Şimdi Ara

Androidden İPhone Geçenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar iphone 7/7+ almayı düşünüyorum onun için günlerdir içerik inceliyorum 300 sayfa yorum youtube incelemelerinin tamamı hepsini didikledim. Kafamda soru işaretleri büyük ölçü de azaldı ama bir de burada ki arkadaşların fikrini almak istiyorum. En başından beri İphone kullanan arkadaşlar dan çok android kullanmış kişilerin yorumunu merak ediyorum çünkü en iyi kıyaslamayı onlar yapabilirler ban izlenimlerinizi anlatın ilk kez ios kullanacağım bir telefona da 3k üstünde para veriyorum etraflıca düşünmem lazım.

Her iki telefonun birbirine avantaj dezavantajları var ve farkındayım ki burada en önemli olan benim telefondan ne beklediğim. arkadaşlar siz ne beklediniz ne buldunuz/bulamadınız. ?

Şu an ki telefonum Note4
    Telefonumda ki uygulamaları sırasıyla yazıyorum ve günlük kullanım sıklığımı 12 saat üzerinden değerlendiriyorum
    Facebook 12/6
    twitter 12/6
    instagram 12/6
    whatsapp 12/2
    Radyo(internet üzerinden) 12/2
    süper vpn 12/20 dakika

oyunlarım ise
    SCALE
    A WORD
    BLOCK PUZZLE MANİA
    BBTAN

toplam 12/1

maillerimi sabah akşam birer kez kontrol ederim
    Ara sıra kullandığım uygulamalar ise
    Shazam
    Scope
    Vakıfbank
    Snapchat
    Ego Cepte

Yani yukarıda anlayacağınız 12 saatin 6 saati sosyal medya 1 saati oyun 2 saati radyo siğer 3 saat ise bekleme süresi

malum soru ? şarj yeter mi ?

Lütfen söylediğiniz söylemediğiniz her şey benim için çok önemli yardımlarınızı bekliyorum :D

• Note 4ün şarjı iphone 6nın şarjıyla bile değil 5sin şarjıyla anca karşılaştırılabilinir. iphone 7 şarjı note 4den en az 1.5-2 kat daha iyidir, 7 plusınki ise en az 2.5-3 kat iyidir. En güzeli 7 plus al hem ekran hem batarya hem uzun süre güncel ve çok seri bi cihaz kullanmış olursun. Note 4ü ilk çıktığından beri bi kaç kez alıp kullanan biri olarak söylüyorum, 3gden 3-3.5 saat dolaşınca hem de kitkatta şarjı sıfırlayan bi telefondu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrOguzhan -- 16 Eylül 2017; 14:2:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 değil fakat 7 Plus al geç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam s6 edge den tut note 5 ine kadar her cihazı kullandım. Lg si windows phone si hariç.

Asıl önemli nokta apple cihazlarında donanım ve yazılımın mükemmeş uyumudur.

Note 5 im vardı. 2k ekran var ama full hd ye çekip kullanıyorum ki şarjı çok gitsin diye.

İphone alıp 3 ayda 1 kere batarya kalibrasyonu ile soeunsuz şekilde kullanabilirainiz. İphone 6 64 ve note 5 i aynı anda kullandığım oldu ve iphone 6 da ekran sürem daha fazlaydı. Samsung 5000 mah pil de koysa 2k ekran gereksiz bir teknoloji haa tabii vr kullanmayacaksan. Zaten onuda günde 1 saat zor bakarsın baş dönmesi yapıyor. Vs vs yorum uzar gider.

Plus serisi almanı tavsiye ederim note 4 büyük cihaz 6 yada 6s seni kesmez birkaç güne değiştirmek zorunda hissedersin kendini.

İphone al hiç uğraşma hocam androidle falan.

İphone da arada takılıyor yalan yok ama samsungtaki gibi arayüzde olmadık gecikmeler yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrOguzhan

Note 4ün şarjı iphone 6nın şarjıyla bile değil 5sin şarjıyla anca karşılaştırılabilinir. iphone 7 şarjı note 4den en az 1.5-2 kat daha iyidir, 7 plusınki ise en az 2.5-3 kat iyidir. En güzeli 7 plus al hem ekran hem batarya hem uzun süre güncel ve çok seri bi cihaz kullanmış olursun. Note 4ü ilk çıktığından beri bi kaç kez alıp kullanan biri olarak söylüyorum, 3gden 3-3.5 saat dolaşınca hem de kitkatta şarjı sıfırlayan bi telefondu...

Atma ziya nereye 2 kat fazla gidiyor iphonun sarji

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Orijinalden alıntı: MrOguzhan

Note 4ün şarjı iphone 6nın şarjıyla bile değil 5sin şarjıyla anca karşılaştırılabilinir. iphone 7 şarjı note 4den en az 1.5-2 kat daha iyidir, 7 plusınki ise en az 2.5-3 kat iyidir. En güzeli 7 plus al hem ekran hem batarya hem uzun süre güncel ve çok seri bi cihaz kullanmış olursun. Note 4ü ilk çıktığından beri bi kaç kez alıp kullanan biri olarak söylüyorum, 3gden 3-3.5 saat dolaşınca hem de kitkatta şarjı sıfırlayan bi telefondu...

Atma ziya nereye 2 kat fazla gidiyor iphonun sarji

Ziya abi pluslar da mı gitmiyo?

• MrOguzhan M kullanıcısına yanıt
    Note 3 den iphone 6s plus a gectim aman aman bir fark goremedim sarj konusunda ikiside 1 gunu cikartir 2 kat fark var diyemeyiz

• ben note 5'ten 7 plus'a geçtim.androide alıştıktan sonra ios tuhaf geliyor aradan zamanda geçti ama hala tam anlamıyla alışamadım.power user diye bahsedilen kullanıcılardansan iphone sana göre değil,gerçi bana görede değil ama mecbur kullanıyorum.note 5'in s pen ve multi task olayı bile yeter.
  • Arkadaşlar herkesib aklında bir algı yaratmıslar iphone sıkıcı iste sarjı bitiyor bakın gençler şöyle bisey var adamlar sarjı nasıl uzatıp uzatmaıcaklarını onlar bilir biz üretim yapmıyozki görelim androidde bile bazı cihazlarda sarj problemi var bunu algı olarak yorumlamayın mesela android rahat diyor simdi bazı kesim müzik atiyor film indriyor tabi bu kisisel zevklere baglı ben mesela muzik atmiyom film indirmiyom dosya yuklemiyom ben stabilligine odaklaniyorum hem ios 11 le kisa yolla hucresel ag acip kapama bile geldi yani ben iphonu o yuzden tercih ediyorum herkesin kendi zevkidir isteyen istedigini alip kullanmakta özgür saygi duymak lazim ekimde gelirse 8 alip kullanicam suan ikinci el zenfone 5le idare ediyoz herkese iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Note 3 den iphone 6s plus a gectim aman aman bir fark goremedim sarj konusunda ikiside 1 gunu cikartir 2 kat fark var diyemeyiz

Hocam note 3ü kullanmadım ama note 4 ve 6 plusı üstüste kullandım ve note 4ün 2k ekranıyla bataryasının berbat olduğunu biliyorum, 6 plusı 1.5 sene kullandım şarjdayken cihaz patlayacak derecede oyun oynardım ve 1.5 senede %8-9 anca kayıp yaşadım ve hala 1.5-2 gün şarjı gidiyordu online oyun oynamama rağmen.

• Note 4 u ilk çıktığında almistim 1 sene dayanip ilk kez iphone 6s alarak ios a gectim 2 seneye yakin kullandim 6s i bir kere pisman olduğumu hatırlamıyorum. Tabi kullanim sekline de bagli ben günlük isler mail fotograf sosyal medya kullaniyorum oyun vs oynamam androidi hic aramadim. 6s suan sarji az giden haliyle bile note 4 den fazla gidiyor

• Hocam bi telefon insanı nasıl zirveye taşıyabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Bysnbd1

Arkadaşlar herkesib aklında bir algı yaratmıslar iphone sıkıcı iste sarjı bitiyor bakın gençler şöyle bisey var adamlar sarjı nasıl uzatıp uzatmaıcaklarını onlar bilir biz üretim yapmıyozki görelim androidde bile bazı cihazlarda sarj problemi var bunu algı olarak yorumlamayın mesela android rahat diyor simdi bazı kesim müzik atiyor film indriyor tabi bu kisisel zevklere baglı ben mesela muzik atmiyom film indirmiyom dosya yuklemiyom ben stabilligine odaklaniyorum hem ios 11 le kisa yolla hucresel ag acip kapama bile geldi yani ben iphonu o yuzden tercih ediyorum herkesin kendi zevkidir isteyen istedigini alip kullanmakta özgür saygi duymak lazim ekimde gelirse 8 alip kullanicam suan ikinci el zenfone 5le idare ediyoz herkese iyi forumlar

mesela yazdığın hücresel verinin kısayolu olmaması beni baya uğraştırıyordu note 5'ten 7 plus'a geçtiğimde.birde mesajlardaki sıkıntı var,telefondan mesaj ya da whatsapp'ta bir kişiye mesaj yazıp kapattıktan sonra tekrar uygulamayı açınca kaldığı yerden devam ediyor.her mesaj sonrası geri tıklamak çok saçma.bu kadar zaman sonra hücreseli kısayol eklemeyi düşünebildiler bakalım mesajla ilgili yazdığım düzenlemeyi kaç yıl sonra yaparlar.

