Şimdi Ara

Androide başlamayı dusunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Android kodlamaya falan başlamayı dusunuyor um kodlarla aram fena değildir nelerde kendimi geliştirme lazim araştırdım da bide yazanlardan öğrenmek istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-960471B1F -- 17 Ocak 2016; 23:53:37 >
  • Oyun bölümüne açtığına göre, oyun geliştirmeye başlamak istiyorsun. Android'de oyun geliştirebileceğin bir çok oyun motoru var, benim önerim Unity'dir, başlangıç için gayet güzel. 3D ve 2D oyunlar yapabilirsin, dökümantasyonu da çok iyi, fazlaca eğitim videosu var internette. C# ya da Javascript kullanarak programlama tarafını halledersin, grafikler için Unity'nin kendi Store'u var ücretli olarak çok kaliteli materyaller alabilirsin ama bedava telif haksız paylaşan siteler de var. Araştırınca ne demek istediğimi anlarsın, çok zengin bir dünyası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptologist

Oyun bölümüne açtığına göre, oyun geliştirmeye başlamak istiyorsun. Android'de oyun geliştirebileceğin bir çok oyun motoru var, benim önerim Unity'dir, başlangıç için gayet güzel. 3D ve 2D oyunlar yapabilirsin, dökümantasyonu da çok iyi, fazlaca eğitim videosu var internette. C# ya da Javascript kullanarak programlama tarafını halledersin, grafikler için Unity'nin kendi Store'u var ücretli olarak çok kaliteli materyaller alabilirsin ama bedava telif haksız paylaşan siteler de var. Araştırınca ne demek istediğimi anlarsın, çok zengin bir dünyası var.

anladım saol kardeşim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.