Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (349. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.138
Cevap
21
Favori
282.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

    Yavru kedi görünümlü erkek avcısı quincy harf olarak E imiş, o listede bulunan coğu quincy'den daha güçlü olduğu anlamına geliyor bu. Hatta Byakuyayı harcayan quincyden de sanırım.

    (A harfi en güçlü ise).

    Ishida ritüel yapmadan önce İchigo ile savaşan J harfi marş dayı İshida benden güçlü dedi.

    Eski bölümler içerisinde ishidayı soul society arkında zirve güçte gördük orada kaptan'a tek attı; bir de ichigo hueco mundoda ölünce hollowa dönüştü ve orada hayatta kalmayı başardı bunlara dayanarak İshida'nın güç seviyesinin ritüel öncesinde final Ulquiora savaşı öncesinde Maskeli İchigo gücüne yakın bir seviyeye koyabiliceğimizi düşünüyorum.

    Ritüel yapınca ben yine de final getsuga tenshou üzerine çıkabileceğini sanmıyorum İshida'nın. (küçümsemek için değil, o seviye acayip yüksekti)

    Ychbach'a bakarsak bence final getsuga seviyesine eşit olacaktır; hiçbir shinigami onu yenemez dedilerse demekki üzerinde bile olabilir.


    Bazı konular o kadar hızlı geçirilmiş ki manga okumadan anlamak cidden zor görünüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt

    Hocam yorum yapmayayım çok fazla hem spoiler olmasın hem de tam hatırlamadığım kısımlar var çok zaman geçtiği için, yine de değindiğimiz noktalara bakarak bölümlere olan bakış açınız şekillenecektir zaten.


    Sadece şunu belirteyim; Yhwach seviye olarak bayağı bayağı üstün zaten anlamışsınızdır da bu bölümle beraber, kıyas olmasın diye başka bir şey söylemeyeyim ## [Anime] BLEACH ## 

  • Güzel bir giriş bölümü olmuş. Görsellik yine güzel.

  • Bölüm güzeldi ama Bambi-Chan'ın sahneyi keşke daha detaylı gösterselerdi. Giriş bölümü olduğu için biraz durağandı tabi ama mangayı okuduğum için ne göreceğimi biliyordum sonuçta. Bu bölümden sonra aksiyona doyacağız sezon boyu. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt

    Rukianın dizaynı hikaye ilerledikçe Genderbend Byakuya oluyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungian_Shadow kullanıcısına yanıt

     ## [Anime] BLEACH ## 

    Anime dünyasında kız çizimlerinde maksimum cinsiyetsiz çizim sınırı Attack of Titan'daki Mikasa olmalı. Ötesinde kimin ne olduğunu anlayamıyoruz.

    Hele AOT' sezon 4'te sarı kafalı bir insan var, final gelince kız olduğunu öğrendim halen şoktayım. (İzleyenler anlamıştır)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir bölümdü. Sonda, kapanış müziğinden sonra bir sahne daha var. Manga'da olmayan bir ekleme yapılmış. Bugün ayrıca Ichigo'nun doğum günüymüş. 15. bölüme denk gelmesi de güzel bir incelik olmuş.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Irazusando!?
  • Bu bölüm beklediğimden iyiydi, çok şey gördük. Gelecek bölüm çok daha fazla şey göreceğiz. İlk defa görecekler hazır olsun, sezonun en iyi bölümlerinden biri geliyor haftaya. :)


  • adamlar gölgeye saklanmışlar.

    Kaptan hitsogaya kendini yerdi mi övdü mü tam anlamadım ama herifin zekaya hayranım. En iyi kaptan-teğmen ilişkisini gördük bir kez daha görmek güzeldi. Hitsugaya da boşuna Boşuna o kadar fan toplamıyormuş bir kez daha kanıtladı.
    Genel olarak izlediğim en yavaş anime bölümüydü.(Kronolojik olarak) Yine de eğlenceli idi. Sanki anime bize "bu daha hazırlık yemeği" der gibiydi.
    Asıl yemek sanırım gelecek bölümde başlayacak.
    Ve son olarak
    savaşı hızlı bitirmek istemeleri hem hilelerinin açığa çıkmasından hem de ichigo korkusundan.
    Başkası aklıma gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 16 Temmuz 2023; 0:5:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    Savaşı hızlı bitirmek istemelerinin spesifik bir nedeni yok aslında. Sonuçta bir yeri işgal ettiğinizde başarılı olabilmek için elinizi çabuk tutmanız gerekir. Ichigo'dan ise hiçbiri korkmuyor diyebilirim. Zaten korkmadıkları için başlarına sıkıntı olacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Anladım, sezon 1'de hepsi ichigo'nun gelmesinden ve suhonpo kullanmasından dolayı şok yaşamışlardı ben de ona göre yorumlamıştım.

