Şimdi Ara

Android yazılımı durduk yerde neden çöker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Victor P1 kullanıcısıyım.Telefonun işletim sistemi 3 kere durduk yerde çöktü.Akşam kapatıp şarja takıyorum sabah telefon açılmıyor.Servis yazılım çökmüş diyor.2 kere bu şekilde sorun yaşadım.En son arızada ise telefonu saate bakmak için cebimden çıkardım telefon kapanmış.Var mı bu tarz sorun yaşayan ne oluyor bu telefona .Android 4.2.2 yüklü Tüketici hakem heyetine nasıl başvurabilirim lütfen yardım edin.Telefonu alalı 3 ay oldu 3 kere servise gitti bıktım vallahi bu telefondan.Telefon şarj dahi olmuyor.Hiçbir ışığı yanmıyor,ekrana hiçbir görüntü gelmiyor.Beni telefondan soğuttu Allahın belası telefon.Telefon yine serviste bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 20 Mart 2015; 18:27:09 >

• Şahsi fikrimdir;bütçeniz ne olursa olsun,samsung,sony,htc,lg,iphone gibi cihazların size uygun olanını seçin.Uyduruk markaların donanım kandırmacalarına inanmayın.Buna yerli markalarda dahil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 21 Mart 2015; 7:16:05 >
  • Victor p1 cep telefonum 3.kez yetkili servis e giderken Mng kargo tarafından kaybedilmiştir.Elimde gönderdiğime dair evrak mevcuttur.Mng kargo ürünümü teslim ettiğini idda ediyor ancak teslim tutanağını nedense bulamıyorlar.Bir telefon elli kere servise giderse sonunda bir aksilik olurdu oldu da,3 Ay oldu telefonu alalı 3 kez servise gitti servis telefonu benden çok kullandı.MNG kargo beni oyalamaya çalışıyor.Victor telefonu teslim almadık diyor.Mng teslim ettik diyor ama ellerinde evrak yok.
  • vakit kaybetme tüketici hakem heyetine başvur paranı iste mng kargodan
  • Yarın yeni işe başlıyorum.İlk günden izin alamam ancak bir şekilde tüketici hakem heyetine başvuracağım.Mng kargo elektrokent şubesi beni oyalamaya çalışıyor.
  • MNG Kargo elektrokent teslim tutanağını bulmuş telefon victorda ama kayıp bulunamıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Telefonun İşletim Sistemi ne
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.