Şimdi Ara

Androidli Telefon Öneriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Androidli telefon almak istiyorum bütçem 1000 tl Samsung Galaxy S (GT-i9000) düşündüm biraz androidtelefonları.com dan sipariş vermeyi düşünüyorum sizinde öneriliernizi almak istiyorum bundan daha iyi ve aynı fiyatta olan telefonlar varmı? Birde fiyatını nerden bulduğunuzu söyleyebilirmisiniz?

• lg optimus black olabilir ama biraz daha para katıp lg optimus 3d al derim
  • 1000 Tl ye en iyi telefon düşündüğün telefon. Samsung Galaxy S SAkın SL alma ama
    Performans istiyosan Optimus black alma bi öneri
  • yorumlarınızı dikkate alıcam samsunun flashı olmayışı beinm için büyük eksi gece çekimleri iyimi performansda önemli benim için ikisinn ortası yokmu flasi ver performansı iyi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil205

yorumlarınızı dikkate alıcam samsunun flashı olmayışı beinm için büyük eksi gece çekimleri iyimi performansda önemli benim için ikisinn ortası yokmu flasi ver performansı iyi olan

kamerası çok iyi ama gece çekimlerinde flashılılar kadar iyi çekmiyor.Kamera mühim diyosan xperia Neo sana uygun 8megapiksel kamerası var . Performans için ise Galaxy S
  • bence en iyi tercih galaxy s olur
  • Ben de neo diyorum çünkü galaxy daha kaç güncelleme alır orası meçhul ama ben neo mu 2.3.4 le kullanıyorum ve ics de geliceği kesin ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    ucuz telefon önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

Ben de neo diyorum çünkü galaxy daha kaç güncelleme alır orası meçhul ama ben neo mu 2.3.4 le kullanıyorum ve ics de geliceği kesin ;)

Galaxy S de Güncellemeyi kafana takma Zaten galaxy S yi orjinal romla kullanan fazla kullanıcı yok
    xda-developers gerekli güncellemeleri yapıyo Samsunga gerek yok
    Neo nun güncellemeri suan çok iyi gidiyo Sony bu konuda çok iyi.Ama neonun tek sıkıntısı ekranı geri kalan özellikleri çok iyi bi telefon.
  • Neo,black
  • tercihimi samsung galaxy s den yada lgnin herhangi bir modelinden kullanıcam sony ericcsonun tasarımı hoşuma gitmedi fazla
  • quote:

tercihimi samsung galaxy s den yada lgnin herhangi bir modelinden kullanıcam sony ericcsonun tasarımı hoşuma gitmedi fazla

Neoyu eline alıp mı begenmedin yoksa bilgisayardan görüp mü? Bende begenmemiştim resimlere bakınca ama magazada elime alınca çok Şıkk ve resimlerde görüldüğü gibi kalın değil ince bi telefon hissettim
    Bide Lg yazılım desteği vermiyo küçük bi bilgi aylarca aynı sürümde kalabilrsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

Ben de neo diyorum çünkü galaxy daha kaç güncelleme alır orası meçhul ama ben neo mu 2.3.4 le kullanıyorum ve ics de geliceği kesin ;)

Galaxy S de Güncellemeyi kafana takma Zaten galaxy S yi orjinal romla kullanan fazla kullanıcı yok
    xda-developers gerekli güncellemeleri yapıyo Samsunga gerek yok
    Neo nun güncellemeri suan çok iyi gidiyo Sony bu konuda çok iyi.Ama neonun tek sıkıntısı ekranı geri kalan özellikleri çok iyi bi telefon.

Olay benim ve ya senin custom romla kullanmamız olsa haklısın hocam ama herkes bu olayı denemek istemeyebilir :) Ki Ben de SE'nin arayüzünü çok seviyorum diğer markalara göre daha ciddi ve sade geliyo o yüzden güncelleme alması benim için bi +. Galaxy s alıcak birinin de böyle düşünmesi olağan ;)

• bana çok uçuk geldi telefonun dizaynı elime almadım daha ama fiyatı ne kadar ortalama
  • özür dilerim videolarda izlediğpim kadarıyla çok şık bir telefonmuş
  • quote:

bana çok uçuk geldi telefonun dizaynı elime almadım daha ama fiyatı ne kadar ortalama

Burda söylediğimiz telefonların hepsini 1000 Tl altı bulabilirsin .Bem galaxy S yi 900Tlye almıştım kampanya ile Neoyuda 920 Tl ye görmüştüm Bu arada Neodaki HDMI çıkışı var 1000 tl ve altı telefonlarda tek onda var galiba
  • Neonun performansı nasıl kullann arkadaşlarım beğendilermi neoyu
  • quote:

quote:

bana çok uçuk geldi telefonun dizaynı elime almadım daha ama fiyatı ne kadar ortalama

Burda söylediğimiz telefonların hepsini 1000 Tl altı bulabilirsin .Bem galaxy S yi 900Tlye almıştım kampanya ile Neoyuda 920 Tl ye görmüştüm Bu arada Neodaki HDMI çıkışı var 1000 tl ve altı telefonlarda tek onda var galiba

nereden 900 liraya aldınız?

• quote:

quote:

quote:

Vatan bilgisayar dan kampanya ile almıştım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hala kararsızım neomu alsam galaxymi siz ne düşünüyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hala kararsızım neomu alsam galaxymi siz ne düşünüyorsunuz

2 cihazda güzel

Neo nun +ları

Tasarım
    Kamera ve flash
    HDMI
    Çözünürlük(fazla değil)
    Ses sistemi

Galaxy S +ları

Donanım
    Ekran kalitesi(Super amoled)
    Ön kamerası( 3G görüntülü görüşme yapılıyor Neoda yapılmıyor sadece chat te kullanıyo)
    Batarya süresi
    Daha ince bi yapıya sahip
    ekran boytu 4 inç (Neo 3.7)
    Kullanıcı kitlesi neoya göre fazla
    Çok sayıda Rom Ve Kernel i mevcut
    Menü geçişlerde takılma yok(Neoda arada takılmalar yaşanıyor)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.