Şimdi Ara

Androide Geçtim, Birkaç Sorum Var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 yillik 5800 kullanicisiydim 2 gun once gm discovery aldim.
    Sorularima basliyorum.

1-Dosya Gizleme(resim, muzik vs) -----ÇÖZÜLDÜ-----
    5800 imda Xplore programiyla galeride veya muzikcalarda gozukmesini istemedigim dosyalari /ozellikler/gizle ye tiklayip dosyayi baska bi yere tasiyinca tel bulamiyodu.bu telefonda xploreyi yukledim. klasor gizleme secenegi vsr ama dosya gizleme yok. klasoru gizleyincede gene buluyo dosyayi. napmaliyim?

2- Hotspot Sifre Sorunu -----ÇÖZÜLDÜ-----
    ayarlar/tum ayarlar/diger/tethering ve tasnblr hotspot
    teli kurcalarken burayi buldum. program yuklemeden hotspot acabiliyorum derken laptopta gordu ama sifre istedi. sifre nereden degistiricem veya su anki sifre ne?

3-Android Klavye
    klasik tus takimi icin hangi programi yuklemeliyim. klavyeye pek aliskin degilim. 5800 daki gibi t9 lu alfasayisal tus takimi varmi. en azindan klavyeye alisana kadar onu kullanirim.

4-Ekran Resmi -----ÇÖZÜLDÜ-----
    ekranin resmini cekmek icin hangi tuslara basili tutuyoduk?

5-Bildirim İsigi Uygulamasi
    Bildirim isigi bu telefonda yok. mesaj veya cagri geldiginde alttaki tuslari yakip sonduren veya buna benzer program varmi?

edit:
    6-Html5 le İzledigimiz Videoyu Nasil İndirebilirim?
    pcde idm gibi androidtede varmi

edit:
    7-Ahize Sesini Nasil Yukseltebilirim?

Simdilik sorularim bunlar. baska sorum olursa editlerim.
    cevaplarinizi bekliyorum.

TESEKKURLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal mistake -- 29 Ağustos 2013; 0:31:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O telefonu kullanmadığım için 1. sorun hariç diğerlerinin cevaplarını bilmiyorum.1.soruna gelirsek dosya yöneticisinden örneğin müzikleri gizlemek istiyorsan yeni bir klasör aç ve klasörün ismini . ile başlat.nokta(.) ile başlayan klasörün içine müzikleri atarsan müzik çalarda müziklerim gözükmez sadece klasörden görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

O telefonu kullanmadığım için 1. sorun hariç diğerlerinin cevaplarını bilmiyorum.1.soruna gelirsek dosya yöneticisinden örneğin müzikleri gizlemek istiyorsan yeni bir klasör aç ve klasörün ismini . ile başlat.nokta(.) ile başlayan klasörün içine müzikleri atarsan müzik çalarda müziklerim gözükmez sadece klasörden görebilirsin.

resim muzik ikisindede denedim oldu. tesekkurler

• 4-Ses kısma tuşu + Kilit tuşu'na basarak ekran fotoğrafı alabilirsiniz.
  • Kblosuz dagitma icin ;

Tethering menusunde Wi-Fi etkin yazan yani açma kapama butonu yazisina basin çikan ekranda kablosuz kurulumunu yapa basin güvenlik kismindan wpa veya wpa2 yi seçin laptopunuz hangi güvenliği kullaniyorsa. daha sonra her zamanki gibi aktif hale getirin tamamdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

4-Ses kısma tuşu + Kilit tuşu'na basarak ekran fotoğrafı alabilirsiniz.

tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

Kblosuz dagitma icin ;

Tethering menusunde Wi-Fi etkin yazan yani açma kapama butonu yazisina basin çikan ekranda kablosuz kurulumunu yapa basin güvenlik kismindan wpa veya wpa2 yi seçin laptopunuz hangi güvenliği kullaniyorsa. daha sonra her zamanki gibi aktif hale getirin tamamdir.

tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • t9 klasik klavye için olay storedan App Dişler yazin arayin

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

t9 klasik klavye için olay storedan App Dişler yazin arayin

app dialer yazdim fakat aradigim gibi bi klavye cikmadi. genellikle turkce t9 yok

• bende gm hediye olarak aldım arkadaşa bildirim ışığı büyük eksik aradığın tarz uygulama olduğunuda sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.