Beyler size bir şey soracağım. İyi veya kötü bir anınız var mı? Yani herkesin mutlaka bir anısı bulunur bu yüzden konu açayım dedim. Herkes yazabilir gelebilirsiniz. |
Anı köşesi(İyi veya Kötü anılar)

-
-
Ne tarz bi anı istiyorsun cnm
-
İyi ya da kötü hangisi olursa.
-
buraya kötü bir anımı bırakmak istiyorum,şimdilerde aklıma geldikçe zoruma gidiyor,ama biliyorum ilerleyen zamanlarda umrumda olmayacak
-
Lisede hoşlandığım bir kız vardı kendisi eski sovyet ülkelerinden birinden gelmişti. Kızla ilişkimiz bir tuhaftı bana yazıyor gibiydi. Bir ara benden kolye istemişti uçak kolyesi, okuldan çıktığımda eve gelene kadar didik didik dükkan dükkan gezdim ancak bulamadım. Eski tip bir uçak kolyesi buldum sanırım bir spitfire olması gerekiyordu.
Kolyeyi boyadım gümüş rengine, ertesi gün okula gittim kız bana sevgilisi ile barıştığını söyledi ve bana mesafe koymaya başladı tabii bende baya bir bozulmuştum, aradan 2 ders geçmişti kızla tartıştık biraz ve fark ettim ki beni sinir etmek için sınıfta ki erkeklerin kollarına bana bakarak yaslanıyordu. Gözümün içine baka baka tahtaya "Kanatların olmadıktan sonra aşka uçmanın ne anlamı var" yazmıştı.
İyice sinir oldum gittim gıcık olduğu bir kızın yanına sadece ağazımı bile açmadım kız delirdi sınıfın kapısını çat diye kapattı ama nasıl kapattı çıktı sınıftan varya öyle böyle değil camlar patlayacak sandık. Ders bedendi bahçeye geçtik arkadaşla muhabbet ediyoruz kız bahçenin öbür tarafından kız arkadaşı ile beraber gelip sen beni rezil edemezsin **** çocuğu demişti. Aslında tek kelime bile söylemedim küfürleştik ve sonunda kızla aram bozuldu. 11. sınıfta oldu bu olay. Sonra yaz tatili geçti aradan 12. ye geçtik kız 6 ay boyunca ben nereye gidersem peşimden geliyor bana mesafe koyan kız 2 arka sıraya geçmişti tabii arkama kimse oturmuyordu sıralar boştu bizim arkadaşla oturduğumuz yerler.
6 ay sonunda bu benden özür diledi ben kabul etmedim çok sinir olmuştum, bilgisayar almıştım o zamanlar yeni bilgisayardı tabii 4000 k felan bayıldık o zamanda stajda çalışıyorduk para mok yani anlayacağınız bir kısmınıda yatırım için saklamıştım. Baktım dolar 3.68 direk parayı bastım MSI aldık bir tane. Okula getirdim okulun kapanmasına yakın kız terkar özür diledi son demleri oynuyor yani resmen pişman ama ben o kadar iğrenmiştim ki kızla aynı ortamda bile bulunmak istemiyordum. Sonunda benim kankama bir şeyler anlatıp duruyordu lan dedim ne karıştırıyon mal.
Kız beni mezuniyete çağırmış 2 kız 2 erkek, red ettim.
Kız YÖS ile yazılım mühendisi oldu zengin bir çocuk bulup kendini yamadı vatandaşlık almak için evlenmeye karar vermiş beraber şirket açacaklarmış bizde yazılım teknikeriyiz mühendisliğe tamamlamaya uğraşıyoruz planlarım için yaşıyorum kısaca.
Aslında üzücü taraf bazı şeyler düzelebilirdi ama ben kendimi kullandırtmak istemedim. Hala hatırladıkça düşünür dururum böyle olması mı gerekirdi?
Üzücü bir anımdır. O gün bu gündür hiç bir kıza yanaşmıyorum yaklaşan varsada malca hareketler yaparak bile bile uzaklaştırıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 28 Ocak 2021; 0:23:20 >
-
yazabilirsiniz abim aklınıza ne zaman gelirse.
-
Seni tebrik etmek lazım hocam ben olsam aynısını yapardım.
-
Gece gece efkarlandım şimdi...
Çok moktan bir olay...
o gün bu gündür bu soruyu sorarım kendime neden yani böyle olması mı gerekirdi bu olay resmen bayır aşağı giden kamyonun frenin tutmayıp havada takla atarak aşağı uçmasına benziyor mokun moku yani...
-
Garip umarım istediğini elde edersin hocam.
-
Beyler konuyu ısıtalım yok mu anısı olan?
-
lisede 3 yıl boyunca platonik aşıktım. beni her yönden etkiledi bu aptallık. geçmişe dönebilsem liseli beni komaya sokana kadar döverdim belki aklı başına gelir.
-
Ben direk o zamanlara dönsem genç halime çok şey söylerimde hocam o zamanda o küçük ben nasıl bir psikolojik durum yaşar bilemem.
-
yere gazete serecek fırsat bulamamak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X