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Mesajla ilgili ben daha önce 4s 5s ve en son 6 kullanmistim iki yildir androiddeyim sen mesajla ilgili sorunu yazmissin ben oyle bir sorun yasamadim birde 7 plus kullanan akrabamda vardi sen kac yil sonra duzeltirler diyosun peki androidde kac yil guncelleme geliyor bazi hafif seyle insanda sinir yapiyor girnem yada yazmama gibi problemler hucreselle ilgili ayni durum aslinda ya hep acik kalcak yada oyle bisey olcak demekki eskiden boyle cohaz yokken hicbirsey yapamazdik bana sorsan ben boyle seyi sıkıntı etmem herkes kendi kullanıcagı sekil ben sana bu androidde ios arasinda hep iosu kotüluyorlar peki androidde kotu bisey hicmi yok önce buni kendilerine sorsunlar ben kullaniyorsam baba gor ios ozgurluk ve stabil isteyen androidde kullabir iosta kullanir herkesin kendi gorusudur ben kullaniyorsam elestiri kimse yapmasin android kullanada saygi duyarim ios kullanada hersey bu kadar basit kendibi sitrese sokmaya gerek yok iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Bysnbd1

Mesajla ilgili ben daha önce 4s 5s ve en son 6 kullanmistim iki yildir androiddeyim sen mesajla ilgili sorunu yazmissin ben oyle bir sorun yasamadim birde 7 plus kullanan akrabamda vardi sen kac yil sonra duzeltirler diyosun peki androidde kac yil guncelleme geliyor bazi hafif seyle insanda sinir yapiyor girnem yada yazmama gibi problemler hucreselle ilgili ayni durum aslinda ya hep acik kalcak yada oyle bisey olcak demekki eskiden boyle cohaz yokken hicbirsey yapamazdik bana sorsan ben boyle seyi sıkıntı etmem herkes kendi kullanıcagı sekil ben sana bu androidde ios arasinda hep iosu kotüluyorlar peki androidde kotu bisey hicmi yok önce buni kendilerine sorsunlar ben kullaniyorsam baba gor ios ozgurluk ve stabil isteyen androidde kullabir iosta kullanir herkesin kendi gorusudur ben kullaniyorsam elestiri kimse yapmasin android kullanada saygi duyarim ios kullanada hersey bu kadar basit kendibi sitrese sokmaya gerek yok iyi günler

çok içerlemişsin herhalde ama yazdığından pek birşey anlayamadım.araya bir iki nokta virgül birşey ekleseydin keşke.
    kendine iyi bak.

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Sen öyle anlıyorsan kişisel görüştür içerleme anlaminda virgulle noktayla konusunda okul okumuyoruz turkce dersinde degiliz sıkıntı yok eywallah sende kendine iyi bak

• Yaklasik 4 sene lg g2 kullandiktan sonra 6s e gectim.iOS daha iyi ama ben atla deve kadar bir fark gormedim. Butce sikintiniz yoksa 7+ tavsiye ederim. Almisken de 128lik alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Note 4 u ilk çıktığında almistim 1 sene dayanip ilk kez iphone 6s alarak ios a gectim 2 seneye yakin kullandim 6s i bir kere pisman olduğumu hatırlamıyorum. Tabi kullanim sekline de bagli ben günlük isler mail fotograf sosyal medya kullaniyorum oyun vs oynamam androidi hic aramadim. 6s suan sarji az giden haliyle bile note 4 den fazla gidiyor

Hocam aynen bazı teknoloji cahillerinin kafaları 4s-5s yıllarında kalmış iphone şarjı çok kötü yaa diyorlar. 6 plus serisiyle apple şarj sorununu çözeli 3 yılı geçti haberleri yok, ki dediğiniz gibi düz iphone 6,6s, 7 ekranları 2k olmadığı için çoğu diğer android amiralden bu düz serilerin bile şarjı iyi gidebiliyor...

• 2012 yılında Samsung Galaxy S2’den iPhone 4S’e geçtim. Geçiş o geçiş 5 - 5S - 6 - 6 Plus ve son olarak 7 Plus. Al 7 Plus kurtul Android karmaşasından.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.