerinden 1. bölümlerini gördüm. herhalde yeni çıktı bu animeler. özellikle BTOOOM'un çizimleri güzele benziyor.

To Love Ru eskiden de vardı, devam sezonunu yayınlamaya başlamışlar demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore34

quote:

To-Love Ru'nun ilk sezonunun yüksek çözünürlüklü versiyonunu bulamadığım için bir türlü izlemek gelmiyor içimden fakat gerçekten güzel anime olduğunu söyleyenler var..

Eğer 720p versiyonu varsa herhangi biri bana yardımcı olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErzaScarlet

quote:

Orijinalden alıntı: commodore34

quote:

To-Love Ru'nun ilk sezonunun yüksek çözünürlüklü versiyonunu bulamadığım için bir türlü izlemek gelmiyor içimden fakat gerçekten güzel anime olduğunu söyleyenler var..

Eğer 720p versiyonu varsa herhangi biri bana yardımcı olabilir mi ?

Hiçbir fikrim yok 720p versiyonu var mı yok mu diye. Ama animefreak ya da anime44 sitelerindeki görüntüler gayet güzeldi.
  • Kendi top 5 openingimi Yaptım:

• Btooom! uzun süredir beklediğim bir animeydi. Başlamış sonunda.
  • Btooom ilk bölümünü seyrettim. Sert bir anime(kan,gerginlik, çıplaklık var) olduğu belli. Çizimleri güzel, konusuda ilginç. karamsar bir havada geçiyor konu. İlk başta sao gibi online oyun içerisine mi sıkıştı acaba diye düşündüm ama gerçek dünyadalar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 6 Ekim 2012; 23:24:08 >
  • Btooom!'a bakayım ben de. Bu sezon code breaker'ı merak ediyorum. Yarın çıkacak bakalım. Güzel olursa ilk bölümü konusunu da açarım artık.
  • Btooom için birkaç diyeceğim şey var. Battle Royale ''Batoru Rowaiaru'' filmine inanılmaz bir şekilde benziyor. Hunger Games (bu da Battle Royale çakması aslında) gibi olmuş diyebilirim. Hoşuma gitti elbette, böyle bir anime bekliyordum. Güzel de oldu aslında.
  • Merhaba arkadaşlar Bleach in animesini Türkçe altyazılı indire bileceğim bir site yada torrenti var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

Merhaba arkadaşlar Bleach in animesini Türkçe altyazılı indire bileceğim bir site yada torrenti var mı?

Linkleri silinmediyse animeindir'de vardır. birde şimdi baktım nyaa'da ''[AnimeOu & SoutenSubs] Bleach 1-366 [480p][720p]'' adında 77.5 gb'lik bir dosya var. Emin değilim ama herhalde o da Türkçe altyazılı olabilir.
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar Bleach in animesini Türkçe altyazılı indire bileceğim bir site yada torrenti var mı?

Linkleri silinmediyse animeindir'de vardır. birde şimdi baktım nyaa'da ''[AnimeOu & SoutenSubs] Bleach 1-366 [480p][720p]'' adında 77.5 gb'lik bir dosya var. Emin değilim ama herhalde o da Türkçe altyazılı olabilir.

Sağol hocam bakıyorum hemen.
  • quote:

Bakabt dqn indirip divx planetden altyazi indirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

720p ye kadar olan bölümleri animeou fansub indirmeyi düşünüyorum.720p bölümleri HorribleSubs indirip divx planet den altyazı indirip devam ederim.
  • quote:

quote:

quote:

720p ye kadar olan bölümleri animeou fansub indirmeyi düşünüyorum.720p bölümleri HorribleSubs indirip divx planet den altyazı indirip devam ederim.

Olabilir. Animeou'da güzeldir, HDleri de oradan indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

quote:

quote:

Olabilir. Animeou'da güzeldir, HDleri de oradan indirebilirsin.

Hd leri mkv formatın da istediğim için HorribleSubs indirmeyi düşünüyorum yoksa animeou dan devam ederdim ama onlar mp4 kullanıyorlar.
  • google > görseller > btooom > 7.resim >
  • 
Sayfa: önceki 10071008100910101011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.