Şimdi Ara

Anfi + mikrofon +hoporler tavsiye lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 40-50 m2 bir salonda kullanabileceğim bi sistem lazım arkadaşlar. Amacımı şöyle anlatayım kuran okuyacağım sesimin net ve güçlü çıkmasını istiyorum yani uzun süre okuyacağım için bağırmama gerek kalmadan yorulmadan yapmak istiyorum dinleyicilerin sesi tabiri caizse iliklerine kadar hissetmesini istiyorum hafif basta olursa güzel olur. mikrofon kablosuz olursa çok daha iyi olur ancak aşağıdaki vereceğim bütceyi aşırı aşarsa kabloluda olabilir. Cızırtı gürültü olsun istemiyorum ne çok kalitesiz nede kaliteli olsun kıvamında kullanışlı tavsiyeler istiyorum.

    Etrafta bakındım pratik olarak toplantı mevlit anfileri var ancak çoğu sarjlı ve beslemesi 9v 12v ne kadar sağlıklı çalışır ne kadar sağlıklı ses çıkartır belli değil ayrıca bataryası öldüğü veya çıkardığımız zaman 9v beslemesi olan anfiden ses çıkarmı orası bile mechul yada ben yanlışmı düşünüyorum bilen arkadaşlar aydınlatsınlar.

    Şimdi ben tam olarak ne yapmalıyım ne almalıyımki bu düzeni kurabileyim. Tavsiye verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Bütce 300 ila 500 TL







  • metrakere değilde kişi sayısını baz almanız lazım kişix1w tın üzerine çıkarsanız iyi sistem olur yani 100kişilik salon için 100x1w 100w üzeri olursa istediğiniz sonuç olur ancak sistemler genelde tekki aslında 2 kabin olmalı kabinler mikrofonu direkt görmemeli mümkünse önde olmalı.
    en güzel setin birinde görmeniz lazım fiyatlar istekleriniz çok uçuk kalıyor kalite fiyat fırlıyor. akülü şeyler için akü değişir sıkıntı olmaz
    netten 2.el bakın bencehttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-osawa-osw-8120-75watt-2-kablosuz-mikrofonlu-mevlut-anfisi-494593737/detay




  • Al bir tane aktif hoparlör, tak mikrofonu. Bütçeyi biraz çıkarırsan yukarı Behringer tavsiye ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.