Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (302. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.336
Cevap
22
Favori
288.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Ben ilk izlediğimde dikkat etmemiştim sonradan forumda bir yerlerde gözüme çarpınca dikkat kesildim ve "gerçekten de öyleymiş" dedim. Bilmeyince sıkıntı olmuyor haliyle. Ama bildiğin bir karakterin sesini başka yerde duymanın hangi anime, hangi karakter olursa olsun başta şaşırtıcı olması normaldir. Zamanla alışacağını umuyorum

Umarım öyle olur. Şuanda müthiş ilerliyor valla. Bende alışkanlık haline geldi anime izlerken ortalarında durdururdum hep 3-4 dakika sonra devam ederdim. Ama Bleach'de zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.

Keyfini çıkararak izle, ilerde durgunlaşmaya başlayınca tekrar yorum yapma ihtiyacı hissedebilirsin

Benim durumum çok karışık şuanda One Piece ile Bleach'i beraber izliyorum. One Piece fiiler girsin ara vericem. sonra bleach ile devam
  • One Piece'in filler listesine bakmış mıydın? O seride diğerlerindeki gibi geniş filler arclar bulamazsın. En uzun fillerı 8-9 bölüm falan sürer. Genelde 1 manga - 1 anime şeklinde gider ve filler sayısı çok azdır. Yani Bleach'e fırsat kalmayabilir
  • One Piece'da 40. bölümler deyim zaten Sanırsam 50. bölümlerde bir 10 bölümlük fiiler giriyor. O sıra ara vermeyi planlıyordum da. Bleach'de 50 bölüm fiiler varmış. Yanlışta bakıyor olabilirim. Şuanda sadece Bleach izleyesim var

Orijinalden alıntı: Uplifting

quote:

Ben ilk izlediğimde dikkat etmemiştim sonradan forumda bir yerlerde gözüme çarpınca dikkat kesildim ve "gerçekten de öyleymiş" dedim. Bilmeyince sıkıntı olmuyor haliyle. Ama bildiğin bir karakterin sesini başka yerde duymanın hangi anime, hangi karakter olursa olsun başta şaşırtıcı olması normaldir. Zamanla alışacağını umuyorum

Umarım öyle olur. Şuanda müthiş ilerliyor valla. Bende alışkanlık haline geldi anime izlerken ortalarında durdururdum hep 3-4 dakika sonra devam ederdim. Ama Bleach'de zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.

Şuan yerinde olmayı herşeyden çok isterdim..

Yeniden izlememek için kendimi zor tutuyorum. çok acayip bi özlem..

Her bölümünü atlamadan izlemeni temenni ediyorum, çünkü muhtemelen bunun gibi bir anime ile bir daha karşılaşmayacaksın. Abartmıyorum, anlayacaksın beni bitirince.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MEBakanı

Bende simdi basladim ilk bolum gayet guzel narutoyla donusumlu izlicem

İlk bi seriyi bitir ondan sonra izle. Böyle 2 uzun seri birlikte gitmez. 2-3 tane kısa seri al 1 uzun serinin yanına öyle devam et derim ben.

Orijinalden alıntı: Uplifting

quote:

Orijinalden alıntı: MEBakanı

Bende simdi basladim ilk bolum gayet guzel narutoyla donusumlu izlicem

İlk bi seriyi bitir ondan sonra izle. Böyle 2 uzun seri birlikte gitmez. 2-3 tane kısa seri al 1 uzun serinin yanına öyle devam et derim ben.

Daha mantıklı iyi oyle yapıyım Bleach askıda kalsın :D

Kac bolumdur aizen in gucuyle ilgili bolumler var sıktı artık bence asil dovusun gelmesini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aizen keşke az daha kapışma olsaydı daha heyecanlı olurdu biraz kolay yenildi gibime geldi öncesinde baya güç gösterisi yaptı ama olsun asıl büyük dövüşün daha büyük olmasını beklerdim.ichimaru bana başından beri kötü karakter olarak geliyor çünkü adamın tipinden iyi olmaz tam kötü karakter tiplemesi iyi gitmesine üzüldüm bi yandan da sevindim bilemiyorum.aizen in tipinden ilerde tekrar ortaya çıkacağını sezdim zaten o güçteki adam hapiste durmaz bulur bi yolunu gibime geliyor.310 dan direk 342 ye atlicam bakalım neler bekliyor beni sonrasında mangadan devam ederim
    http://myanimelist.net/animelist/ccooll
    Seninle aramızdaki fark ne biliyor musun? Seviye... Bir maymun aya uzanmaya çalışıyor. Sonunda hayvanların görebileceği şey,ayın sudaki yansımasından başka birşey değildir.
    Onu yakalamak için çabaladıklarında,sadece suyun dibine batacaklar.Pençelerin sonsuza dek bana ulaşamayacak.Gurur duymalısın;kılıcımla yüzleştikten sonra hala insan şeklini koruyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamiNoGame

310 ve 342 arasındaki filler gerçekten güzel bence izle yani yada anime bitirdikten sonra dönüp izle sıkılmıycağına eminim

Zaten oyle yapicam anime bitti guncel gelmiyor nasilsa o yuzden asil konuyu bitirip fillera doncem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dreazz

310 u izledim

Hocam aslında 310-342 arasını izleyin. Spoiler olucak biraz ama
    Ichigonun güçlerinin kademe kademe nasıl azaldığını görüceksiniz eğer fillerı izlerseniz. Rukianın ve diğer shinigamilerin gidişini de tabi ki görüceksiniz. Bence izleyin, o anki duygusallıkla son sezona başlayın derim. İnanın boş bi filler değil.
    izleyin derim ben.

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Arkadaşlar filleri izlemeden anime'yi bitirdim.Şimdi fillere başladım 175 de takıltım.Bu ne saçma sapan filler!Sıkıcılar üstelik.

İzleme o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Biri tavsiye verir diye bekliyorum adamın dediğine bak.Düz mantık.

Ne tavsiyesi bekliyorsun ? Sıkıcı geliyorsa, izleme dedik. Ters mantık?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.