    Bakalım ne olacak? ## [Anime] BLEACH ## 

    İchigo zta çok ilginç karakter quincylerin bile onlarca yeteneği var bizimki halen getsuga Tensho'da takılıyor ## [Anime] BLEACH ## 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt

    Hocam Ichigo geldiğinde shunpo kullanmadı, sonido yani hollow tekniği olanı kullandı. Sonido; kullanıcının reiatsusunu tamamen ortadan kaybediyor. Zaten şaşırdıkları da buydu aslında.


    Bu bilgi Hueco Mundo arcta verilmişti bu arada.

  • Güzel bölümdü. Akıp gidiyor.

  • Goat seri

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akşam bizleri bomba bir bölüm bekliyor. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümün müzikleri on numaraydı. Malum sahnelere söylenecek söz yok zaten. :) Ama şu müzikler bir an önce albüm olarak dijital platformlara gelmeli.

    Edit: Bölümü izlemeyenler aşağıda yazdıklarımı okumasın. Güzel bir detay yakaladım kaçıranlar için.


    Urahara, bankaisi olan Shinigamiler için bankaileri geri gelsin veya çalınmasın diye aldığı önlem için hazırladığı hapları sadece bankaisi olan Shinigamilere gönderdiğini söyledi. Ekranda bu hapların gittiği kişilerin sırasıyla Hisagi, Ikkaku, Yumichika, Soi Fon ve Toshiro olduğunu gördük. Soi Fon ve Toshiro'nun bankaileri çalınmıştı zaten. Fakat Hisagi, Ikkaku ve Yumichika'nın gözüktüğü sahneler mangada yok. Ikkaku'nun Bankaisi olduğunu biliyoruz. Yani bu demek oluyor ki ilerleyen bölümlerde Hisagi ve Yumichika'nın bankailerini de göreceğiz. Zaten animenin gidişatı bunu gösteriyor. TYBW'nin mangadaki bölüm sayısı 206 iken zaten 74 bölüm şu ana kadar işlendi. Bu sezonunun da Ichibei vs Yhwach dövüşünden hemen sonra biteceği söyleniyor. Yani 3. ve 4.sezonlar için 206 bölümlük manga arcından 75 bölüm kalmış olacak. Bu demek oluyor ki sonraki sezonlarda mangada olmayan bol bol sahne göreceğiz. Hisagi, bankaisini normalde Can't Fear Your Own World romanında geliştiriyor fakat yine de ben erkenden göreceğimizi düşünüyorum. Bu teori doğruysa takımının 5.asistanı olan Yumichika'nın da bankai kullanması ilginç olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 23 Temmuz 2023; 2:22:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • Urahara'dan önce ben de İchigo'nun bankaisine etki edememelerinin sebebinin Ichigo'nun hollow güçleri olduğunu düşünmüştüm ama animede konuyu tamamen değiştirerek benim gibi izleyicileri güzel uyuttular
    Savaş sahneleri gerçekten çok hızlı ve etkili gidiyor sanırım bin yıl dede hariç uzunca bir bölüm sürece uzun bir savaş göremeyeceğiz.
    Gelecek bölüm için heyecan içerisindeyim; Ishida'nın süper özel hamlesini göreceğiz tek farkla: Bütün quincy kaptanları aynı anda açıyorlar.
    Hatırlamayanlar için: Ishida tek atmıştı
    Eski bölümden link:
    Bleach Latinoamericanoyoutube
    Quincy vs Segador : Uryu Ishida vs Mayuri Bankai | Doblaje Español Latino
    https://www.youtube.com/watch?v=cRAjzFoL_e0&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    Gelecek bölüm Ishida ile alakalı bir şey görmeyeceğiz hocam. Bütün quincy kaptanları dediğiniz sternritterlar sanırım. Yalnızca dövüşte olan sternritterlar, vollstandig kullanıyorlar. Hepsi kullanmayacak yani. Bu arada gelecek bölümdeki dövüş de tıpkı Yhwach vs Genryusai dövüşü gibi bölüm boyu sürecektir muhtemelen. Kimle kim arasında olacağını söylemeyeyim. :) Ek olarak Ichigo'nun bankaisi ile alakalı teoriniz de doğru zaten, kimseyi uyutmadılar yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 23 Temmuz 2023; 4:35:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.