Bildirim
androidtelefonlari.com hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha almak için erken biraz bekle site ii ama resmi garanti yok
Lancia Delta 1.6 otm -
Açıkçası bende burdan alışveriş yapmayı düşünüyorum ama bu garanti konusunda felan güvenilirmi onu merak ediyorum... Yani sattığı ürünün arkasında duruyormu burdan alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa bizlere çok da güzel olur
-
Evet bir yandan öyle de düşünüyorum ama haziran'ın başında çıkması gerçekten çok geç geliyor bana ya :( başka bu siteye dair fikri olan falan yok mu acaba? _____________________________ -
Sitenin güvenilirsizliğine yol açan tek etken bilinmemesi. Site aslında iyi bir site. Bir sorun çıkarsa gel yüzüme tükür. Bu kadar iddialıyım.
_____________________________ -
Evet cidden bilinmeyen bir site ve daha Türkiye'de bulunmayan için piyasa fiyatı belirleyip çok fazla bilgi vermeden satıyorlar, kutu içeriği falan bilebilmek iyi olurdu. Kullanma kılavuzu Türkçe mi mesela? Türkiye'de satılacak üründen ne derece farkları olur? Uluslararası garanti kapsamına giriyor mu? Tam olarak nereden, nasıl getiriliyor ? _____________________________ -
Siteden yakınlarım alış-veriş yaptı çok memnunlar.Androidturkiye.net'in online satış mağazası zaten.Garantileri kendileri veriyor onun dışında 1 yıl uluslararası garanti oluyor telefonlarda.Ben çok güveniyorum ama xperia arc konusuna gelince türkiye piyasasında çıkınca ordaki 1310 TL fiyat 1100lere çekilir.
Resmi olarak piyasaya çıkmasını bekleyin derim zaten adamlar ön sipraişli satıyorlar şuan.
Siteden yakınlarım alış-veriş yaptı çok memnunlar.Androidturkiye.net'in online satış mağazası zaten.Garantileri kendileri veriyor onun dışında 1 yıl uluslararası garanti oluyor telefonlarda.Ben çok güveniyorum ama xperia arc konusuna gelince türkiye piyasasında çıkınca ordaki 1310 TL fiyat 1100lere çekilir.
Resmi olarak piyasaya çıkmasını bekleyin derim zaten adamlar ön sipraişli satıyorlar şuan.
ama en azından 1 ay erkenden Türkiye satışını yapıyorlar ürünün ve bende beklemekten usandım/sıkıldım :) almayı umuyorum ama yukarıdaki sorularda aklımı kurcalamıyor değildi :) en azından şimdi alışveriş yapmış birilerinin güvencesini de aldık diyebiliriz :D peki kalan sorulara cevap verecek var mı?
-Türkiye'de satılacak üründen ne derece farkları olur?
-Tam olarak nereden, nasıl getiriliyor ?_____________________________ -
bende arc alacağım. bakın düşünmüyorum alacağım. ama bulamıyorum. haziran başında kelimesi zaten canımı da çok sıkıyor. arc alacaklar toplansa buraya 15 - 20 kişi olsak se ye söylesek bize arc gönderse olmaz mı? hazır müşteri işte.
bizde övsek telefonu... zaten samimi söylüyorum. millete telefon alacağım diyorum. Sony Ericsson arc diyorum one diyorlar. se alınır mı diyorlar. bakın şöyledir böyledir diyorum iyidir diyorum, falan diyorum filan diyorum. se alınır mı diyorlar.
ama şunu da biliyorum ben bu telefonu alayım. en az yirmi kişi daha alır.
se nin zaten reklam sıkıntısı var versin bize biz de reklamını yapalım.
haaaa parasıynan .
bedava da istemiyoruz.._____________________________ E6400@3,2 ghz, Asus Silent Square Pro, Gigabyte P965-ds4 rev 1.0, 1066 mhz kingston hyperX, 160 GB Samsung HDD, Powercolor HD4870 pcs+, 19" Benq FP92W, Raidmax Smilodon Kasa, OCZ stealxstream 600w , Logitech X-540, Microsoft Wireless Optical 3.0 TR-Q Klavye-Mouse
-
quote:
Orijinalden alıntı: St Batuhan
ama en azından 1 ay erkenden Türkiye satışını yapıyorlar ürünün ve bende beklemekten usandım/sıkıldım :) almayı umuyorum ama yukarıdaki sorularda aklımı kurcalamıyor değildi :) en azından şimdi alışveriş yapmış birilerinin güvencesini de aldık diyebiliriz :D peki kalan sorulara cevap verecek var mı?
-Türkiye'de satılacak üründen ne derece farkları olur?
