Bildirim
Animal Kingdom (2016) (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şu yoklukta iyi oldu başlaması
s03e01 altyazı kısa sürede gelse bari. -
Tüm bölümlerini hiç sıkılmadan izlediğim dizim başlamış. Herkese iyi seyirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kaliforniya Oceanside hocamquote:
Orijinalden alıntı: beratad
Gerçekten güzel dizi. Dizinin çekildiği şehre bayıldım. O şehirde yaşamak isterdim açıkçası.
Yeni dizi arayanlara da tavsiye ederim bu diziyi, izleyin. -
Gecen sezon tahminim tutmus :)quote:
Orijinalden alıntı: unpop
Ben de her bölümünü acayip keyifle izliyorum, senaryo guzel, oyunculuklar süper, kurgu harika daha ne olsun.
-
-
gördüğüm en underrated dizi,4.sezon onayı almasına çok sevindim.oyuncular karakterleri yaşıyor resmen. -
-
Dizi hala çizgisini bozmadan çok kaliteli bir şekilde ilerliyor. 4.sezon onayı alması çok iyi oldu. İzlemeyen varsa düşünmeden başlasın. -
Bu dizi nasıl efsane olmuyor anlamıyorum bir türlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3. sezonun sonundayım. j yi
sanırım 15. sezonun sonunda
nicky
-
4x2
j dizide her zaman çocuk olarak kalacak sanırımemilyi de en azından sezon sonuna kadar görürüz. belki de pope nin kız arkadaşı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 6 Haziran 2019; 5:37:1 > -
dizi güzelde her hafta beklemek sıkıyor baya
4x3
j çok güveniyor çok. başına iş alacak.
smurf -
4x4
harika devam ediyor, son bölümlere doğru j i görürüz yavaştan. -
-
Bitti herhalde sezon? Bitmesini bekledim ben de son 3-4 bölüm için. İzleyelim bakalım -
J ne pislik adammış l akafadan kopardı -
haftaya final bölümüquote:
Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams
Bitti herhalde sezon? Bitmesini bekledim ben de son 3-4 bölüm için. İzleyelim bakalım -
çıkış tarihi ile ilgili haber yok mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X