Şimdi Ara

Anfi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Aracıma pirhana 7 inçlik duble din aldım ve taktırdım.Ama sony teyp ten sonra ses kalitesi bayağı düştü.Arkada pioner oval kolonlarım var rms değerini hatırlamıyorum ama 6 ay falan oldu gayet güçlüler.Birde kapılardakileride pioner ile değiştirmiştim.Şimdi Bu durumda ses kalitesini ve çıkışını arttırmak için anfi almak istiyorum kaç watt lık ve nasıl bir anfi almam gerekir.



  • Gücü amfiyle artırabilirsin ama ses kalitesi için kaliteli bir ana ünite lazım.
  • Anfilerinde üzerlerinde bas tiz gibi ayarları yokmu belki iyi bir anfi ile ses kalitesindede değişiklik olur diye düşünüyorum.Önerebileceğiniz anfi modeli varmı ?
  • istediğin kadar kaliteli amplifikatör kullan,hoparlörlerin kalitesiz olduktan sonra duyacağın sesin kalitesi fazla fark etmez.iş daha çok hoparlörlerde bitiyor.ayrıca ses kaynağının kaliteside önemlidir.tabi bunlar dışında kaliteye etki eden epey bi faktör var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistik yönetmen -- 27 Mart 2012; 1:17:07 >
  • arkadaşlar alpine mrx m50 mono amfi aldım. yanında bide alpine sbg 1244 bp suwoofer aldım media mrkt tan. woofer ın fiyatı 330 tl. 800 watt peak 250 watt rms veriyo. şimdi gelelim can alıcı soruya. Kenwood KFC-W 3013 1200 watt peak 400 RMS veriyo. 200 tl. alpine daha düşük değerlere sahipken neden aralarında 130 tl gibi bi fark var acaba bunu merak ettim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tosun79



    Anfilerinde üzerlerinde bas tiz gibi ayarları yokmu belki iyi bir anfi ile ses kalitesindede değişiklik olur diye düşünüyorum.Önerebileceğiniz anfi modeli varmı ?

    analdığım kadarıyla düşündüğünüz amfi sadece hop beslemede çalışıcak. max bütçenizi de yazsaydınız iyi olurdu. sound magus ck 75, cadence xhenit 125.4 veya macoustic mlx 8004.4 öneririm.
  • teşekkürler..
  • Aynen dedğiniz gibi sadece haporleri beslemek istiyorum araca kutu bas koymak gibi bir niyetim yok.Bagajı feda edemem çünkü çocuk var bagaj bu yüzden lazım. Haporlerim gayet iyi arkada oval pioneer ve ön kapılarda da pioneer lerim var rms değerlerini şimdi hatırlamıyorum ama daha bir yıl olmadı takılalı.Daha önceki teyibim ile muhteşem ses veriyorlardı.Ben şimdi anfi ile yine o ses çıkışını ve kalitesini almayı hedefliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.