-Tam olarak nereden, nasıl getiriliyor ?
android market sorunu varsa hala bu androidtelefonlarının getirdiği telefonlarda bu sorun yok çünkü yurtdışından geliyor.root gibi her kullanıcının yapamadığı şeyleri yapıyorlar ve sorunsuz çalıştığına garanti ediyorlar.nereden geldiğini ve daha detaylı bilgiler için onlarla iletişime geç 10:00 18:00 arası hemen maile cevap veriyorlar.
bende arc alacağım. bakın düşünmüyorum alacağım. ama bulamıyorum. haziran başında kelimesi zaten canımı da çok sıkıyor. arc alacaklar toplansa buraya 15 - 20 kişi olsak se ye söylesek bize arc gönderse olmaz mı? hazır müşteri işte.
bizde övsek telefonu... zaten samimi söylüyorum. millete telefon alacağım diyorum. Sony Ericsson arc diyorum one diyorlar. se alınır mı diyorlar. bakın şöyledir böyledir diyorum iyidir diyorum, falan diyorum filan diyorum. se alınır mı diyorlar.
ama şunu da biliyorum ben bu telefonu alayım. en az yirmi kişi daha alır.
se nin zaten reklam sıkıntısı var versin bize biz de reklamını yapalım.
haaaa parasıynan .
bedava da istemiyoruz..
Varsın desinler arkadaşım , bizim herkese Sony Ericsson'u kanıtlamak bi derdimiz olmamalı , baştan herkes burun kıvırıyo SE dandiktir vs gibi bakıyo ama aradan zaman geçince imreniyolar resmen kıskanıyolar , boşver onlar almasın bizim Farkımız olsun
Lancia Delta 1.6 otm
-
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Varsın desinler arkadaşım , bizim herkese Sony Ericsson'u kanıtlamak bi derdimiz olmamalı , baştan herkes burun kıvırıyo SE dandiktir vs gibi bakıyo ama aradan zaman geçince imreniyolar resmen kıskanıyolar , boşver onlar almasın bizim Farkımız olsun.
zaten öyle bir derdim yok. ama sony ericsson'un bence böyle bir derdi olmalı.
haklısın fark olmalı. bunu her halde en iyi bilirim. zamanında e65 almıştım. almaz olaydım. gören aldı gören aldı. en sonunda samimi söylüyorum telefondan tiksindim. dua etmeye başladım, şu telefona bi şey olsada değiştirsem diye. en sonunda oldu. bende arc alamaya karar verdim. ericsson ne olsa ilk göz ağrım (T18)_____________________________ E6400@3,2 ghz, Asus Silent Square Pro, Gigabyte P965-ds4 rev 1.0, 1066 mhz kingston hyperX, 160 GB Samsung HDD, Powercolor HD4870 pcs+, 19" Benq FP92W, Raidmax Smilodon Kasa, OCZ stealxstream 600w , Logitech X-540, Microsoft Wireless Optical 3.0 TR-Q Klavye-Mouse -
farkımız tarzımız se kullanmamız _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_
farkımız tarzımız se kullanmamız

merhaba arkadaşlar. bu site hakkında konuyu görünce yazmak istedim. bu siteden 2 adet telefon aldım. sıkıntısız geldi. biri samsung galaxy s biri de ace. neyse aradan 4-5 ay geçti. galaxy s te dahili hafızayı okumama problemi çıktı. aradım hemen aldığım yeri. garanti var tabıki. adamlar haklı olarak gönderin bakalım dediler. yerleri adapazarında. neyse gönderdim. 2-3 kere aradım ne oldu diye. dedilerki beyfendi garanti şartlarını biliyorsunuz (azami tamir süresi 30 iş günü meselesi). bende tamam dedim. telefon ellerine 29 kasım 2011 de ulaştı. bugün 12 ocak 2012 ve telefon hala olmadı. kaç kere aradım. o gün oluyor bu gün gönderiyoruz deyip oyaladılar. en son telefonunuzdaki problemi yapmak uzun sürüyor dediler. bende haklı olarak 30 iş günü mü sürüyor dedim. şimdi söz verdiler haftaya kesin olcakmış. diyeceğim o ki, gidin 2 kuruş fazla verin. ama servisi çok çok iyi olan firmalardan alın. karşınızda iş yapan bir firma olsun. yoksa benim gibi çok uğraşırsınız. sırf bu telefon yüzünden bütün işlerim aksadı. ne maillere ne de projelerime bakabiliriyorum. adamlar sürekli olcak deyip beni oyalıyor. bilsemki gelmiycek yeni telefon alcam ve firmayıda mahkemeye vercem. ama işte söz veriyorlar. bakalım son kez. sözlerinde durcaklarmı. _____________________________ selçuk tan selamlar.kocaeli kimya. kısmetse son dönem
-
evet 36 iş günü olmuş hafta tatillerinide sayarsak 45 gün sonunda teslim etmeleri gerekirdi. şikayet var.com da şikayetinizi diel getirin mutlaka sonuş alırsınız. bir çok yer ürünü satana kadar arkasında sattıktan sonra kimse muhatap bile bulamıyor. _____________________________ -
Bu yüzden her zaman bilindik sağlam yerlerden ürün almayı tercih ediyorum. Henüz yeni bir site sanırım ne derece güvenilir bilmiyorum. Uzak durmakta fayda var diye düşünüyorum.
_____________________________ Citroen C3 Comfort Plus 2012 1.4 Turbo Diesel
Sony Xperia P Grey Ice Cream Sandwich 4.0.4
Sony Vaio SVE1712W1EB Microsoft Windows 8
Sony Alpha SLT-A37M 18-135 mm Lens Prof Cam
Benzer içerikler
- tüketici hakem heyeti bilirkişi görüşü geldikten sonra
- telefon hızlandırma
- sim araç kiti nedir
- gprs teknolojisi ne işe yarar
- snapdragon 7 gen 4
- samsung son güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler