Şimdi Ara

Anime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSGSERKAN -- 16 Temmuz 2021; 15:15:7 >

arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi.
  • Sınsuza kadar lucid rüyaya yatırma olsa kafanda ölene dek yaşarsın bide dondurur zih i bir pcye yükeleriz müq sonsuza kadar senin gibiler için konu açmıştım ve anime yüzünden intiharlar hakkında konuştum
    Şahsen ben izlemeye korkıyorum bağımlı olupta animeye haftada 40 saat gömersem diye bir ara bende öyle hissediyordum ama küçük krizler halinde bir kere ağladım hatta ama çocuktum neyse seni konuma beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuow

japonyada yaşayın anime gibi

Japonyayı ve insanlarını çok severim hocam keşke öyle bir imkan olsa :(

Orijinalden alıntı: Başbilen

Sınsuza kadar lucid rüyaya yatırma olsa kafanda ölene dek yaşarsın bide dondurur zih i bir pcye yükeleriz müq sonsuza kadar senin gibiler için konu açmıştım ve anime yüzünden intiharlar hakkında konuştum
    Şahsen ben izlemeye korkıyorum bağımlı olupta animeye haftada 40 saat gömersem diye bir ara bende öyle hissediyordum ama küçük krizler halinde bir kere ağladım hatta ama çocuktum neyse seni konuma beklerim

Benim durumum o seviye de değil henüz hocam :) Tamam haftalık 50 saat izliyorumdur muhtemelen :) Ama intiharlık bir durum yok konunuza da bakacağım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

japonya işçi açığı olan bir ülke araştır gidebilirsin türkiyeye vize yeni geldi ama diğer ülkelerden daha kısa sürede vize alırsın

arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Death note manga ve anime (soru)
    3 yıl önce açıldı
    Ecchi/Harem Animesi Öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.