Bildirim
Animasyonun kısaltılmışı Anime mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Buraya gelip konu açcağına araştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Animeden nefret edip hic izlememe ragmen farkını ben bile biliyorum yuh
ikisi de aynı. farklı diyenler "anime çizgi film deyil bi qere taaaaam mıııııı" diyen animeci pedo loserlardır -
Anime çocukluktan çıkamamış ergenlerin çizgi film izliyom dememeleri için bulduğu kulptur efendim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Küçük Herifler
Anime çocukluktan çıkamamış ergenlerin çizgi film izliyom dememeleri için bulduğu kulptur efendim
Oha double penetration
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Japon çizgi film türüne anime denir.
Animasyon ile animenin anlam bakımından hiç bir alakası yoktur. -
not sure if serious or fucking with us
Animasyonu büyükler de izleyebilir, animeler 4-10 yaş aralığı içindir. -
Anime: Japon çizgi film sanatı. Genel olarak 2 boyutludurlar. 3 boyutlusunu izlemedim, movie hariç.
Animasyon: Açıklamasını yapamam ama animeden farklı bir olay. 3 boyutlusu makbuldür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathDoctor -- 25 Ağustos 2014; 19:46:14 > -
anime izleyenlere ergen demek büyük bir saçmalıktır. bu kişiler bir mirai nikki izlese, bir elfen lied izlese, bir shikabane hime izlese, bir shingeki no kyojin izlese gelse öyle yorum yapsa. -
-
"Anime (アニメ?, telaffuzu: "anime"), animasyon anlamına gelen Fransızca kökenli, Japonca bir kelimedir." diye tanımlıyor Vikipedi. Zaten animasyon, birkaç resimin arka arkaya birleştirilip hareketli görüntü elde edilmesidir. Şimdi teknoloji ilerledi. Anime yapımında bazı kısımlar bilgisayar ortamında hareketlendirilsede, hala bu arka arkaya koyma olayı var. Yani kısacası animelerde bir çeşit animasyondur. Ülkemizde animasyon diyince akla Ice Age ya da onun gibi çocuklara hitap eden şeyler geldiği için animeciler "biz çocuk değiliz onla bu farklı!" derler. Animeler arasında çocuklara hitap edenler olduğu gibi, yetişkinler için hazırlanmış serilerde vardır.
Özet geç kim okuyacak onu: Anime, Japonların hazırladığı animasyon dizilerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadzzo -- 25 Ağustos 2014; 19:58:36 > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
bende şu sahneyi paylaşayım mikasanın yandere moduna girmesi beni mest ediyor resmen :D
Hocam bu spoiler sayılır yabenimki ilk bölümdendi en azından. O bu değilde bu animedeki üslup herhalde kolay kolay başka birinin yakalayabileceği bir seviyede değil. Konu tırt, olaylar tahmin edilebilir ama dramı tam dram, heyecanı tam heyecan. Evangelion çakması diyorlar ama daha bitirmedim, bitirince görücez
-
ya açıkcası konu dışındaki bir konuda spoyu pek önemsemiyorum :D
bence çakma bile olsa böyle çakmaya can kurban müthiş bir seyir zevki var. ihya olduk resmen. çok sık anime izleyen insan değilim izlediğim animelerin sayısı 30dur. arada sırada izliyorum ama attack on titan farklı bir anime. film tadında resmen.
Benzer içerikler
- iptv https //kaliteiptvtr5.com
- kemal sunal boyu
- 100 oman baisa kaç tl
- columbia orjinallik sorgulama
- cehennemin kapısında ne yazar
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X