Şimdi Ara

Androidde Jailbreak olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 2'ye geçmeyi düşünüyorum yakında fakat bu İOS'daki jailbreak işlemi androidde nasıl oluyor. Paralı uygulamaları bedava yüklemek için JB benzeri işlem şart mı ve şartsa işlem nerden nasıl yapılıyor ?
    Açıklarsanız sevinirim.

• Blackmart Alpha var araştır bulursun zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apkmania.co
    dan indir yükle :)
  • Ücretli uygulamaları cretsiz indirmek için applanet , blackmarkt , 1mobile market gibi çok sayıda program mevcut ayrıca internette de apk lar mevcut. JB nin tweakları da var ne işe yarar bilmiyorum. Androidde var mı bilmyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacOsUser

Note 2'ye geçmeyi düşünüyorum yakında fakat bu İOS'daki jailbreak işlemi androidde nasıl oluyor. Paralı uygulamaları bedava yüklemek için JB benzeri işlem şart mı ve şartsa işlem nerden nasıl yapılıyor ?
    Açıklarsanız sevinirim.

şart değil indir yükle o kadar bilgisayar gibi programa bile gerek yok
  • android de ücretsiz uygulama yüklemek için ekstra bir işlem gerekmiyor. blackmartalpha isimli uygulamayı internetten telefonunuza atın, ya da istediğiniz uygulamayı yanında .apk uzantısı ile google'da arayın indirin ve telefona atın.
  • Herkese teşekkürler fakat merak ettiğim şey bu olay her uygulama için geçerli mi yani Most Wanted oyununu direk internetten bulup indirip yükleyebilir miyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluestacks İos için oluyor mu ?
    11 yıl önce açıldı
    Android Telefonlarda Hile Yapma
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Herkese teşekkürler fakat merak ettiğim şey bu olay her uygulama için geçerli mi yani Most Wanted oyununu direk internetten bulup indirip yükleyebilir miyim ?

evet
  • Peki android'de kırma işlemi yapılıyor mu ? Yapılıyorsa neden yapılıyor ?
  • quote:

Peki android'de kırma işlemi yapılıyor mu ? Yapılıyorsa neden yapılıyor ?

androidde kırma yok yani uygulama yükleme için gerek yok androidde root var oda sistemi değiştirme olanağı verir jailbreak solda sıfır kalır rootla yapabildiklerinin yanında mesela ama uygulama yüklemek için böyle birşeye gerek yok sadece sırf rootta çalışan uygulamalar var onlara ihtiyacın yoksa rootlamak gereksiz o uygulamalarıda rootun yoksa parasınıda versen telefonda çalıştıramıyorsun ama
  • Peki root'un amacı ve yararı nedir neden yapılır bilgi verir misiniz ? Sistemde ne gibi değişiklikler yapılabiliyor ?
  • quote:

Peki root'un amacı ve yararı nedir neden yapılır bilgi verir misiniz ? Sistemde ne gibi değişiklikler yapılabiliyor ?

bir çok konu var okuyabilirsin ama sınırsız birşey sistem dosyalarını değiştirmene ve root gerektiren programlar için var yani aldıktan sonra öğrenebilirsin ama jb kadar gerekli birşey değil onu bilsen yeter yada internette araştırsan binlerce konu çıkar
  • Note 2 ana konusu ilk mesaji oku..

• Benim merak ettiğim bir şey daha var bu Appstore'daki uygulamaların hepsi Play Store'da yok diyorlar doğru mudur ? Uygulama çeşitliliği nasıl acaba Play Store'da ?
  • quote:

Benim merak ettiğim bir şey daha var bu Appstore'daki uygulamaların hepsi Play Store'da yok diyorlar doğru mudur ? Uygulama çeşitliliği nasıl acaba Play Store'da ?

doğru ama uygulama bol en çok kullanılanları genelde bulursun yada aynı işi yapan başka bir uygulamayı
  • Çok sık güncelleme çıkıyor mu ? Çıkarsa bu güncellemelerden Note 2 daha ne kadar süre yararlanır ve iPhone'daki gibi mi sistem yoksa farklı mı ? Mesela 3GS 2009'Da çıktı fakat güncellemelerden hala yararlanıyor Note 2'de böyle midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DamagedCod4 -- 26 Kasım 2012; 23:52:57 >
  • quote:

Çok sık güncelleme çıkıyor mu ? Çıkarsa bu güncellemelerden Note 2 daha ne kadar süre yararlanır ve iPhone'daki gibi mi sistem yoksa farklı mı ? Mesela 3GS 2009'Da çıktı fakat güncellemelerden hala yararlanıyor Note 2'de böyle midir ?

Note 2 nin guncelleme almasi 2 yil surer en az ama iphone yilda 1 guncelleme cikar eski iphone kullanicisi olduguk icin biliyorum androidde google 3 ayda bir cikartabiliyor bazen samsungda 1-2 ay icinde anca uyarliyor yani ama iphonelar guncelleme aldikca yavasliyor androidler hizlaniyor ve ozellik kazaniyor iphonelarda degisiklik olmuyo mesela s3 e note 2 deki ayni ekranda 2 uygulama gosteme geliyor iphone 3gs ios 6 ile iphone 5 ten hicbirsey almadi en basit panaromik cekim modu dahil

• S3 ile Note 2 arasında uçurum şeklinde farklar var mı acaba ? Eğer yoksa S3'e geçmeyide düşünebilirim.
  • quote:

S3 ile Note 2 arasında uçurum şeklinde farklar var mı acaba ? Eğer yoksa S3'e geçmeyide düşünebilirim.

Fark daha buyuk ekran 200 mhz hizli islemciki hiz farki hissedilmiyor en buyuk fark ram s3 te 1 note 2 de 2 gb ram var ama bu farkin etkisi multitaskingde hissedilir yani s3te 2 tane 3d oyun ayni anda acamazsin note 2 de acarsin bence gereksiz birsey suan icin ama note 2 2 gb ramle gelecekte daha uzun sure kullanilabili belki ama gordugum kadariyla uzun sure kullanmiyorsun zaten s3 2 sene rahat goturur birde s3 daha fazla ozellistirm ve custom rom alma durumu var developerler s3 e note 2 ye oranla daha cok gelistirme ve ozellestirme yayinliyor

• Aslında güzel bir android cihaz alıp devam etmek istiyorum kullanabildiğim kadar. iPhone 5 ile Apple 2G'den beri iPhone kullanan beni kaybetti ve jb olmadan hiçbir şey yapamıyorum çok kısıtlıyor Apple bu açıdan android istiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.