Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.350
Cevap
22
Favori
288.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Son bölümü Türkçe olarak izlemedim ama görüntülerden söyle birşey anladım. "Tousenin o arkadaşı ölünce Tousen arkadaşının kılıcını alıp shinigami oluyo." Eğer dedim gibiyse Kubo FAIL yapmıştır. Çünkü her zampaktou shinigamisine özeldir ve ölünce shinigamisi ile birlikte yok olur.
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray.gns

Benim açımdan hüzünlü ve iğrenç bir bölümdü...
    Tosen'in kız arkadaşına üzülürken yine Tosen'in düştüğü hallerden tiksindim.
    Adam resmen bildiğimiz kara sinek oldu yahu.

Altyazı için teşekkürler

Tousen i severdim. Aizen in tarafına geçmesinin hep haklı bir sebebi olduğunu düşünürdüm. Kaptan Komamura da son dakikaya kadar Tousen i tekrar shinigami yapacağına inanıyordu. Fakat o kadar alçaldıktan sonra bende nefret ettim
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

quote:

Orijinalden alıntı: eray.gns

Benim açımdan hüzünlü ve iğrenç bir bölümdü...
    Tosen'in kız arkadaşına üzülürken yine Tosen'in düştüğü hallerden tiksindim.
    Adam resmen bildiğimiz kara sinek oldu yahu.

Altyazı için teşekkürler

Tousen i severdim. Aizen in tarafına geçmesinin hep haklı bir sebebi olduğunu düşünürdüm. Kaptan Komamura da son dakikaya kadar Tousen i tekrar shinigami yapacağına inanıyordu. Fakat o kadar alçaldıktan sonra bende nefret ettim

biraz bankaisini kullanmasın diye yaptılar herkes zaraki kenpachi değil

@Run.DLL Ben de orada o zanpakutoyu ölen kızın zanpakutosu sandım, eğer gerçekten zanpakuto o kıza aitse fillerla aşırı ters düşüyor Ancak kendi kılıcını saygı duruşu tarzında bir şey için kızın cenazesinin üstüne koymuş ve daha sonra geride alıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengri No Tengoku -- 5 Ekim 2010; 21:48:49 >

Orijinalden alıntı: Run.DLL

Son bölümü Türkçe olarak izlemedim ama görüntülerden söyle birşey anladım. "Tousenin o arkadaşı ölünce Tousen arkadaşının kılıcını alıp shinigami oluyo." Eğer dedim gibiyse Kubo FAIL yapmıştır. Çünkü her zampaktou shinigamisine özeldir ve ölünce shinigamisi ile birlikte yok olur.

Öyle zaten kız arkadaşının kılıcındaki halka ve kendi kılıcındaki halkaya dikkat ederseniz anlarsınız.Saçmalık gerçekten

aizene karşı nefret duymamızı istiyolar ichigoda geldi ya hadi öldür aslanım felan diycez bizde işte neyse yinede güzel bölümdü tosen ide iyi yaptılar sonunda bu arada saçları böyle çok daha güzel duruyo göz rengide güzelmiş görebildik parçalanmadan hirakonun shikai yi aizen çok hızlı anladı yav en azından biraz yara görseydide keşke savaşta + kazanç olsaydı bide ending den sonraki zukan a da epey güldüm

• bu salınım içinmi bırakmış shinigamiliği salak tousen
    son atağı tek attı ama bankaisi nere grijal grijo mu ne o nere.
    aizende ne yaptıysa patladı adam
    kan gölü oldu ortalık
    bombamı komuş içine nedir
    shinjinin shikai abartı derecede iyi olmasına rağmen aizene işlemedi yazık oldu.
    genel olarak iyi bi bölümdü.
    sonu da iyiydi.

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • oha yine bunun altından
    46 meclisi
    çıktı, şimdi acıdım doğrusu Kaname'ye
    suçlu herifi idam etmemişler
    tamam adam haklı ama yinede geçen bölüm fena soğutturdu beni kendinden sebebini öğrenmediğimden.
  • Bir arkadaşım çok tavsiye ediyordu Bleach'i ama hiç izlemiyordum.Az önce can sıkıntısına bir bakıyım dedim nasıl bir şey diye ilk bölümü izledim.Çok sürükleyici geldi ve çok hoşuma gitti.Hemen malum yerlerden çekmeye başladım ama bir sorum olacaktı.Toplamda kaç bölüm?291 bölüm mü?

Edit: Başta bunun konusu ne olacak diye merak ediyordum ileride o kadar olaylar çıkıyor ki seversin daha çok bağımlısı olursun uyarması ayrıca fazla spoiler yememeye çalış yoksa benim gibi önceden öğrenip tüm zevki indirirsin ama her türlü BLEACH FTW.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengri No Tengoku -- 7 Ekim 2010; 13:28:45 >

KM Player da izliyorum.

bölüme gelince zaten dikkatli izleyemiyorum bu aralar en azından kaname'nin sebeplerini öğrendik komamura "AAAiiizzzeeennnnn!" diye bağırması bile tüm bölüm için yeterli puanı aldırdı benden

@David Guetta* aynı sorunu ben de yaşadım altyazılar videoya gömükse yapıcak bir şey yok sanırım altyazısız versiyonu bulmak gerek
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.