Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (273. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.328
Cevap
22
Favori
287.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzelmiş hacı eyv
    Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • Son arc o kadar güzel mi ya? Animeyi bitirmeseler iyiydi. Tabii animenin bitmesinin etkisi de olmuştur manga satışlarının artmasında.

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Son arc o kadar güzel mi ya? Animeyi bitirmeseler iyiydi. Tabii animenin bitmesinin etkisi de olmuştur manga satışlarının artmasında.

Son arc çok fena gidiyor. Dediğin gibi animenin bitmesinin de etkisi olmuştur. Fakat bitmese de yine bu arcta iş var. Anime bitmeseydi bile en az 1 sene filler yayınlamaları lazımdı. Yani yine 1 sene yeni bölüm göremezdiniz.

Son arcın ismi:
    Final Arc - The Thousand Year Blood War

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 17 Haziran 2012; 9:13:00 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Son arc o kadar güzel mi ya? Animeyi bitirmeseler iyiydi. Tabii animenin bitmesinin etkisi de olmuştur manga satışlarının artmasında.

Son arc çok fena gidiyor. Dediğin gibi animenin bitmesinin de etkisi olmuştur. Fakat bitmese de yine bu arcta iş var. Anime bitmeseydi bile en az 1 sene filler yayınlamaları lazımdı. Yani yine 1 sene yeni bölüm göremezdiniz.

Son arcın ismi:
    Final Arc - The Thousand Year Blood War

Yeni düşmanmı gelıyor yoksa aizendenmı devam pmden at hocam

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • son arc yarıdamı kesılıyor anımede yarıda kesılıyorsa ızlemıcem gotei 13 invasion arcını ızleyıp bırakıcam

Orijinalden alıntı: teddybear01

son arc yarıdamı kesılıyor anımede yarıda kesılıyorsa ızlemıcem gotei 13 invasion arcını ızleyıp bırakıcam

Anime son arca geçmedi. Gotei 13 fillerinden sonra Fullbring arc başladı. Ve bu arcın sonuyla beraber Bleach animesi bitti. Şu anda manga son arcta.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • bende mangaya başladımda bleach müzikleri olmadan sarmıyor yahu

arkada bunu açıp okuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

bende mangaya başladımda bleach müzikleri olmadan sarmıyor yahu

Hayırlı olsun hocam. Güncele geldiğinde manga bölümünede bekleriz. Birde daha başlamayan arkadaşlar için güncele geldiğinde manganın nasıl gittiği ile ilgili burada bir kaç şey söyleyebilirsin (Spoiler içermeden tabi ki). Teşvik niyetine.

Şarkı olayı doğru seçim bende öyle yapıyorum. Mesela ortama göre değiştiriyorum müziği. Aksiyonda farklı duygusalda farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

bende mangaya başladımda bleach müzikleri olmadan sarmıyor yahu

Hayırlı olsun hocam. Güncele geldiğinde manga bölümünede bekleriz. Birde daha başlamayan arkadaşlar için güncele geldiğinde manganın nasıl gittiği ile ilgili burada bir kaç şey söyleyebilirsin (Spoiler içermeden tabi ki). Teşvik niyetine.

Şarkı olayı doğru seçim bende öyle yapıyorum. Mesela ortama göre değiştiriyorum müziği. Aksiyonda farklı duygusalda farklı

son 2 sf kalmıştı onlarda bitti şimdi kısaca berbat gidiyor iyice mahvetmeye uraşmışlar belli

• @GangstaCity

Ne yaptın hocam.

• ortam şenlensin, sabah alarm müziğim;

http://www.youtube.com/watch?v=qMaMD_WjDXk&feature=plcp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arseniCem -- 22 Haziran 2012; 11:53:52 >

Orijinalden alıntı: jas0n_b0urn3

Aizen'le kapıştıkları bölümlerdeyim, çok şişirdiler o adamı bakalım nasıl indirecekler?

kucuk bı spoiler olacakların anlatamı
    ichigoya abartılı guc vercekler baya baya abartılı ama

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Beyler Naruto-One Piece-Fma-Deat Note izliyorum/izledim. Bleach i tavsiye eder misiniz?

Kesinlikle. İlk 15-20 bölüm sabretmelisin. Gerçi One Piece izliyor isen sorun olmaz sanırım.

• Sonunda bitti şu Aizen olayı, güzeldi beğendim açıkçası, özellikle vs.'ler çok iyiydi yalnız bir kaç şey takıldı aklıma.

Kumandan'ın (şu en yaşlı kaptan) sol kolu gitmiş herhalde ama Orihime tekrar yapamaz mıydı, niye yapmamış?
    1 numaralı espadayı indiren kaptanın bankaisini göremedik, niye Aizen'e karşı kullanmadı? Muhtemelen yenemezdi ama o kadar güçlü bir rakibe karşı kullanmalıydı bence. Aynı şekilde Kisuke'nin de bankaisi muhtemelen hayvan gibi güçlüdür ama o da kullanmadı.
    Bir de şu Gin'in muhabbeti tam anlayamadım, niye düşmanmış Aizen'e?

Sonunda bitti şu Aizen olayı, güzeldi beğendim açıkçası, özellikle vs.'ler çok iyiydi yalnız bir kaç şey takıldı aklıma.

Kumandan'ın (şu en yaşlı kaptan) sol kolu gitmiş herhalde ama Orihime tekrar yapamaz mıydı, niye yapmamış?
    1 numaralı espadayı indiren kaptanın bankaisini göremedik, niye Aizen'e karşı kullanmadı? Muhtemelen yenemezdi ama o kadar güçlü bir rakibe karşı kullanmalıydı bence. Aynı şekilde Kisuke'nin de bankaisi muhtemelen hayvan gibi güçlüdür ama o da kullanmadı.

aslında gın olayını ızlesen daha ıyı anlarsın ama neyse bunlar matsumoto ıle aynı yerdeler ve kucuklukten berı arkadaşlar aizen de bi bilgi için mi bişey için matsumotoya zarar verıyo gınde bu olayları goruyo ıntıkam almak ıcın shınıgamı oluyor en azından ben boyle anladım

Sonunda bitti şu Aizen olayı, güzeldi beğendim açıkçası, özellikle vs.'ler çok iyiydi yalnız bir kaç şey takıldı aklıma.

Belki kendisine yakıştıramadı Yamamato o yüzden iyileştirmedi.
    Yapılan savaşlar Bankai'den çok daha üstündü. 1 numaralı espada karşısında açabilirdi Banka'yi fakat Ukitake "Senin Bankai'n bu kadar kişi arasında açılacak bir şey değil. Gibi bir şeyler dedi yanlış hatırlamıyor isem. Aizen'de Bankai açmadı dediğim gibi yapılan savaş Bankai'den daha üst bir seviyeydi.

Gin ile Matsumoto küçüklükten beri arkadaşlar. Aizen'nin adamları Matsumoto'ya bir şeyler yapıyorlar. Tabi Matsumoto Aizen'nin adamları olduğunu bilmiyor. Fakat Gin görüyor. Eğer o anda saldırsa yenileceğini biliyor, o yüzden Aizen'in yanına geçiyor sırf onun bir zayıflığını bulabilmek için, sırf Matsumoto'nun intikamını alabilmek için onca sene Aizen'in yanında kalıyor. Ve buluyor zayıflığını da fakat Aizen'in ölümsüz olduğu hiç aklına gelmiyor doğal olarak. Ve sonunda ise

• nası çizmişim ilk deneylerımden bırı bıraz kotu olabilir bakarak çızdım kırıkları kopyaladım:

Orijinalden alıntı: teddybear01

nası çizmişim ilk deneylerımden bırı bıraz kotu olabilir bakarak çızdım kırıkları kopyaladım:

Fena bakıyor.

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.