< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soruyorum61 -- 16 Nisan 2018; 12:6:32 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soruyorum61 -- 17 Nisan 2018; 0:21:9 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 17 Nisan 2018; 2:23:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Konuyu hortlatsam cevap veren cıkar mı? 1000lik pionerr şampiyon serisi 30 cm bass ve 700lük şampiyon serisi pionerr anfi var, önde 2 tane kapı içi ve tweeterlı kenwood var, arka pandizotta 2 sony xplod var. Basstan çok tok ses geliyor, biraz daha dızzzlamasını hafif titretmesini istiyorum sesin ama çok vuruyor tok geliyor nasıl bir ayar yapmalıyım bilen varmı? |
bass kanalındaki frekans ayarını düşürün,,, müzik basslarından uzaklaşıp, cam ve iç titreten bass ları vermeye başlar. aslında veriyorda, orta ses basslar yoğun geldigi icin geride kalıyor,, 100-150 hz ise frekans ayarını 50 hz civarına getirin. tam 30-40 hz yaparsanız bu seferde titreme cok olur, bass duymazsınız, sesi açarsınız bu sefer amfi ve woofer zarar görür. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |