Bildirim
Angry Birds Epic benzeri oyun bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Swordigo'ya bir bak.Olmadı Final Fantasy yüklersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "My face is reflected in the water. It's a shining grin full of hope... Or it could be a look of somber silence struggling with fear... What do you see reflected in your face?" -
Tesekkurler indirip deneyecegim
Aramaya devam ediyorum ama yinede
_____________________________ -
Guncel arkadaslar, hala arıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum
_____________________________ -
bu kuşları alıp kaçırdıktan sonra ninja larla dövüşüyorsunuz ? O bölümü nasıl geçiyorsunuz. 45 altın biriktirip balık alınarak geçilmesi dışında bir püf noktası var mı ? zira tüm kuşların saldırıları defans yapıp güçleri sabit kalıyor. _____________________________ -
dediğin oyun "sıra tabanlı strateji oyunu" olarak geçer. bu şekilde ararsan bulabilirsin ben türe ilgi duymadığım için pek bilmiyorum bu türden oyunları. _____________________________ -
Sımdı dostum konunun acılma tarihine pek dikkat etmemıssın ama onemlı degıl. Ben oyunu sıleli bayagi bir zaman oluyor. O yuzden sana bu konuda yardımcı olamayacagım. Kusuruma bakma _____________________________ -
Yadımcı olacak bir başka arkadaş vardır mutlaka.... _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt