Şimdi Ara

Anestezi deneyimim ve ölümle bağdaştırmam (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
6.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Malum ateist deist tayfası yine ölümü basitlestirme çabasında yorum sonuna birde gülücük koydunmu her şeyi çözmüş havasi estiriyor!
    Oysa şu dünyada gerçekten ölüpte sonra canlanan bir insan yokki deneyimlerini sorup öğrensek. Yada yüzlerce sene önce ölen birine ölüm ve sonrası için röportaj yapsak.
    Aynı tenceredeki yemek farklı farkli kişilere verildiğinde aldıkları lezzet farkli olacağı gibi, Ölüm anida muhtemelen farklıdir. Birde bu dünyada aldığı son nefesi verirken pişmanlık duymak. Ve ölüm sonrası benligimizin vücudumuzu terk edişi, sonrasında neler olacağı vs. Şu kendini rahat göstermeye çalışan... ist tayfasının aslında aklını kurcalıyor olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halil altın H kullanıcısına yanıt

Samanyolu dizilerinin zararları bilinç altımızda ölünce birşeyin bedenimizi terkedeceğini istemesekte zannediyoruz

• Çamgölgesi Ç kullanıcısına yanıt

Inanirmisin bilmem, bahsettiğin kanaldan hiç hazzetmedim. O dizileride kendim açıp bir tanesini bile izlemedim. Demeye çalıştığım bu tür konularda Allah inancı olmayanların gelipte ölümü basit bir olaymis gibi göstermeleri, ölümden sonrasının olmadığını soylemelerine dikkat çekmek. Isteyen istediğine inanır. Bende kendimden emin olduğum kadar ahirete, dünyada yapılan iyilik ve kötülüklerin mutlaka karşılığının olacağını inanıyorum.

İnanman hakikati değiştiremiyor arkadaşım

ölümden dönen çok insan var tıbben öldükten sonra. hatta morgda canlanan bile var. benim bir arkadaşımın arkadaşı paraşütten denize çakıldı bütün kemikleri kırıldı ve öldü. ama doktorlar uzunca bir süre geri getirmeye çalışmışlar ve başarmışlar. adam uyandığında ise hiç bir şey görmemiş yokluktu diyor. açıkçası bu adam inançlıydı artık inanmayı bıraktığını söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Entel Maganda

ölümden dönen çok insan var tıbben öldükten sonra. hatta morgda canlanan bile var. benim bir arkadaşımın arkadaşı paraşütten denize çakıldı bütün kemikleri kırıldı ve öldü. ama doktorlar uzunca bir süre geri getirmeye çalışmışlar ve başarmışlar. adam uyandığında ise hiç bir şey görmemiş yokluktu diyor. açıkçası bu adam inançlıydı artık inanmayı bıraktığını söyledi.

Bu masallara inanan varsa önden buyursun.Bilgi ve donanım eksikliği nedeniyle bireyi öldü sanmak, onun öldüğü anlamına gelmez. Ölüpte dirilen bir canlı yok. Allahin vermiş olduğu özellikler ile metabolizmasini uzun süre yavaşlatan ve uygun koşullarda tekrar normale dönen canlılar var. Bunlarin da vucutlarindaki kontrol sistemini oluşturan yaradan dır.

ohoo yaşın küçük herhalde. tıbben tamamen öldükten sonra dirilebiliyorsun. metabolizma felan değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Primat Operatörü

Olmaz olur mu? anesteziyolojistinden hemşiresine, anestezi teknikerine kadar çok kullanan var. Anesteziyolojistler propofolu tanıdıkları için en az over doz onlar arasından çıkıyor ama en çok kullananlar da onlar. Hemşireler ve anestezi teknisyenleri ilacın farmakokinetiğini iyi bilmediklerinden kazara od yapıp vefat ediyorlar malesef.

Alıntıları Göster

Ne amaçla kullanıyorlar? Sebep ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Ne amaçla kullanıyorlar? Sebep ne?

Alıntıları Göster

Uyumak ya da rahatlamak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Entel Maganda

Oda birşey mi benim bir arkadaşımın arkadaşının da arkadaşı var helikopterden paraşütle atlamış. Paraşüt acilmayinca, telsizle pilotu arayıp koordinat vermiş. Helikopter istediği noktaya geldiğinde paraşütü çıkarıp atmış. Ve tekrar helikopterin içine binmiş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.