Şimdi Ara

Anfi Problemim için YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende stereo sensonic küçük 4 çıkışlı oda anfisi var fakat bası sevmemden dolayı subwoofer takmak istiyorum.Anfimdede sub çıkışı yok bu 4 çıkıştan herhangibirine bağlasam nasıl olur? Forumlarda bahsedilen crossoverı odamda kullanabilirmiyim?yardımlarınızı bekliyorum

• Bu arada acil yardıma ihtiyacım var!!
  • Stereo girişi olan ve bu girişlerden faydalanarak kendi içindeki crossaver sayesinde Alt frekansları (Bas sesleri) Ayırarak çalışan bir çok Subwoofer var. O tür bir girişi olan Subwoofer'i rahatlıkla kullanabilir ve memnun kalırsın!

Saygılar...
  • Peki bana marka ve model verebilirmisiniz?Uygun fiyatlılardan özellikle...
    Yardımınız için teşekkürler..
  • aktif subwoofer almayı dene..amfini yormadan kullanmadan bass sesleri alabilirsin..
  • kesinlikle active sub al....bassı seviosan amfine takacağın kolonlar zaten güzel bass yapmaz....fazla güçlü bi amfi değil...amfinde sub çıkışı yoksa active sub u naısl bağlarsın onu bilmiorum ama....olması gerekio sub çıkışı bence...
  • direk ses çıkışını çoklayıp takabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumlarda takanlar var sub çıkışı olmadan normal 2 çıkışlı anfiye paralel çekmişler(bir çıkışta 2 kablo) bende zaten 4 çıkış var herhangibirine aktif subwoofer alırsam olur heralde.Sub çıkışıda olmadığına eminim bu arada:) kaç senelik anfim:) yardım için teşekkürler...
  • eğer anfinin ses çıkışlarının olduğu sokette brıdge output yazıyorsa ordan köprü bağlantıdan kullanabilirsin bi kere bende epoch marka anfi almıştım benimkinde öle bir çıkış vardı ben oraya 1000 wattlık BM BOSCHMANN 30 cm lik bass bağladım.kolon çıldırıcakmış gibi bass vuruyordu.anfim 200 wattlık bass anfisi araba teybim ise PIONEER DEH-30 MP cd çalarlı mosfet çıkışlı bir teyp...
  • sony ev anfilerinde ve techstar olması lazım tam bilmiyorum aktif sub çıkışı var eger almayı düşünüyosan ev anfisi aktif sub çıkışlı al. bende osawanın 350 W lık ev anfisi var surrond çıkışı var pioneer 302 subını bagladım yaktım tabiki :) biraz bilerek yaptım onuda söliyim anfiye kabahat bulmayalım şimdi normal main çıkışlarına iki tane muzik seti kolonu ve 302 mi bagladım saglam bas alamıyorum ama idare ediyo bi tane 500 W rms anfi yapıcam. isteyen olursa resim atarım anfiyle ilgili çok saglam anfi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.