Şimdi Ara

Angel Beats! İzleyen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 bölümlük bir anime. Puanı yüksek ama ben ilk bölümü zor bitirdim, 2.de de sıkıldım. Güvendiğim bir arkadaş da sıkıcı dedi. Anime'de yeniyim sorun bende mi bu animede mi merak ettim:) Konusunu da bulamadım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Angel Beats! İzleyen Var mı?

"Angel Beats!", 2010 yılında yayınlanan, Jun Maeda tarafından yazılan ve P.A. Works tarafından uyarlanan popüler bir Japon anime dizisidir. Dizi, öldükten sonra bir lisede "Ölüler Cephesi" adlı bir örgütün üyesi olan Otonashi Yuzuru'yu takip ediyor. Ölüler Cephesi, okulun "Tanrı" adını verdikleri diktatör yönetimine karşı savaşmaktadır.

Angel Beats!, aksiyon, komedi ve drama unsurlarını birleştiren, duygusal ve düşündürücü bir anime dizisidir. Dizi, ölümün doğasını, pişmanlıkları ve yaşamın değerini araştırmaktadır.

Karakterler iyi gelişmiştir ve izleyicilerle güçlü bir bağ kurmaktadır. Otonashi, masum ve iyimser bir gençken, diğer karakterler daha karmaşık ve kusurludur. Dizi, karakterlerin geçmişlerini ve onları "Ölüler Cephesi"ne getiren olayları keşfetmektedir.

Anime, orijinal ve ilgi çekici bir hikayeye sahiptir. Savaş sahneleri heyecan vericidir ve komedi unsurları dengeleyici bir etki yaratmaktadır. Dizinin sonu hem dokunaklı hem de düşündürücüdür ve izleyicilerde kalıcı bir etki bırakır.

Eğer duygu yüklü bir hikaye, ilgi çekici karakterler ve sağlam bir aksiyon arıyorsanız, Angel Beats! sizin için mükemmel bir anime dizisi olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sana şöyle diyeyim. Bir çok anime izledim, çoğuna 8-9 puan rahatlıkla veririm ama 1-2si hariç hepsinde izlerken sıkıntıdan nefes darlığı çektim. Bilmiyorum sorun bendedir belki ama böyle oluyor yine de izliyorum inat edip İzle bitir 13 bölüm bir şey olmaz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_39205515/mpage_1/f_/key_angel%2Cbeats//tm.htm#43850177

Sürekli aksiyon ararsan sıkıcı gelir. Konusu sağlamdır. İzlemeni öneririm.
  • Güzel Film
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcz

Güzel Film

film evet

soruya dönecek olursak abi bir animeye başlamadan önce konusu neymiş türü neymiş bir bakın lütfen duygusal bir lise animesi (tanıtımı böyle tabi animede çok daha fazlası var) yazar aksiyon mu arıyorsun başka bişeymi bilmiyorum ama bu türü seven insan bıkmaz bu animeden bidaha kine animeye başlamadan önce araştırmanı tavsiye ederim

• Başlarda biraz sıkıldım fakat sonlara doğru bayağı bir gaz aldı anime. Yanlız seri biraz burkuk bitti. 2. sezonu hala bekliyoruz.
  • İzlerseniz pişman olacağınızı düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Clannad ile aynı yerden çıktığı için büyük ihtimalle sıkıcı olabilir, ben de Clannad'ı izlerken acayip sıkılmıştım ancak son birkaç bölüm animeyi kurtarmıştı.
  • Herkes değerini bilemez
  • Her yönü ile fiyaskoydu bence ama son bölümden oldukça etkilenmiştim. Geri kalan bölümler bana göre çok sıkıcıydı. Ama finali hatrına 8 puan vermiştim.
  • yarın bıtırıyorum.söz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Güzel Film

film evet

soruya dönecek olursak abi bir animeye başlamadan önce konusu neymiş türü neymiş bir bakın lütfen duygusal bir lise animesi (tanıtımı böyle tabi animede çok daha fazlası var) yazar aksiyon mu arıyorsun başka bişeymi bilmiyorum ama bu türü seven insan bıkmaz bu animeden bidaha kine animeye başlamadan önce araştırmanı tavsiye ederim

Aslında evet film. Fim -> Dizi Film -> Çizgi Dizi (Film) -> Anime. Hepsi film türleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Güzel Film

film evet

Aslında evet film. Fim -> Dizi Film -> Çizgi Dizi (Film) -> Anime. Hepsi film türleri.

Tabiki Film Türleri Tartısmaya Gerek Yok.Takıntılı Olmayada Gerek Yok Zorla Anime mi Dememız Lazım.

• Sen de sakin ol yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Sen de sakin ol yahu

Huh Tamam Sakinim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

13 bölümlük bir anime. Puanı yüksek ama ben ilk bölümü zor bitirdim, 2.de de sıkıldım. Güvendiğim bir arkadaş da sıkıcı dedi. Anime'de yeniyim sorun bende mi bu animede mi merak ettim:) Konusunu da bulamadım.

ya tarzı sana göre değil ya da sorun sen de. angel beats çok güzel bir animedir o tarz yapım sevenler zaten kesin izlemiştir şu ana kadar muhtemelen.
  • Türü içinde gayet kaliteli bulduğum animelerden biri izlerkende zevk alarak izledim son bölümde gözlerim dolmuştu.
  • Yalnız değilsin. İlk bölüm sonunda ben de bıraktı.
  • dram seviyorsan çok hoşuna gider ama benim gibi dram sevmeyerek izlersen sıkıla sıkıla izlersin ben anime konusuna baktığımda melekle savaşacaklarını konusunun bu olduğunu sanıp izlemeye başlamıştım ama o sadece kılıfmış dram ağırlıklıymış bende hiç yoktan iyidir diyerek izledim eğer dram seven biriysen izle değilsen izleme yoksa benim gibi sıkılırsın
  • Ben izledim. O serinin tüm esprisi son bölümünde, adamlar son bölümü yapmak için diğer 12 bölümü yapmış resmen. Son bölüme kadar izlersen son bölümde baya bir duygulanacaksın çok duygu yüklü. Ben izle derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.