Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (266. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.328
Cevap
22
Favori
287.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amv lerden birini telefona hareketli arkafon yaptım bakalım batarya 1 günü çıkartırsa tel'de kullanırım böyle çok güzel oldu ya. saate bakmak için tuş kilidini açıyorum takılı 2 dk izliyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

arkadaşlar manga hangi günler çıkıyor??

Bugün.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Beni yanlış anlamayında niye tartışıyorsunuz ki.Herkes severek izlediği animeya severek okuduğu mangayı takip etsin işte.Ben şahsen bleachten aldığım zevki hiç bir animeden alamıyorum.İşin mantığını aramaktansa olayın akışına kendini bırakmak en iyi bence

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

arkadaşlar manga hangi günler çıkıyor??

Bugün.

teşekkürler..

Anime serisi tekrar başlar mı bilmiyorum ama başladığı zaman herkes yerinde olsun,aylar/yıllar sonra tekrar görüşmek üzere.Sağlıcakla kalın.

Az önce okuduğum ve paylaşmak istedim teori. Kral, Fullbring ve çoğu kişinin dediği "Ichigo'ya bir şey olmaz ölse de düşmanı halleder" sözüne mantıklı açıklamalar yapılmış biraz uzun ama keyif alarak okuyacağınızı düşünüyorum. Teoriler resim olarak verilmiş, bilgisayara indirip yada aşağıda ki linkten bakabilirsiniz. Biraz büyükler.

http://vayuz.deviantart.com/

Not: Sırasıyla okuyunuz. 1-2-3-4.
    Anime de güncel seniz spoiler içermez.

Konuyu Buradan gördüm.

harbiden güzel teoriler animeyi bitirenler biraz vakit arıyıp okusunlar bunları. pc ye indirip okuyun yoksa zor oluyor:)

birinci film filler tarzında olmuş çok zevk almadım, ama kız izletti kendini heleki yapraklarla o gözlerinin aynı anda görüntülendiği sahnelerde keşke rukia yerine bu kız ana karakter olsa diyor insan

ikinci film bana göre çok güzeldi, zaten tam bir hitsugaya toushirou hayranıyım. Çocuk olduğu halde, çok ağır başlı ve "cool" bir karakter byakuya ya kafa tutar bu açıdan Ayrıca animedeki ses tonunu çok seviyorum o bağırışları falan, her karakterin ses tonu kendine yakışıyor gerçi ama hitsugaya'nın o ses tonu beni benden alıyor kısaca onun hakkında bir film izlemek güzeldi, zaten bende 2.ci filmi çeksem hitsugaya ve byakuya arasında kalırdım karakter seçiminde.

üçüncü film çok sarmadı ama görseller ve savaş sahneleri falan izletti kendini. Birde animede zaten rukia yeterince var yine olayların onun çevresinde dönmesi falan sıktı artık. Ama kenpachi gül gül öldürdü o filmde ya

dördüncü film yine çok hoştu, hell'i görmüş olduk böylece çevreyi, orda dönen yaşamı falan. Ama sinner lar nasıl dünyaya gelebiliyor zincirli oldukları halde orası saçma olmuş. Tamam nihayettinde kaçamıyorlar sonsuza kadar cehenneme bağlılar ama arada bir kaçamak yapmaları da saçma değilmi ona bi açıklama getirselermiş keşke bunun sayesinde gelebiliyoruz dünyaya falan diye. Güzeldi ama.

Kısaca 2,4 kral 3 izlenesi, 1 filler gibi. "bence"

Orijinalden alıntı: Obsession

Şimdi izleyebildim son bölümü.Pek hoşuma gitmedi,daha eli yüzü düzgün bir final yapabilirlerdi.Bitmesi cidden çok koyuyor insana.Manga'da sarmıyor,bayıyor beni.

Anime serisi tekrar başlar mı bilmiyorum ama başladığı zaman herkes yerinde olsun,aylar/yıllar sonra tekrar görüşmek üzere.Sağlıcakla kalın.

Tekrar söylüyorum. Kafalarına göre final yapamazlar. Manga konusu dışına çıkamazlar. Nitekim de yine finale benzesin diye bir kaç sahne koydular. Fakat manga da son bölüm olmadığı için finallik bir şey yok doğal olarak.

Seri tamamen bitmedi, sadece animesi bitti. Mangası devam etmektedir.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

quote:

Orijinalden alıntı: siyah16

@Final Getsuga Tensho

2) 5. espada vs Zaraki. Kesip biçen 5. espada. Zaraki'nin vücudunda delikler açan 5. espada. Peki Zaraki ne yaptı. O kadar güç farkına rağmen yaptığı ve söylediği tek şey : '' Ölmek istemiyorum. '' dedi ve kılıcını tek elle tutmak yerine 2 elle tuttu ve hop 5. espada yerle bir.

Bu mu mantıksız? söylediklerinin arasında eğer gerçekten mantık arıyorsan en mantıklısı bu ve sana mantıksız gelmiş. kılıcı tek el ile kullanmakla çift el ile kullanmak arasında gerçek hayatta da dağlar kadar fark var ki zaraki gibi bi hayvandan bahsediyoruz. ayrıca naruto'yu naruto olarak bleach'ı bleach olarak izleyeceksin. senaryoyu bağlama açısından dağlar kadar fark var ikisinin arasında ama hikaye bazında da bi tarafta gerçek hayatlar söz konusu diğer tarafta ise ruhlar.

Artı o lafa kadar Kenpachi hiç ciddi değildi. Tabi bardağa neresinden bakmalıyım demek önemli burda. İlla bir eksiklik bulmalıyım diyen adam her türlü bulabilir.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • Konu uzamasın diye cevap vermeyecektim ama vermek zornunda bırakıyorsunuz beni.

