Şimdi Ara

Ani wifi Hız Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, asus x555lb laptop kullanıyorum. evdeki internetim 10 mbit adsl, diğer cihazlarda sorun olmadan bu hızı alabiliyorum ama iş laptoba gelince hız 1-2 mbit arasına düşüyor ve modeme reset attığımda birkaç saatliğine o da 10 mbit hız alabiliyor sonra yine 1-2 mbit arasına düşüyor.
    sürücüler vs birçok şeyi kontrol ettim. internette birçok şey araştırdım, denedim ama bir sonuca ulaşamadım.
    fikri olan var mı? teşekkürler.

• Windows sürümünüz nedir?
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    windows 10
    1809 (is derlemesi 17763.678)
  • gardıropfuat kullanıcısına yanıt
    Aygıt Yöneticisi > Ağ Bağdaştırıcıları > Wifi kartınızı seçin, özelliklere girin. Güç Yönetimi bölümünden, bu aygıt kapatılsın vs. tiki kaldırın.
    onu yaptım maalesef işe yaramadı :(
    Wifi kartınızın modeli nedir? Geliştirici kısmında neler var, ss atabilir misiniz?
    Ani wifi Hız Düşmesi

gelişmiş ayarlarla ilgili düzenleme yapan bir videoya rast gelmiştim ama ben de yoktu o ayarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WIFI Hızında Ani Düşüş
    4 hafta önce açıldı
    Hız düşüşü
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam Teamviewer varsa ayarlar incelemek çok daha kolay olurdu. Şuan burada teker teker hepsi için ayar söylemek çok zor. Biri Logitech'in USB alıcısı yüzünden hız düşmelerine takılıyormuş. Sizde kullanıyorsanız Logitech Wireless Mouse , denemenizde bir fayda var. On yıldır bende sıkıntı olmadı fakat dediğim gibi, birinin düzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 24 Ağustos 2019; 21:36:42 >
    kablosuz alıcılı bir cihaz kullanmıyorum hocam.teamviewer indirdim şu an.
  • @Karanlık Ülke sayesinde sorun çözüldü arkadaşlar.
    uzmanim.net
    Wireless bağdaştırıcım Atheros AR956x ve farklı sürücülerde farklı bağlantı hızları, farklı hız testi sonuçları.. Neden olabilir, nasıl düzeltilir?
    https://uzmanim.net/soru/wireless-bagdastiricim-atheros-ar956x-ve-farkli-suruculerde-farkli-baglanti-hizlari-farkli-hiz-testi-sonuclari-neden-olabilir-nasil-duzeltilir/65236

yukarıdaki konuda yazan 10.0.0.329 no'lu eski driveri yükledim ve sorun kalmadı.
    ağ başdaştırıcım atheros ar956x.
    kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.