@Final Getsuga Tensho

O kadar söylememe ve üstünde ısrarla durmama rağmen '' Yanlış anlaşılmasın, Bleach severek izlediğim bir animedir. '' sözünün neresini anlamadın Tabiki de izlemeye devam edeceğim. Tekrar söylüyorum. Bleach severek izlediğim bir animedir. Yukarıda ki arkadaşa katılıyorum. Seriyi fazlasıyla benimsemişsin ki yazdıklarıma karşılık olarak '' İzleme o zaman sana göre değil belli ki. Niye uzatıyorsun ki '' diye mesaj atabiliyorsun. Halbuki birşeyi uzattığım falan yoktu. İlk mesajımda ortaya bir taş atmıştım. Baktım bunun üzerinden tartışmaya girilmiş, ikinci mesajımla da açıkladım olayı.

Ayrıca diğer mesajında isim vermemene rağmen üstüme alınarak, en azından kendi adıma cevaplıyorum. Kesinlikle Naruto fanı falan değilim. Naruto'yu bu işin içine katmayı, konusu olmamasına rağmen burada Naruto'dan bahsetmeyi açıkçası hiç düşünmemiştim. Benden önce sizler bu konuda bahsettiğiniz için ikinci mesajımda Naruto'ya değindim. Ve en önemlisi mantık hatalarının yada eksiklerin sadece Bleach'te olduğunu iddia etmeme rağmen sizden saldırgan bir yapıyla '' Ama sen sadece Bleach'te var dersen orada işler değişir '' demeniz çok yersiz ve gereksiz olmuş.

@Byakuya Kuchiki ve @ Emrah D. Gültekin

Öncelikle Naruto'yu Naruto olarak, Bleach'i ise Bleach olarak izliyorum. Bu konuda kafanızda bir soru işareti kalmasın.

Byakuya,
    Beni yanlış anlamışsın. Orada anlatmak istediğim o değildi. Gerçekten de kılıcı tek elle kullanmakla iki elle kullanmak arasında muhakkak ki fark olacaktır. Hatta bu farkla dövüşü Zaraki de alabilir. Ama burada inandırıcı olmayan kısım Zaraki'nin vücudunda fazlasıyla derin yaralar ve açılmış delikler olmasına rağmen yani ölümün eşiğindeki o bedenle, ayakta dahi durması çok güç olması gereken o bedeniyle dövüşü sadece tek bir hamlede bitirmesiydi. O bedenle bunu yapamazdı. Onun yerine kılıcını iki elle kullanmaya başlasaydı ve tek hamlede değil de azar azar üstünlüğü ele geçirerek, yani savaşı biraz daha uzatarak yenseydi yine daha inandırıcı olurdu. İnsan durup soruyor sonra '' ee noldu şimdi. Bu herif bir saniye öncesine kadar kesip biçerken şimdi yerleri öpüyor. '' diye.

Emrah, daha önce de söylediğim gibi. Bleach'i kötülemek gibi bir niyetim yok. Yani ben illa bir eksiklik bulmalıyım diyen adam değilim.

Yaptığım tek şey kendimce Bleach'in eksik yanlarını görüp, bu konuda fikir belirtmek ve giderilmesi halinde serinin daha iyi olabileceği biçimdeki görüşümü sunmaktan ibaretti. Neden - açık açık yazılmasa da - '' Bleach düşmanı '' damgasını yeyip, bana karşı gönderilen mesajların da bu tonda yazıldığına bir anlam veremedim. Lütfen eğer cevap yazacaksanız yıkıcı ve yıpratıcı mesajlar yazmak yerine onarıcı ve yapıcı mesajlar yazarsanız, forumun ve konunun çok daha iyi ve yararlı olacağı kanaatindeyim.

Sana en son mesajımı "3 Nisan 2012; 8:02:40" tarihinde atmışım, sonrada konuyu kapattım zaten sen niye açıyorsun tekrar

• Üstümde ki arkadaş - bir önceki mesajımda - konuyu tekrar taşıdığı için hepinize birden cevap verme zorunluluğu hissettim

Orijinalden alıntı: whitebird\m/

arkadaşlar , 62 ye kadar izledim baktım karakter tanıtımı dövüş falan diyo sonra netten baktım 108 de bitiyormuş o filler direkt 108 den devam etsem bi sorun çıkar mı ?

Ana konuya herhangi bir etkisi olmaz.İstersen geçebilirsin ama bence izlenmesi gereken fillerlardan.

Orijinalden alıntı: mysterious67

quote:

arkadaşlar , 62 ye kadar izledim baktım karakter tanıtımı dövüş falan diyo sonra netten baktım 108 de bitiyormuş o filler direkt 108 den devam etsem bi sorun çıkar mı ?

Ana konuya herhangi bir etkisi olmaz.İstersen geçebilirsin ama bence izlenmesi gereken fillerlardan.

o zaman bunları izlemeden animeyi bitireyim sonra canım sıkılacak zaten bu fillerı izlerim de her filler için de aynı şey geçerli mi ?

quote:

quote:

o zaman bunları izlemeden animeyi bitireyim sonra canım sıkılacak zaten bu fillerı izlerim de her filler için de aynı şey geçerli mi ?

En doğru karar olur. Her filler için geçerli, mangaya etkisi olmaz fillerlerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 14 Nisan 2012; 19:30:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

En doğru karar olur. Her filler için geçerli, mangaya etkisi olmaz fillerlerin.

Çok sağolun :D
  • beyler türkçe olarak mangayı turkcraft tan takip ediyordum.. forumdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine ama daha yeni bölüm gelmiyor oraya.. başka türkçe olarak manga veren site bilen arkadaşlardan ricam adres yollayabilirler mi?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.